HjemlighedVærktøj og udstyr

Horisontale vandvarmere. Hvad er specielt?

Når huset er ofte ingen varmt vand, skarpt rejser spørgsmålet om at vælge en vandvarmer. Der er to hovedtyper af vandvarmere - vandret og lodret.

Lodret eller vandret?

Vandrette vandvarmere er forskellige fra deres lodrette kolleger i, at de vil være forpligtet til at levere vand til at blande med den eksisterende varmt vand, således at den samlede temperatur af vandet gradvist vil falde, og justere den optimale regime ville have med en mixer. Vandrette vandvarmere anvendes i boliger, der ikke har nok loftshøjde eller har strukturer, der forhindrer lodret sæt. For eksempel standard "Khrushchev" er ikke i stand til at rumme en konventionel kedel.

enhedens komponenter

Horisontale varmeapparater har intern beskyttelse tank, der kan repræsentere både titan sputtering, og en dispersion emalje. Titanium lag gør designet meget mere robust, men enheden til opvarmning af vand lader meget dyrere end den emaljeret analog. Denne teknik er særlig populær i sommersæsonen. Og vandvarmere, elektriske , vandret, i stand til at tilfredsstille de mest krævende borgere i deres ønsker til installation og videre brug. Desuden er de meget mere populære end gas modstykker. Dette skyldes det faktum, at ikke alle højhuse har en forbindelse til naturgasforsyning. At huset var altid vande den rigtige temperatur, nok en gang at justere instrumentet ved hjælp af den elektroniske styresystem.

Tilslutning og installation

For at tilslutte vandvarmeren nok til at tage sig af en god strømforsyning, hvilket ville kunne modstå belastningen af kedlen, gøre jorden og installere automatiske sikringer. Vandvarmere vandret manuelt tændt og har kontrollen. Men det er muligt og installation af elektronisk styring, flere former for opvarmning og andre automatiske funktioner. Anlæg til opvarmning af vand varierer i antal baseret på vandindtag punkt - indstilling kan være en designet til flere værelser. Således vandret vandvarmer "Ariston" - de førende produkter på markedet kedlen. Hun kom på markedet i 60'erne i sidste århundrede, og i den tid varerne er blevet bragt til perfektion. Ulemper ved vand varmeapparater - deres store størrelse, for lang opvarmning tid og behovet for periodisk vedligeholdelse, da nogle elementer kan mislykkes.

karakteristika

For køberne er også meget vigtig egenskab - omfanget af tanken og varmer magt. Ifølge rummelighed skelne store, mellemstore og små vandvarmere. Sidstnævnte opfattelse er helt passende på nogen læ, og store, på den anden side, er egnet til store og overfyldte bygninger, kontorer, huse. Fortrinsvis valgt varmtvandsbeholder med "tørre" varmelegemer - de er mere holdbare i brug. Keramiske fyldstoffer vil vare dig meget længere, og plasten er meget værre varmeoverførsel. Selvfølgelig, vandvarmere med rustfri ståltanke er mere holdbare, og kobber tanke besætte podiet blandt sådanne varer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.