Selv-dyrkningPsykologi

Forstærkning - er en vigtig del af barnets udvikling. Hvad er forstærkningen?

Det menes, at forstærkning - en udvidelse eller forøgelse af noget. Indimellem kan du opleve sådanne billeder, der ikke forårsager visse foreninger. Hvis de er meget modtagelige for at beskrive deres almindelige ord er næsten umuligt. I dette tilfælde skal du bruge den symbolske værdi, men billedet er stadig på niveau med ubevidste opfattelse.

Forstærkning giver mulighed for at opleve den fulde effekt af den arketypiske begynder at komme i kontakt med den kollektive. Et menneske kan være en smule abstrakt fra vanetænkning og føler sig som en del af noget mere meningsfuldt.

Hvad er forstærkningen?

Self-viden udvider rundkørsel måde, så der er en modsigelse forstærkning. For bedre at se den nuværende, bør du være meget opmærksom på fortiden, for eksempel for at henvende sig til myter. Dette vil stimulere tænkning, ikke at overbelaste den med unødvendig viden, der gør det værre.

Analysemetoden er nødvendig for at forstå, hvad der foregår i det ubevidste verden. Forstærkning - det er en måde, der hjælper til at komme til en forståelse. I dette tilfælde har analytikeren ikke behøver indgriben, nok til at stole helt bevidstløs. Brug denne metode med forsigtighed, observere tilstanden og humør klient. Han skal være klar til at drage paralleller og at spore forbindelsen.

Korrekt valgte metode i børneudvikling - en nøgle til succes

Alle forældre ønsker hans barn til at være de dygtigste og specielle. Til dette formål jeg har ikke noget imod hverken penge eller tid eller energi. I dag er der så mange forskellige metoder til tidlig udvikling, men for at være synlige resultat, skal du vælge den korrekte hende. Den psyke af barnet er endnu ikke modnet, og tunge belastninger kan føre til katastrofale konsekvenser.

Forældre skal vide, at en harmonisk udvikling er umulig uden kommunikation med jævnaldrende og andre mennesker. Problemer, der kan opstå i kommunikationsprocessen, en negativ indvirkning på det indre harmoni og forårsager stress. Forstærkning af udvikling - det er en måde at overvinde de vanskeligheder opstår.

Børns eksperter anbefaler et barn til at udvikle sig gennem leg, tegning eller med hjælp af musik. Vælg uddannelsescenter bør være med stor forsigtighed for ikke at skade barnet.

Hvorfor er der problemer?

Mange eksperter mente, at er forstærkningen. Denne pædagogik refererer til udvidelse og uddybning af bevidsthed og udvikling af børn. AV Zaporozhets i deres arbejde forsøger at finde ud af, hvorfor der er vanskeligheder i opfattelsen af en voksen. Han mente, at alle de grunde, der findes i barndommen. Mange pædagoger og forældre, der ønsker at "holde op med tiden", begynder at kunstigt accelerere den naturlige tempoet i udviklingen af barnet. Skolerne indtastet de komplekse objekter er ikke altid klart for børn. Denne integration er ensidig og øge vænne barnet til voksenalderen er ikke altid korrekt.

Teori A. V. Zaporozhtsa

Grundlæggeren af en af de mest almindelige hjem Klinisk psykologi er AV Zaporozhets. Han formulerede de vigtigste principper og skitserede, at forstærkning - et barns udvikling koncept, der ikke er baseret på tvang barn stimulation og dets berigelse på bekostning af den fulde opholdet en vis alder periode.

Zaporozhets insisterede på, at det er nødvendigt at afsløre potentiale barn, der har det i alle faser af udviklingen. Barnet har brug for at sætte disse færdigheder, der matcher hans alder, og ikke overbelaste det med unødvendige oplysninger. Forstærkning af børns udvikling - en teknik, som er baseret på spil og eventyr, den tilsvarende udvikling af barnet. De bør fokusere på udviklingen af personlige kvaliteter, personlighed og mentale evner.

Denne procedure er ganske kompliceret, da det kræver en indsats, tid og en masse tålmodighed. For at få et positivt resultat, skal forældrene lære at føle deres barn og forstå ham. Det er på grund af dette er det ikke en meget populær og er ikke ofte anvendes i praksis. Men forældre bør arbejde: denne tilgang gør det muligt at bringe en harmonisk og integreret personlighed.

Hvorfor bruge forstærkning?

Forstærkning - denne berigelse eller uddybning af barnets udvikling, som er nødvendig for omfattende undervisning af børn. Dette er især vigtigt i en tidlig alder, når der er en fane færdigheder. Et barn har brug for at tilbyde en bred vifte af aktivitetsområder for at kunne fastslå hans tilbøjeligheder og talenter.

Anvendelsen af denne teknik skal følges den vigtigste forudsætning - fri udvikling, søge og finde barnet selv i færd med at studere materialet.

Forstærkning af et barns udvikling - er den maksimale udnyttelse af de reserver, som er tilgængelige i en bestemt aldersgruppe periode. Hvis du ikke giver den korrekte værdi af spil og eventyr, kan du markant indsnævre mulighederne for barnet og for at reducere omfanget af dens udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.