HjemlighedKonstruktion

Hvad skal være sadeltag huse?

Slog tagkonstruktioner i et privat hus kan monteres på to principper. I det første tilfælde er tag lavet baseret på den kendsgerning, at rummet under loftet vil blive lukket, hvilket er helt adskilt fra huset. I det andet tilfælde er taget konstrueret som en kvist, det vil sige, det kombineres med huset. Det skal erindres, at i begge tilfælde, skal du først lave en slagtekrop grundlag, som vil danne tag selv bagefter. Det er vigtigt at tage hensyn til ved beregning af parametrene for tag derhjemme, samt den belastning, der vil give alle byggematerialer på gitterdragere, vægge og fundament af bygningen.

Montering tagsystem er en kompleks og meget vigtig fase i opbygningen af taget. Den vil blive lagt på spær sadeltag, som vil blive beskyttet mod den kolde, sne og regn i de kommende år. Derfor er det vigtigt at vælge et materiale, der vil helt opfylde alle disse funktioner, og dermed vægten og belastningen vil ikke være til skade for udformningen af taget og selve huset. Også, baseret på design funktioner i huset, er det nødvendigt at vælge og vinkel hældning. I en kold og snedækket regioner, som regel, hældningen er stor. I byer med et tørt klima brug for en stærk hældning sadeltag der.

Ved montering af tag af taget, er det også nødvendigt at isolere det med hjælp fra hjælpematerialer. Blandt de mest høj kvalitet og fælles isolering til tage særligt bemærkelsesværdige mærket "Isover". Sadeltag, suppleret med dette materiale, i stand til at bevare den varme luft inde i rummet, hvilket giver en mere komfortabel levende i huset. Dette materiale lever op til alle kvalitetskrav, er miljøvenlig og sikker for helbredet. Dens holdbarhed er nærmest uudtømmelig, så det kan gengive ikke blot den nuværende generation, men også vores børn og børnebørn.

Sadeltag kan monteres på flere typer, som varierer afhængigt af de funktioner i huset struktur. , Således lean-tag er en konstruktion med en hældning i en retning. Oftest et sådant scenario er fundet i garager og udhuse. Gavltag - den mest almindelige i hele verden. "Tag-træ" kan bruges til et lille hus på landet, og for en stor hytte. Valmtag meget lig gavlen dog have en mere kompliceret struktur og anvendes oftest til opførelse af loftet.

Uanset sadeltag var monteret ikke i huset, er det nødvendigt at isolere. Dette er især vigtigt, når det kommer til loftet, som er udstyret med en stue. Isolering af skråtage sker umiddelbart efter installation, og efter den indre overflade behandles med efterbehandling materialer. Det er også ønskeligt, at isoleringen på taget blev fastsat af fagfolk, fordi så det vil vare længere og vil beskytte rummet fra kulden pålideligt. Ved montering af varmelegeme, du skal tage højde for den foring, der danner sadeltag. Hvis afstanden mellem dem ikke vil være beskyttet, så regn og sne vil simpelthen trænge ind i rummet. Korrekt monteret og tagisolering - god og komfortabelt hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.