Hjem og familieTilbehør

Massage kam: hvordan man vælger et tilbehør til hårpleje hver dag?

Kam hår fundet i ethvert hjem. Og hver af os bruger det flere gange om dagen. Ofte er valget af disse små ting, vi ikke betaler meget opmærksomhed. I mellemtiden vil en god massage kam ikke kun gøre den ønskede frisure, men også for at forbedre tilstanden af hår. Hvordan man vælger en vigtigste tilbehør til hårpleje ret?

Massage kam: identitet og mission

I dag, vil vi diskutere fordele og ulemper ved en af de mest almindelige værktøjer til kæmning hår. "Massazhka" eller massage børste, - en kam, hvis tænder ligger i en gummi eller plast base. Det er fastgjort til håndtaget. Dette design gør det muligt at kombinere kæmning med en lille hovedbundsmassage. Og det er meget nyttigt, fordi det eliminerer migræne.

Det menes, at regelmæssig brug af massage kam hår kan stimulere deres vækst. Eksperter siger, at det er tilstrækkeligt at anvende en børste hver to dage. kæmning procedure skal vare i 10-15 minutter. Men hvis problemet med overdreven produktion af fedt dit hoved uvant, kan dette tilbehør bruges på daglig basis.

træ kamme

Den mest nyttige for hår af de mest overkommelige løsningsmodeller træ børster og kamme. Materiale uden lakering er miljøvenlig og sikker. Wooden massage kam er egnet til daglig brug, uanset hår type og mængde. Mange træarter er også behage en behagelig aroma. Nogle prale selv terapeutisk effekt. Det menes, at styrker hår enebær, eg beroliger hovedbunden og birk kan besejre skæl. Den eneste ulempe af materialet - skrøbelighed. Gør dig klar til det faktum, at det træ kam kan gå i stykker og vil absorbere al snavs fra håret.

Børster og andre naturmaterialer

Kam naturlig stritter - dyrehår - er den mest tilgivende. Normalt køber dem for børn. Desuden er de køber, hvis håret er meget stærkt beskadiget. Det er usandsynligt, at ejerne af de børster som en tyk leder af hår. Men for dem, hvis hår er ikke for meget, er den perfekte løsning. Det menes, at kammen med naturlige børster ikke irritere huden af hovedet, det forhindrer forekomsten af spaltede spidser og har en antistatisk virkning. Disse børster kan ikke anbefales at rede vådt hår, som når de er våde dyrehår kan "behage" elskerinde specifik smag.

Hårbørste med naturlige børster - ikke den eneste eksotiske materiale af animalsk oprindelse. Børster og kamme lavet som elfenben, skildpadde skaller, og hornene af nogle klovbærende dyr. Sådanne kamme er meget dyre, men samtidig opfordre deres naturlige og antistatiske egenskaber. Hvis du vælger et sådant tilbehør til hårpleje, husk at det skal behandles omhyggeligt. I efteråret eller hoppe det kan gå i stykker.

En kam fremstillet af plast og metal

Den mest tilgængelige og udbredt var og er stadig hår tilbehør lavet af plast og metal. Plast kamme - den billigste. De fås i et stort udvalg af størrelser. Dette tilbehør anses for at være ideel til lægning hår og skabe smukke frisurer. Husk, at enhver massage plastik kam stærkt elektrificeret hår og kan forvirre dem. Nogle eksperter og har hævdet, at den daglige brug af disse bølgetoppe kan fremkalde tværsnit af spidsen. Metal hårpynt er ikke elektrificere hår, men det kan skade huden og hovedbunden. Hvis du ønsker at bruge en massage børste fremstillet af dette materiale, give fortrinsret til produkter af kendte mærker.

hemmeligheder af valg

Massage hårbørste er ikke egnet til daglig hårpleje, tilbøjelige til fedtet. Sagen er, at den daglige eksponering kan udløse forøget talgproduktion. Det skal også bemærkes, at alle massage kamme er opdelt i flere kategorier efter graden af stivhed. Samtidig overvejes, er ikke kun det materiale, der anvendes til tænderne, men også elasticiteten af den fleksible base. Følgelig jo svagere hår, bør vælges mere bløde kam.

Før du køber være sikker på at holde tilbehøret i hænderne. En vigtig parameter for valg - størrelsen og formen af produktet. Comb skal ligge godt i hånden og egner sig til dig i størrelse. Massage børste kan også bruges til stabling, men stadig, anbefaler eksperter at prøve andre former og tilbehør. Især runde hårbørste - et godt værktøj til føntørring, glatning eller curling slangekrøller curling.

tilbehør til pleje

Enhver brug for at rede håret fra tid til anden for at vaske i varmt sæbevand. Denne simple procedure vil bidrage til at fjerne naturlige urenheder, der er deponeret på overfladen af tilbehøret, når det anvendes. Og husk, at massage kam hår har en vis levetid. Pensel bør udskiftes i tilfælde af brud tænder, samt hvis de beskyttelseshætter er forsvundet. Husk at bruge en brækket kam sikkert - ingen brug af sådant tilbehør er dit hår ikke vil gøre. Glem ikke de elementære regler for hygiejne. Hvert familiemedlem skal have sin egen pensel. Brug en anden er uacceptabelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.