HjemlighedKonstruktion

Hvordan man laver fundamentet af dækket

Som det er kendt, opførelsen af et hus på landet - det kræver ikke kun en seriøs tilgang, men også betydelige finansielle omkostninger. Så de fleste mennesker i opførelsen af et hus på landet gå til alle mulige tricks til overs. For nylig, en særlig interesse for de almindelige mennesker er grundlaget for dækkets - en unik løsning, der kan bruges i konstruktionen, i virkeligheden, affaldsmateriale - gamle dæk. Denne usædvanlige fundament ikke kun koste sine ejere på stort set uden omkostninger, men de vil vare i meget lang tid.

Dæk i stedet for foundation: milepæle

1. Først skal du rydde det markerede område fra rødderne af træer og sten. Det anbefales også at fjerne det øverste lag af jord og plan overflade ved hjælp af en særlig anordning - nivellering.

2. Derefter meget tæt på hinanden dæk sat på den forberedte overflade, fortrinsvis i to lag. Jo stærkere fundament af dækket du ønsker at få, jo mere vil de har brug for. Hvis du ønsker at bygge en potentiel bygning kælder, dens vægge er også muligt at pålægge et dæk, om dem på toppen af en mursten.

3. Hulrum i og mellem dækket skal omhyggeligt udfylde fint grus, knuste mursten eller jord, kan det bruges til disse formål, og eventuelle rester.

4. Oven i de forberedte dæk bør sættes stramt linoleum eller tagmateriale. Dette er for at sikre, at i fremtiden kunne være jævnt hælde beton fundament.

5. Derefter, omkring stablet i rækker af dæk skal bygge forskalling - hegn arealet under uædle metaller kanal barer eller træ fodpanel højde på mindst ti centimeter. Bør sættes på dækket forstærkning og hæld beton inden for det indhegnede område. Vigtigt: kofangere kan kun fjernes en uge efter potning, og opførelsen af muren bør begynde i ti dage.

Det er værd at bemærke, at en sådan fond af dækket, kan et billede af hvilke ses i dag i enhver udgave af havearbejde, i det væsentlige ikke adskiller sig fra den traditionelle. Den eneste forskel er i brugen af usædvanlige materiale og mængden af beton - i konstruktionen af denne type fundament det vil tage en hel del.

Grundlaget for dæk: Funktioner og fordele

Bil dæk er lavet af massivt gummi og besidde imponerende potentiel ydeevne. Tyk industriel gummi ikke mister sine afskrivninger kvaliteter over tid, selv om det ikke bliver brugt til sit formål.

Hvis grundlaget for dækkene at beskytte mod udsættelse for direkte sollys, det er i stand til at vare i meget lang tid. Den omstændighed, at direkte sollys gummi kan knække mod tørhed og krakket, men høj luftfugtighed, nedsynkning, og selv den kolde ikke påvirke dens ydeevne.

I sidste ende, vil jeg gerne sige, at grundlaget for dækkets - et alsidigt design, der kan bruges i opbygningen af små bygninger, boliger eller erhvervsejendomme, på grundlag af hvilken som helst type.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.