ForretningLandbrug

At "dyret" - vandmelon uden kerner?

Til vores land vandmelon uden kerner stadig en sjældenhed. På markeder, butikker og supermarkeder oftere stadig normale prøver. Men hvis du er heldig at finde disse bær uden kerner indeni, så være forberedt på at de vil være væsentligt dyrere. Det er på grund af den lave forekomst af meloner en masse mennesker i denne klasse er bange for dem, overvejer genetisk modificeret, mens andre mener, at de vil være smagløst.

Men i virkeligheden, vandmelon uden kerner opnået som følge af valg. Du må ikke forveksle det med en ændring i det genetiske materiale. Under krydsede valg agronomer mellem forskellige kvaliteter, udvalgt de bedste kopier og fortsætte dem, indtil forsøgene indtil vi får det ønskede resultat. Således blev disse bær udstenede opdrættet i Californien næsten 20 år siden. Men retfærdigvis skal det bemærkes, at alle frøene findes i dem, men de er meget mindre, de er underudviklet og helt spiseligt.

Vandmelon uden kerner er en smule anderledes end dens nærmeste slægtninge farve, størrelse og smag. De er mere våde og løs i strukturen, men alle papirmasse af denne frugt er sød. Og hvis du ikke kan lide vandmeloner bare på grund af det faktum, at du hele tiden skal vælge stenen, vil denne sort være din gave. Hvis et par år siden, uden at de bær frø kan skelnes kun ved deres udseende, men nu er det sværere at gøre. Så før det var frugten af lys grønt lys, uden klare strimler. Nu opdrættere har avlet ligesom miniature versioner med lyse rødt kød og mørke stribede prøver. På salg kan du finde endnu en gul vandmelon uden kerner.

Variety Sugar Baby, for eksempel, er meget populær i de vestlige lande. Denne mellemstore frugter, der vejer ca. 5-7 kg, med en tæt og saftigt frugtkød. Deres vigtigste forskel er næsten perfekt runde form og mørkegrøn farve på skallen. Men ikke mindre populære er også miniature sorter - de foretrækker små familier eller enlige.

Køb de bedste sorter af uden kerner vandmeloner og restauranter. Populære ikke kun Sugar Baby, men Golden Midget, og Tidlig Månestråle. Af disse populære make desserter, is til drikkevarer, frisk juice (undertiden blandet i et 1: 1 forhold med kulsyreholdigt vand). De tjener også en fantastisk tilføjelse til ost og Fet, oliven, tomater og endda røget skinke. Ved udgangen af juli i menuerne i nogle restauranter kan findes endda vandmelon gazpacho. Det er sammensat af tilsyneladende inkongruent produkter. Denne søde bær blender blandet med tomater, er det resulterende væske tilsættes agurk, mynte, purløg, basilikum, alt saltet, Aborre og insistere nat i køleskab.

Men hjemme en vandmelon uden kerner forsøger at lave mad. Han var ikke kun saltet i tønder, men også anvendes til fremstilling af honning og endda bryg. Thrifty husmødre gøre marmelade ud af det selv skræl. Men den mest populære ret i lang tid vil være lige vandmelon, skåret i store bidder - det er sat i midten af bordet, så der til enhver tid et stykke af sig selv kunne tage nogen familiemedlem. Vær ikke bange for sorter uden sten. Du nemt købe både runde og lange kopier - og det er også forskellige sorter af bær, opdrættet af opdrættere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.