HobbyHåndarbejde

Sammensætningerne af blomster

Det viser sig, at blomsterne ikke taler kun i et eventyr. Dygtigt sammensat arrangement af blomster er i stand til at genkende din plads i de følelser fremkaldt af duften af hans erindringer om tidligere begivenheder, komme til at beundre og drømme om mødet, eller endda trist ...

Selv den mest beskedne buket, dekoreret den med hænderne og stående et eller andet sted i et afsides hjørne, altid klar omhyggelig observatør til at afsløre hemmeligheden bag din karakter, vaner, smag. For eksempel kan en kvinde foretrækker tusindfryd roser tendens til naturen selvforsynende, selvsikker og samtidig beskeden, oprigtig og meget blid. En elsker af orkideer - dame udsøgte, undertiden lunefuld og arrogante.

Det er meget vigtigt og dekoration: evnen til at kombinere farver og kunstige tilføjelser indikerer en subtil følelse af harmoni. Selv om sidstnævnte kvalitet er iboende karakter af de fleste kvinder. Måske er det derfor sammensætningen af de farver, de gør.

Når sammensætningen af buketter , du skal overveje farve, konsistens, form, anvendte farver. Dette er de grundlæggende kriterier for at opdele den genererede sammensætning i kategorier: Mand, business buketter.

Mænd buketter traditionelt har en trekantet form, eller aflange og normalt smal. De bruger farven mørkere.

Kvinder buketter, tværtimod, rund, med lysere farver. Pigerne har besluttet at give halvdelen skiltes blomster, med fine nuancer. Kvinder passer farver er mere mættede.

De virksomheder buketter (fx hoved) lægges vægt på forlængelse, med en dominerende central blomst, knejsende over resten. Denne form for vækst karakter, stræber opad. Disse buketter er nødt til at være streng, understreger bare business stil. Forretningsservice buketter ikke udtrykke følelser, taknemmelighed, respekt, ærbødighed.

Det er ikke nødvendigt at bestille buketter i specialiserede saloner. Prøv at lave blomsterdekorationer med deres hænder. Lige så spændende aktivitet kan spille en rolle og beroligende terapi.

For tilmelding vælger kun friske afskårne blomster. Blomsterne af træ (jasmin, lilla) skive split, resten - afbryde de nederste blade og torne (hvis nogen). Trænede planter springet til jorden i koldt vand i to timer, og derefter opdatere sektioner (pruned igen). Nogle farver, lad den mælkede saft (pæoner, georginer, hortensiaer, osv ..), er Enderne brændende Ild og straks afkølet med isvand. I lily støvknapper fjernet. Disse procedurer vil bidrage til at holde en flok mere.

Nu farverne skal sorteres efter længde og størrelse. Bruge fuldt beskrevne tilfælde uønsket. Bedre velegnet knopper og polubutony. Den foretrukne mængde af præparatet direkte ind vaser. Blomster er placeret ikke meget tyk, i forskellige vinkler. Først og fremmest - naturlig. Nederst, nær centrum, arrangerede blomster er mørke og store, rundt om kanterne - mindre og lettere. Det er ikke nødvendigt at fylde tomheden. Lumens bør forblive.

Hvis buketten er meningen at sætte på middagsbordet, jo mere passende lille vase og en lille buket. Af den måde, vilde blomster mere æstetisk tiltalende udseende i en ler vase x.

Når det kommer til at dekorere lejligheden, vil den mest fordelagtige løsning ampelnye buketter med smukke vridende grene, der tjener som et supplement eller en holder til planter. Meget interessant udseende og indretning af blomster i en kurv.

For at behage dig med en buket lang, brug smeltevandet (eller regn), og de tips skære enden på hver ændring af væske. Påskeliljer, hyacinter og orkideer foretrækker varmt vand. Asters og georginer som en aften bruser og daglige vandskift. Næsten alle farver undtagen cyclamen, amaryllis og liljekonval, taknemmeligt reagere på en knivspids sukker med hver ændring af væske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.