Nyheder og SamfundKultur

Interessant navn til en pige og en dreng. Interessante navne til udenlandske muslimske piger

Det ledsager os fra fødslen og er stadig vores egen, når vi ikke længere har selv blandt de levende? Uden som ingen af os ikke kan leve uden? Vi forbeholder os minde om sin egen virksomhed, og huske os ved navn. På vegne af den skæbne mennesket begynder. Hvad ville patos, som det lyder, men det er. Derfor vælger interessante navne til piger og drenge - for deres døtre og sønner, bør forældre huske, at disse nice-lydende, sjældne, unikke ord vil påvirke fremtidige liv og karakter af deres børn.

Som båden navn - og flyde

Det er ingen hemmelighed, at der er navne på mode. Hun er lunefuld og foranderligt, meget modtagelige for påvirkning udefra. En politik for intervention i processen med fremkomsten af nye mode navn er værd. Men jeg vil gerne tro, at tiden Dazdraperma (Længe leve May Day!), Hvis ikke bestået, det er skæbnen for en meget stor ekstreme. I de fleste tilfælde, forældre til børn - velkommen og elsket, og det ville være ønskeligt for dem kun fred, lykke, sundhed og velstand. Derfor er det nødvendigt at være tålmodig og endda mod, men ikke dum at følge mode at behage alle, eller blive stemplet en stor original kald eller datter Vistooknoy Oknovistoy efter Windows Vista. Bedre at vælge de interessante navne på piger og drenge, da det vil dømme barnets oprindelse, troen i familien, på de nationale rødder. Og endnu mere vigtigt er, at vores navn - er nøglen til vores karakter og vælge den korrekt, kan du eventuelt justere karakteren af barnet.

historisk navnebror

At vælge en interessant navn for en pige eller dreng, kan du henvise til navnet på historien. Find ud af hvem var navnebror end mindeværdige eller berømt. Sjælden navn - Adolf, men den energi han har sådan en negativ, at mange troede ikke forekomme at overveje det overhovedet som en mulighed. Her er en anden sjælden navn - stolt. Det forårsager en masse positive følelser og mennesker med tilknytning til intelligent, venlig, med en energisk, men imødekommende natur, optimistisk med en masse af reelle talenter.

Til ære for en person

Nogle gange, forældrene meget vel ønsker at navngive deres barn til ære for en person. Rødderne af denne tradition for god, russisk, Christian præst, der tilbyder et interessant navn for en pige eller en dreng, åbnede kirkens kalender og navngivet en helgen, hvis festivalen blev fejret på dagen for fødslen. Og nu det store født i slutningen af maj, at få navnet på kalenderen - Isidore, Taisiya eller Efim. Og hvad siger i juli Golinduha med Modest? Ikke desto mindre er det almindeligt praktiseres i dag, især da pigerne kan vælge en meget smuk og harmonisk navn på kalenderen for at den første, ottende og fyrretyvende dag efter fødslen. Sådanne navne beskytte ejerne af en levetid.

En vinter jeg gav dig

karakteren af den person ramt, og at hans fødsel falder på hvilken tid af året. Det bør tage hensyn til denne faktor, analysere interessant navn for en pige. Vinter pige med hård, til tider egoistisk og varmt temperament er bedre at tage en blid navn. Selvfølgelig, hvis dit mål - at vokse blød, kærlig datter, ikke en urokkelig chef for stor produktion. Men blæsende, vittige forår skønheder nødt til at tilføje navnet på udholdenhed og beslutsomhed. Hårdhed i navnet vil ikke forhindre den bløde, let at falde under udenlandsk indflydelse og tillidsfuld gammel pige. Efteråret talentfulde unge damer var mere heldige af alle. De har sådan en let karakter, nævne et lille kan gøre en forskel. Men i horoskopet eller en bog om numerologi udseende ikke kan gøre ondt.

Du blev født under en heldig stjerne

Eastern horoskoper - det er en oplevelse indflydelse af stjerner og planeter på menneskets skæbne, der har samlet i så mange århundreder, at mindst dumt ikke at bruge det, når du vælger navnet på en længe ventet baby. Dato og tidspunkt for fødslen bestemme planeten Beskyttelse og stjernetegn. Og så kan du bruge navnene på kompatibiliteten tabellen af planeter og tegn i horoskopet. Praktisk at vælge et interessant navn for piger eller en dreng, som findes i forskellige horoskoper. Dette viser den fleksibilitet og plasticitet. En person med et sådant navn er lettere at absorbere de positive træk ved forskellige tegn og føle beskyttelsen af forskellige planeter.

Datter ved orglet kværn Carlo havde dårlig far kendt i lang tid som barn kaldet

Paven mødte der meget vel ønsker at give sin datter krumme-name berømtheder, heltinden i romanen eller filmen. De er særligt modtagelige for interessante navne til piger udenlandske - fra udenlandske film og serier. Så slemt, at den udenlandske tv-serie snart vil blive alt glemt. Sjove ting er, at faderskab lykke disse pap biografgængere helt otshibaet hukommelse. De glemmer deres egne, ikke mindre interessant, navne og smukke russiske navne. Må ikke tænke på det faktum, at deres datter vil vokse i passet hun vil skrive det fulde navn og efternavn:. Shpulkina Izaura Maksimovna. De tror, at deres datter er stærk og vil modstå Konyukhov Gabriel Makarovna. Og hvis far engang havde studeret ved Institut of Friendship af Peoples, kunne han godt tillade sig exotically interessante navne til piger. engelsk og amerikanske fædre er generelt meget ekstravagant. De er som navnet er tilladt at tage nogen af ordene. Meget sød til piger - April, Daisy, jasmin, spontan, Embry. Og englændere i den seneste tid foretrækker i stigende grad italienske, spanske, eller franske navne, ændrede den engelske stil. Hvad pige ville nægte at bære navnet eller Angelina Michelle Jacklin eller Anita. Selv hvis forældrene vil fokusere på datteren, hvad en skønhed navnebror af deres datter, kan der opnås netop den modsatte effekt. Og navnet på had, og gøre en masse unødvendige komplekser eller endda vokse feminist. Forældre, når du vælger et navn helt sikkert brug for at overveje, om det er som et barn, for at spore barnets reaktion til lyden af ordet. På det tidspunkt i udvælgelsen er det meget vigtigt at hyppigt fremsige navnet, lytte til hans melodier - ikke forårsager ham ubehag lyde, hvad enten lyder godt med det mellemnavn og efternavn. Til drengene denne fælles lyd er særligt vigtigt. Drengen - efterfølgeren af navnene, og hans navn vil være godt at lyde navnene på hans børn.

Øst - en delikat sag

Af stor betydning ikke blot for den historiske top, men blød, melodisk lyd af det navn, de giver til muslimske familier. Ved at vælge interessante navne til piger, muslimske forældre er meget modtagelige for religiøs indflydelse. I Østen, disse ord har en dybere mening og værdi en overraskende smuk. Navnene lyde som komplimenter: stor bar; Abla ideal; Jamila smuk; loyal, ærlig, Amina; sart, blødt Narmin; kærlig, venlig Anisa. For de fleste piger er gode, hvis dets navn er det ord, gerning - iskhan. Det rigtige valg af navnet er kun for faderen og moderen skulle have noget imod. Indtil nu er det gjort i en religiøs ceremoni i stearinlysets skær. Tre stearinlys (tre navne) lyser, og en, der brænder ud sidste bærer navnet på en muslimsk barn og lang levetid. Hvis muslimske piger navne lyder delikat og feminin og bør honningsød mandlige, så det modsatte foretrækkes drenge. Deres navne kan være faste, beslutsomme og endda uhøflige, men jeg er nødt til at opmuntre mandighed ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.