ComputereSikkerhed

360 Sikkerhed (antivirus, rengøring): beskrivelse af programmet og anmeldelser

360 Sikkerhed (antivirus, rengøring) - et multifunktionelt program til Android-enheder. Det kan ikke kun beskytte enheden, men også for at forbedre sine præstationer.

beskrivelse

Denne ansøgning er baseret på dual-core-system, ved hjælp af en af de centrale dele af beskyttelse OS smartphone og cloud 360 Cloud. Samtidig anti-virus ikke reducerer hastigheden af enheden, og takket være den oprydning af ubrugte baggrundsprogrammer funktion, tværtimod, det øger ved at frigøre hukommelse ressourcer.

Hertil kommer, 360 Sikkerhed - Antivirus, rengøring, systemet accelerator med en behagelig og venlig brugerflade, designet i en moderne 3D-stil. Programmets hovedvindue viser beskyttelsesstatus, relevansen af de oplysninger baser og dato for seneste inspektion enhed.

Også, anti-virus i indholdsoversigten har en meget nyttig funktion "til beskyttelse af den konsulent". Det giver brugeren oplysninger om niveauet for adgang til hver applikation installeret på din smartphone, der giver dig mulighed for at lære om, hvilke personlige oplysninger kan være i fare.

funktion ansøgning

En ansøgning såsom 360 Sikkerhed (antivirus, rengøring) på din Android-enhed er nødvendig, hvis ejeren ofte benytter online-tjenester, downloade software eller betale for køb med din telefon.

Dens vigtigste funktioner er:

 • beskyttelse mod eventuelle trusler;
 • acceleration af indretningen ved hjælp af aflæsning af RAM;
 • Scan downloadede apps før du installerer;
 • evne til at beskytte de enkelte komponenter fra uautoriseret visning;
 • klar erindring om de "haler" af installerede applikationer.

360 Sikkerhed (antivirus, rengøring) understøtter en række fælles funktioner i forbindelse med sin beskyttende komponent, for eksempel en planlagt scanning, den sorte liste over opkald og brug af cloud-teknologier. Desuden har udviklerne taget sig af deres kunder, som supplement til ansøgningen skaber en glimrende manual, forståeligt for nogen.

fordele

360 Sikkerhed har tidligere fået høje ratings i henhold til AV-Test, antivirus sikrer god beskyttelse til din enhed på Android-platformen. Men denne liste over fordele ved dette program ikke ende. Vi bør også nævne en række muligheder:

 1. Fuldstændig rensning af indretningen. Moderne anvendelser af algoritmen gør det muligt at scanne hukommelsen af gadget (herunder flytbare medier) til at identificere rester og fejlagtige filer, zahlamlyayuschie enhed.
 2. Accelerationen af systemet. 360 Security (antivirus behandling) er i stand til at deaktivere eller fjerne interfererende baggrundsprocesser, bremsesystem.
 3. Energibesparelser. Programmet hjælper til at spare på batteriet takket være automatisk suspension af nogle komponenter.
 4. Beskyttelse af personlige oplysninger. Tjenesten gør det muligt at låse adgangen til applikationer, sociale netværk, messaging og album, beskytte dem fra at se af uautoriserede personer.
 5. "Tyverisikring". Denne funktion sletter alle de følsomme oplysninger fra en tabt enhed bestemmer dets placering og blokerer smart telefon til den første anmodning fra ejeren. Alt dette gør det muligt at reagere hurtigt og øger sandsynligheden for tilbagelevering af gadget. "Tyverisikring" fjernbetjenes ved 360 Security Developer websted (antivirus + systemet rengøring).
 6. Application Manager. Udover alt det ovenstående, at programmet har en indbygget hjælpeprogram til styring af filer. Med det kan slette unødvendige APK eller overføre dem til et eksternt hukommelseskort fra smart telefon.
 7. Brugervenlig grænseflade. Design applikation er intuitiv. Den er designet til at arbejde med Google-produkter og alle versioner af Android OS, begyndende med den fjerde.

Samtidig, på trods af den multifunktionalitet, at programmet er gratis. Du kan downloade det fra det officielle site for udviklere eller fra Google Play butikken.

360 Sikkerhed (antivirus, rengøring): brugeranmeldelser

Svar ejere, som har installeret denne app for det meste positive. Nogle gange er der klager over generende reklame eller langsom handling, men meget få af dem. Måske er årsagen til disse anmeldelser er i forkert installation af software fra uofficielle kilder, der truede ikke blot ved sin forkert betjening, men også mere alvorlige konsekvenser, op til transformation smartphone ind i en "mursten".

Således resultaterne fra ovenstående er enkel: 360 Sikkerhed er mere end værdig Antivirus blandt sine "brødre", men det er værd at hente kun hos fabrikanten, eller 4pda offline fra Google Play-butikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.