Mad og drikkevarerSupper

Rød linsesuppe: madlavning opskrifter

Den første omtale af et sådant produkt, som linser, kan findes i Det Gamle Testamente. Det er også fundet i grave Pharaohs. I det gamle Grækenland linser det var dårlig for basisfødevarer. Hun var også gerne i Rusland. Vores land indtil det 20. århundrede var den største leverandør af produktet på verdensmarkedet. Har du prøvet suppe af røde linser? Opskrift på denne parabol er enkel. Madlavning suppe forårsager ikke meget besvær. Overvej et par populære opskrifter.

Fordelene ved linser

Dette produkt er en god måde, som styrker immunforsvaret og lindrer depression, stress og dårligt humør. Hertil kommer, linser positiv effekt på hjertet. Efter alt, i sammensætningen af dette produkt er meget vegetabilsk protein, som er hurtig nok, og er let fordøjeligt af kroppen, samt jern. Linser er et must for kvinder, især gravide kvinder. Således i sin sammensætning har 90% af det daglige behov for et stof, såsom folinsyre. Produktet kan forbedre fordøjelsen grund opløselige fibre.

Indisk linsesuppe: opskrift

For at forberede denne ekstraordinære men simpel skål, du har brug for:

 1. To glas røde linser.
 2. 1 leder af løg.
 3. To fed hvidløg.
 4. 1 pod af chili.
 5. 50 g smør fløde.
 6. 3 spiseskefulde tomatpuré.
 7. Krydderurter, salt, ingefær og krydderier - efter smag.

Forbered linser

I øjeblikket har vi skabt en masse måder at tilberede en lækker suppe lavet af røde linser. Opskrift "Masurdal" kom til os fra Indien. For at forberede denne suppe skal du forberede linser. Det skal hælde ind i beholderen, tilsæt vand og derefter koges i 10 minutter ved lav varme, fortrinsvis under et dække.

Efter en bestemt tid i linserne skal lægges alle de krydderier, derefter kogt. Det tager cirka fem minutter. I slutningen af madlavning røde linser nødt til at tilføje salt.

Hvad gør man med grøntsager

Nu kan du gøre grøntsager. Til at begynde at rense, vaske og hak løgene. Det skal steges i smør til de er gyldenbrune.

Chili bør også hugge. Hvis der er kontraindikationer eller du ikke kan lide krydret mad, kan det erstattes af en bulgarsk. Hvidløg skal rengøres, og derefter passere gennem pressen. ingefær du har brug for at rives. I en dyb beholder til at blande peber og hvidløg. Her er det nødvendigt at tilføje ingefær og tomatpuré. Om sommeren kan du sætte i suppen og friske tomater.

Den resulterende masse bør omlægges til panden med løg og ragout i fem minutter, fortrinsvis ved lav temperatur.

Madlavning suppe

Så du næsten klar rød linsesuppe. Opskriften, hvis det ønskes, kan du ændre og forberede retter af kartoffelmos. Bouillon med røde linser har brug for at hælde braiseret grøntsager blanding og igen bringe alt i kog. Efter dette, skal suppen stå i et stykke tid.

Serveres varm behov, breder i de a la carte retter. For at gøre suppe af røde linser mere appetitvækkende, kan du dekorere det med finthakkede greens. Desuden vil det give fadet en unik smag.

Tyrkisk rød linsesuppe: opskrift

Linser suppe er den nationale parabol af Indien. Imidlertid har denne parabol blevet populær i mange lande. Det er af denne grund, et væld af sorter af supper. Denne skål i Tyrkiet betragtes også som et nationalt, men er ved at forberede en lidt anderledes. For at forberede du har brug for:

 1. 1,5 kopper røde linser.
 2. To løg.
 3. 4 kartofler.
 4. 1 gulerod.
 5. 2 spiseskefulde mel.
 6. 2 spiseskefulde tomatpuré.
 7. 8 glas vand.
 8. Krydderier og tørret mynte - efter smag.

forberedende arbejde

Så, hvordan man kan koge suppe af røde linser? Opskrift tyrkiske retter kræver ingen ekstra omkostninger. Først skal du forberede godt alle ingredienserne. Linser skal vaskes grundigt, og derefter lader i koldt vand i et stykke tid. Kartofler, løg og gulerødder skal rengøres. Vær sikker på at hakke grøntsager. Kartofler og løg kan skæres i tern og gulerødder rist.

Fremgangsmåde til fremstilling

I en dyb beholder er nødvendig for at hælde de røde linser og grøntsager. Alt dette bør tilføje vand. Ulme suppen over svag varme, der behøves i en time. Det færdige fad skal være lidt køligt, så gnid gennem en sigte. Du kan også bruge en blender.

Mashed masse skal returneres i gryden og bring i kog. Pan du har brug for en god varm op og hæld det i vegetabilsk olie. Nu er nødvendig tanken at hælde mel og hæld tomatpure. Den resulterende sammensætning føje til linser suppe. Nu du har brug for et fad hæld lidt salt, krydderier og mynte. Suppen skal simre i yderligere fem minutter. Det er det - suppen er klar. Før serveringen, kan du dekorere med grønt.

Suppe med tomater og kylling

Dette er en anden variant af forberedelsen af retter. Resultatet er en god suppe af røde linser. Multivarka opskrift adskiller sig fra de tidligere, kan lære det hver husmor. De vigtigste ting - at overholde visse regler i madlavningen. Du skal bruge:

 1. Kylling ben.
 2. 1,5 kopper røde linser.
 3. 1 leder af løg.
 4. 1 gulerod.
 5. Et par fed hvidløg.
 6. 5 mellemstore kartofler.
 7. 2 tomater.
 8. 1 spiseskefuld tomatpuré.
 9. Salt, krydderier - alle til at smage.

stadier madlavning

Til rød linsesuppe opskrift med kød er beskrevet ovenfor, vendte duftende og appetitvækkende, du skal omhyggeligt forberede grøntsagerne og vælg den relevante indstilling multivarka. Til at begynde, skal du rense løg, gulerødder og kartofler. Efter at du har brug for at hugge grøntsager. Tomater og kartofler skal skæres i terninger. Som for gulerod, så dens bedre at rives. Hvis du ikke kan lide kogte løg, og derefter sætte i suppen kan være helt pære. Så det kan let fjernes, når hun giver alle varianter. Med hvidløg, kan du gøre det samme.

Før madlavning kyllingen være sikker på at vaske med vand. Efter dette, skal alle produkter være parat til at sætte i en skål Multivarki. For grøntsager, du har brug for at tilføje en grundigt vasket røde linser, tomatpuré, salt, kylling og krydderier. Nu er du nødt til at hælde kogende vand til den maksimale præg på skålen. Det er fortsat at vælge den rigtige funktion. I dette tilfælde kan du bruge "suppe" funktion eller den "Quenching". Af den tid, bør være forberedt suppen i 1,5 timer. Hvis det ikke er nok, kan du gentage proceduren. Suppen er klar, når de linser og de andre komponenter vil være blød.

Sådan ansøger

Klar suppe af røde linser skal hælde plader. Som for kyllingelår, så det bør fjernes og deles i store stykker. De har brug for at sætte i en skål suppe. Desuden bør fadet tilsæt creme fraiche og pynt med greens. Det var det - en lækker, duftende og velsmagende rød linsesuppe er klar!

Det er bedst at tjene denne suppe varmt med hjemmebagt brød lavet af majsmel. Det viser sig meget velsmagende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.