ForretningLandbrug

Bæreevne af jord

byggeri planlægning derhjemme - en vigtig og ansvarsfuldt job, som kræver visse færdigheder. Når du opretter projektet huset skal overveje en række faktorer, der kan påvirke hele arbejdsgangen.

Hvad du skal overveje i første omgang?

Det er vigtigt at vide, at bæreevnen af jorden er den grundlæggende egenskab indikerer graden af stress, som kan modstå enheden grundareal. Typisk er det målt i t / m2 eller kg / cm2. Denne indikator giver dig mulighed for at bestemme, hvilke egenskaber bør have støtte af fundamentet området.

Normalt bestemmes af tre store jordbundsforhold, der påvirker dets bæreevne. Denne mætning af jordens fugtighed, dens kompakthed og stil.

Jord bæreevne i vid udstrækning falder med fugtighed stigning. Forbliver uændret kun egenskaber sandet medium størrelse. På den overskydende fugt kan tale et højt niveau af grundvandet. I sådanne tilfælde er det ikke nødvendigt at ty til hjælp fra geologer, fordi dette tal er det muligt at bestemme på egen hånd. Det er nødvendigt at grave en grav dybde skovl 2 m (eller bore borehullet jord borer), ville dette være tilstrækkeligt til at bestemme typen af jord og graden af hydrering.

Bestem typen af jorden kan være i øjet. Anerkend sandet vil ikke være svært for nogen. Lermuld samme har duktilt og omfatter op til 30% af lerpartikler, ler sand - mere skørt materiale og smuldrer let under den mindste pres tilvejebringer en klump, men leret formales og mest duktilt kompression bliver til en kage. Ved mængde vand i det udgravede grube kan bestemme fugtigheden af jord og nærhed af grundvandet.

Også bæreevne omfatter indikatorer for jordens tæthed. Dog kan denne værdi ikke betragtes som konstant. På placeret dybt under jorden jordlag presset andre lag, der er over, men når det fjernes til overfladen, dets rumvægt er meget lavere. Således, at beregne bæreevne, kan det betragtes tæt jorden, hvis dens placering i en dybde på 0,8-1 m.

Det skal bemærkes, at ikke altid relevante undersøgelser foretages, så at forenkle beregningerne antages det, at bæreevnen af jord er lig med 2 kg / cm2.

Men som forberedelse til opførelsen af jorden er ikke altid svarer til de parametre, der er nødvendige for etableringen af fundamentet i overensstemmelse med byggeprojektet. Moderne teknologi har gjort det muligt at påvirke kvaliteten af jorden, så der er en række af teknologier, der har taget for at styrke den.

Udviklere bare nødt til at gennemføre foranstaltninger, der sikrer beskyttelse og styrkelse af jord. Den første beskyttelse er påkrævet for at forhindre vind, vand og mekanisk erosion.

At styrke jorden er der flere almindelige teknikker, eksempelvis øge de mekaniske egenskaber, som udføres ved indføring af særlige elementer i jorden struktur (kaldet armering). Det er også muligt at gennemføre en kemisk styrke jord, som opnås ved at konvertere dem endet ved behandling med kemiske reagenser. Anvendelsen af bindemidler, såsom tjære, asfalt, cement, organiske og uorganiske affald, bidrager også til at styrke jord.

Det er vigtigt at forstå, at efter opførelsen af huset er færdigt, kan det medføre ham svind, under vægten af hele strukturen og nedsynkning af fundamentet. Ujævne belastninger er ofte årsagen til de revner, som efterfølgende fører til ødelæggelsen af hele bygningen. Ikke altid den lav bæreevne af jorden er den vigtigste årsag til, at kunne føre til sådanne konsekvenser. Men for at kunne vælge den rigtige type fundament, der skal tages i betragtning i første omgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.