Kunst og underholdningHasardspil

Spillet "Sten, Saks, Papir" - hvordan man kan vinde? Spillets Regler "Sten, Saks, Papir"

"Sten, Saks, Papir" - er kendt over hele verden spil. Hendes kærlighed ikke kun børnene, der oprindeligt kom op med sådan en underholdende tidsfordriv, men også voksne, plukket hurtigt op mulighed for at slippe af kedsomhed. Faktisk "Sten, Saks, Papir" er efterspurgt af mange forskellige mennesker, men børnene er stadig mere sandsynligt er det spilles. Og det er meget muligt, at det ikke er på grund af en manglende lyst til voksne til at fordybe sig i gambling verden, hvor god hånd bevægelse lover sejr, men på grund af manglende tid i fortiden.

Spil Fordelen er, at alle hurtigt kan behandle dens regler og spille absolut overalt. Alt hvad du behøver for at arrangere en konkurrence - denne hånd (og dens modstandere). De er, hvis ikke alle, så i hvert fald for de fleste mennesker, så der er ingen problemer.

spillets regler

Alle dem, der ikke havde hørt om spillet "Sten, Saks, Papir", bør reglerne være interesseret i første omgang. De er meget enkel, ikke for ingenting, at denne underholdning er populær ikke kun hos voksne, men også hos børn, så de vil være let at huske.

Første, både spilleren (kan være større, men for eksempel vil blive betragtet human 2) står overfor hinanden. De tæller derefter til tre, og samtidig en af de tal viser:

1. "Stone" - en tæt knyttet næve. Han vinder en saks og papir taber.

2. "Saks" - dette er din midterste og pegefinger strakt frem, mens alle de andre presset mod hans håndflade. De vinder og taber en sten papir.

3. "papir" - det er bare en hånd. Alle fingre skal være lige og langstrakt, er normalt på bagsiden af hånden vist. Hun vinder og taber sten saks.

hemmeligheder af psykologi

Manden - en rationelt væsen, men hans underbevidsthed kan spille ham et puds. Små psykologiske teknikker fortælle os, hvordan at vinde de "Sten, Saks, Papir", og bidrage til at føler virkelig selvsikker og stærk modstander, i stand til at vinde.

Først omhyggeligt se for hånden modstander. De fleste mennesker allerede på forhånd ved, hvad selvfølgelig de ønsker at gøre, så når de udviklede iagttagelsesevne kan ses som forbereder sig på at foretage et træk:

a) "sten" - en lille bøje alle fingre;
b) "saks" - en lille bøjning med to fingre og forsigtigt skubbe dem frem;
c) "papir" - hold hånd afslappet.

For det andet, ifølge statistikken oftest bruges i spillet "sten", og sjældent andre figurer - "papir". Med dette i tankerne, kan du opnå en fordel.

For det tredje, mænd ofte tage det første skridt "sten". Når man spiller mod en repræsentant for en stærk halvdel af menneskeheden er store chancer for at vinde ved at smide "papir".

På den kan du spille i "Sten, Saks, Papir"

Spil for sjov, selvfølgelig, interessant, men ikke så meget, at regelmæssigt vil gentage det sjove hele igen. Hvis spillet "Sten, Saks, Papir" er for hyppig følgesvend af keder mennesker på udkig efter sjov tidsfordriv, snart det vil ophøre med at være sjovt og kede sig.

Men alt er ikke tabt, da der er en række muligheder for spil og avancerede spillere. I kort eller andre spil, "Sten, Saks, Papir" kan variere incitament præmier. Dette vil ikke blot tilføje interesse for, hvad der sker, men også gøre bedre til at tænke, før du foretager det næste træk, fordi noget vil være på spil. De mest almindelige eksempler er angivet nedenfor, men det afhænger kun af fantasien af de spillere, fordi det ikke er begrænset.

"Rock-papir-saks" for pengene

I dette tilfælde, skal du være modig og dristig mand, i stand til at forstå de følelser og psykologi andre, ellers truer spillet til at resultere i høje omkostninger. At du er nødt til at holde øje med, og hænder og huske din foretrukne kombination af en modstander, og så chancerne for at vinde vil stige hurtigt.

ikke gør store satsninger for at strække fornøjelsen. Lad det være et symbolsk beløb, endnu vigtigere, vil det varme op interesse, ikke at lade ham gå ud i et minut. På trods af den meget lille hastighed, ved en konstant beregning og held kan du vinde en masse penge. Det er underforstået, hver spiller, så spændingen bare ikke vil bryde spillet midt i processen med en hvilken som helst deltager. Vinderne vil have flere tabere ønsker at vinde.

"Sten, Saks, Papir" på strip

Mere afslappet indstilling, velegnet til smalle selskab, hvor både kvinder og mænd ikke tøver med at vise sig selv ikke i høflig form, inden offentligheden. Spillet "Sten, Saks, Papir" på striben er i stand til ikke bare lade smagen af den længe ventede sejr, men også føle sig lykkelig. Naturligvis er der en mulighed i tankerne, når repræsentanten / repræsentant for det modsatte køn spiller og tager tøjet.

"Sten, Saks, Papir" strimmel appel til mange, fordi at tage et kig på den anden, men ikke at vise sig - meget fristende. At spillet varede et stykke tid, men gik ikke i 5 minutter, skal du indstille reglerne: for eksempel tage én ting at kroppen er kun mulig efter 3 på hinanden følgende tab. Desuden, hvis en spiller er over 10 runder aldrig tabt, han får ret til rehabilitering, er det muligt at sætte sit tøj tilbage.

"Sten, Saks, Papir" at ønske


Et andet interessant version af spillet. Her kan det være noget, men det er værd på forhånd at diskutere tabubelagte emner, for at undgå misforståelser og fejl af spillere til at opfylde de ønsker af andre.

Ud over forbudte handlinger, er det nødvendigt at diskutere og regulativer. For eksempel kan en lille ønske (gerne krage 2 gange) du kan gøre en person umiddelbart efter hans første tab. Men du kan ikke skynde og vente lidt: efter 3 på hinanden følgende tab spilleren kan gøre en mere alvorlig prøve (strimmel, for eksempel), afhængigt af forholdet mellem leg og andre vigtige faktorer.

resultat

"Sten, Saks, Papir" kan let blive en favorit spil mange mennesker. Det garanterer sjov i processen, udvikling af intuition og / eller strategisk tænkning (en som), fritid besættelse og mange andre lige så gode bonusser. Det vigtigste er at have tillid til dig selv og din sejr, og så alle skal komme ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.