HobbyKortspil

Hvordan at snyde i "fjols"? Kortspil

Hver af os mindst én gang, men spillede kort: hjemme, på besøg eller lange ture. At passere tiden, spillet "Fool" - den mest populære måde. Og blandt partnerne er ikke ualmindeligt en person, der næsten ikke taber. Luck? Nej, alt er meget enklere - viden om, hvordan at snyde i "Fool". Slight of hand - og succes er sikret.

At kende hemmelighederne, er interessant at se, hvordan en person forsøger at forfalske kort diskret fra resten. Mange har set, hvor dygtigt kortene er fløjet og skiftet i hænderne på en professionel, hvilket bliver en spændende handling, og det endelige resultat lover en fordelingssejr. Når alt kommer til alt, er det lettere at trække ud af dæket præcist de kort, der bliver afgørende i spillet under den distraherende kortmanipulation. Og han vil bruge dem ubemærket: trække dem ud af ærmerne eller løfte dem ubemærket fra gulvet. Derfor, før du spiller med en ukendt person, vurder hans spilleevne, se overgivelsen af kort.

Hvordan man lærer at snyde i "Fool", er interesseret i mange, det er ikke så svært, som det ser ud ved første øjekast. Det anbefales at gøre det, når der er mange spillere, og de er optaget af at tale med hinanden, men du kan forsøge at gøre dette i et spil sammen. Her vil vi se på nogle af de mest populære måder at komme rundt om fjenden og blive en vinder. Men overveje at de er designet til ikke-professionelle spillere. Brug dem ikke ofte, ellers er det fyldt med eksponering.

Nyttige tips

Prøv at blande kortene selv, så der er mere chance for at "spille sammen" med dig selv og vælge de bedste kombinationer. Når alt kommer til alt kan en partner gøre det for sig selv, og sejren vil glide væk til ham. Når du sidder ned for at spille parvis, skal du prøve at vælge de testede spillere i partnerne eller sidde foran dem. Så chancerne for at vinde mere vil lederen forsøge at deaktivere spillere, der er på siderne. Og det er helt urentabelt for ham at indlæse resten, ikke de er en fare i spillet.

Var der et kort?

Hvis du spiller "Podkidnogo", så denne måde, hvordan at snyde i "Fool", vil være et rigtigt fund. Under spillet "kast" en person ethvert kort, som han ikke kæmpede for og som ingen gik. Så du kan slippe af med unødvendige kort og tvinge modstanderen til at tabe.

Metoden anbefales at bruge, hvis modstanderen er uerfaren eller spiller kort med barnet. Det er bedst at vende disse handlinger midt i spillet, modstanderen er mere afslappet og tænker på det næste skridt. Kort i dette tilfælde kaste ens (hvis spillet har en figur otte - du kan kaste en ni, jack - en dame) eller større i værdi i forhold til de tidligere. Når alt kommer til alt, hvis der er dusinvis i spillet og kaster de syv, er det sandsynligt, at modstanderen vil begynde at se på kortene, sammenligne og evaluere de bevægelser, der er lavet med sig selv.

Den samme svindel kan bruges på et tidspunkt, hvor du kæmper tilbage, ofte virker det. Men i det andet tilfælde, mere opmærksomhed på spillet - og forsøget kan afsløres.

Og der er flere trummer, men mindre kort

Hovedhemmeligheden er at kortene "lyser ud" (dem der ikke er i spillet) ikke var langt væk. På et tidspunkt, hvor alle er optaget af spillet, kan du tabe en unødvendig kortkammerat eller trække trumf. Næsten ingen husker kortene, der forlod spillet. For skidyvaniya kortene forsøger at holde dem med begge hænder. Skjul dem, der skal kasseres i håndfladen, først flytte dem til enden af ventilatoren. Med denne hånd dækker kortene på bordet, som er pensioneret, diskret at falde til dem og deres eget. Dette gøres kun, når spillet har nok kort. Hvis de er få, er handlingerne mere mærkbare. Når alt kommer til alt, hvis du gik og kæmpede for et kort, så vil du ikke kunne folde, og der vil være spørgsmål om ekstra kort på spilleområdet. Aflede spillerne let med en interessant historie eller en sjov sag om nogen fra publikum. En dråbe handling, viden om, hvordan du snyder i "Fool" - og en sejr i lommen.

Kunne ikke smide ud? Det gør ikke noget, du kan skjule kort i lommen eller ærmet. Og i det næste spil inkluderet i et nyt spil.

Hovedbetingelsen - vi gemmer kun kortene i par, hvis ikke, så er den opparrede mængde umiddelbart synlig for rivalerne, og dækket kan tælles. Når alt kommer til alt, hvis de sidste kort bliver behandlet, og modstanderen og dit nummer ikke stemmer overens, er det mere end mærkeligt.

De to er sjovere

Hvordan at snyde i kortene i "Fool"? Helt enkelt og nemt, hvis en person ikke er alene. For spillet har du brug for en medskyldig, der ikke vil forråde. Du skal sidde ved siden af hinanden for at se hinandens kort. Og så kun spørgsmålet om teknologi. Sammen er det lettere at håndtere resten af spillerne. Mens man vil kæmpe tilbage, vil den anden distrahere alle. Du kan snyde ved at slå et kort over en lignende, for eksempel diamant orme. Men chancen for at de ikke vil bemærke her er lille, og man bør ikke øve med seriøse rivaler.

Og kortene er "crimson"

Denne metode er den enkleste. Alle kort er markeret, de kan være i form af punkteringer, burrs eller scuffs. Dette vil medvirke til at bestemme de nødvendige kort i de første tilfælde af snyd. Prøv at skelne etiketterne af farverne for ikke at forvirre dig selv. For eksempel bøje på hjørner lidt hjørner. Gør det let, ellers vil mærket blive bemærket af resten. Hvis dækket er en fremmed, kan mærket ikke anvendes selv under spillet. Derudover er neglen mærket og sekses. Og når de overgiver sig de ikke sætter, bliver de mærkbare.

Flere kort - en chance for at vinde

Jeg spekulerer på, hvordan man tydeligt kan snyde på "Fool"? Foro i begyndelsen af spillet vil give et par ekstra kort i hånden. I dette tilfælde kan du tvinge modstanderen til at hente kort og øge antallet af tromper derhjemme. Men kun i starten, i midten eller i slutningen af spillet bliver de ekstra kort en ubrugelig balance, og fordelene vil passere til modstanderen. Dette gøres diskret af de andre: at lokke dem i rummet med en samtale eller at pusle et spørgsmål. Skjul kortene sådan: rul de andre seks fans ud og læg yderligere i håndfladen parallelt med den.

Hvem har ikke skjult kortene - jeg er ikke skyldig

Hvis du har mange spillere, så skal du sidde tæt på hinanden. Og dette spiller i mange hænder, og spørgsmålet om, hvordan man snyder i "Fool" opstår ikke. Du kan trods alt se kortene over rivaler sidder ved siden af hinanden. Gør dette ubemærket, flygtigt blik. Tæt undersøgelse vil være mærkbar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.