ComputereComputerspil

Nærmere oplysninger om hvordan du gør din computer til en "Maynkraft"

I dag vil vi tale om, hvordan man laver en computer i "Maynkraft". For at løse problemet, vil vi hjælpe særlig tilføjelse ComputerCraft. Pc'en er i stand til at forbedre helten og i høj grad forenkle vejen til sejr.

muligheder

Før vi går videre til spørgsmålet om, hvordan man laver en computer i "Maynkraft", skal det bemærkes, at ændringen af ovenstående tilføjer til gameplayet er ikke kun programmerbar computer, men også robotter. Programmerne er udviklet på basis af sproget Lua.

installation

Så for at løse spørgsmålet om, hvordan man laver en computer i "Maynkraft", skal du installere Anbefalet build Minecraft Forge. Dernæst indlæse redaktør ComputerCraft Universal 1,481, og derefter få filen med forlængelsen ZIP. Gå til Minecraft spil mappe, hvor vi søger mods mappe, overføre komprimerede materiale i det. Det bør ikke være at pakke arkivet. Hvis mens du bruger en pc fejl opstår bios.lua formentlig noget blev gjort forkert, og ovenstående trin skal gentages igen.

skabelse

For at løse problemet med, hvordan man laver en computer i "Maynkraft" vi er tæt på sætte en printer, diskdrev og overvåge. Der er også et modem. Det fungerer i en afstand af 55 blokke. I den forbindelse er vi nødt til at installere repeatere for at fastslå forholdet mellem personlige computere. Forudsat her og drev, brugte han til at skrive filer til en diskette. Som for denne type drev, de giver mulighed for nem overførsel af materialer. Vi kan heller ikke glemme alt om printeren. Det udfører udskrivning på papir. Hendes første behov for at sætte i kassen til printeren. Også for at starte udskrivningen brug for nogen form for farvestof. Færdige sider er placeret i bunden af cellen. Vi kan genoptrykke dem. For at tilføje sider tillod huden. Således får vi den trykte bog. Flytning gennem siderne udføres af venstre og højre pile på tastaturet. Skærmen viser oplysninger. Flere af disse enheder kan sættes sammen. Således får vi en større skærm. Dette element understøtter farvebilleder og styre musen. Sagde også modifikation af spillet omfatter oprettelsen af en særlig bærbar enhed, som kaldes "Turtle" og kører på brændstof. Klædt det ved at indføre de relevante kommandoer i konsollen. Så vi behandlet et andet nummer af Life "Maynkraft" - "hvordan man laver en computer".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.