HjemlighedKonstruktion

Teplozvukoizolyatsiya "Technonikol Roklayt"

Ved hjælp af "Technonikol Roklayt" plader muliggør effektive opgaver såsom lyd-og varmeisolering. Praktisk emballage og størrelser gør det let at udføre leveringen af materiale til genstand for byggeriet. Nem håndtering og installation giver en hurtig og høj kvalitet installationsarbejde. En høj ydeevne er nøglen til pålidelighed og holdbarhed.

Hvad er det?

"Technonikol Roklayt" - en vandafvisende termiske og akustiske isoleringsplader. De er fremstillet af mineraluld baseret på basalt klipper. Deres særlige egenskaber er lav vægt, brændbarhed og høj lydisolering egenskaber, hvorved de anvendes som en universel materiale i særlig uddeling.

Egenskaber "Technonikol Roklayt"

  1. Høj termisk isoleringsevne. Varmeledningsevne isolering ved 25 ° C er 0,04 W / (m · ° C). Med andre ord, en plade 10 cm tyk kan være de samme isoleringsegenskaber som to-meter mur.
  2. Høj Absorption.
  3. Fire modstand. Dette materiale er kategorien "NG", som betyder "ikke-brændbar". Anvendelsestemperatur isoleringsplader er i området -60 ... + 200 ° C. Når fibrene begynder kun at smelte ved 1000 grader Celsius.
  4. Lav vandabsorption. Af denne parameter har isolering indeks på højst 2%. Med hensyn dampgennemtrængelighed, er det ikke mindre end 0,3mg / (m · h · Pa).
  5. Biologisk stabilitet og påvirkninger gnaver mikroorganismer.
  6. Styrkeegenskaber. Densiteten af materialet er 30-37 kg / m3. Kompressionsevne - op til 30%.
  7. Neutralitet til metal og beton materialer. isoleringsplader kan anvendes til betonvægge, og på grund af metalkonstruktioner. Det vil ikke påvirke deres egenskaber og vil ikke fungere som en katalysator til uønskede processer.
  8. Nem installation. Isoleringsplader let skæres med en almindelig kniv eller nedstryger. Lav vægt og dimensioner gør det muligt at arbejde for én person.

Hvor isolering bruges "Technonikol Roklayt"?

Det anvendes som varme og lydisolering losses lag i skråtstillede, horisontale og vertikale strukturer. Dette kan være isolering og lydisolering:

- sadeltag ;

- ventilerede facader;

- vægge;

- skillevægge.

Geometriske parametre og emballage

Dimensioner plader "Technonikol Roklayt" udgør 1000h500mm eller 1200h600mm, tykkelse - 50 og 100 mm. De er pakket i partier af 6 eller 12 stykker i PE shrink film.

Hvor meget er "Roklayt Technonikol"?

Prisen på isolering i butikkerne afhænger af dimensionerne af pladerne og deres antal i pakken. Så vil 6 isoleringsplader 1200h600h50mm koste gennemsnitligt 450 rubler, og 12 stykker - 900 rubler. Hvis du beregne prisen per kvadratmeter, vil det vare omkring 105 rubler. Installation arbejdet med installation af isolering er kun 60 rubler per kvadratmeter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.