ForretningNon-profit organisationer

Deltag SRO

For dem, der er involveret i opbygningen af de sidste 5 år allerede bekendt med begrebet SRO eller selvregulerende organisationer. For dem, der kommer til at bygge, skal opfylde.

Essensen af disse organisationer, eller kan kaldes non-profit partnerskaber, at bygherrer af tilsyn, de producerer. Tidligere i denne engageret tilstand. Men overtage oplevelsen af udenlandske kolleger, besluttede staten at bygherrer er nødt til at kontrollere sig selv. Således vil hver bygherre være ansvarlig for alle andre medlemmer, medlemmer af SRO. Tilmeld dig SRO bygherrer skal nu alle, der har samlet sig for at engagere sig i anlægsaktiviteter.

Hvad er fordelen for byggefirmaer? Og i at bygherrer behøver ikke at henvende sig til bureaukrater i gosudartve at få en licens og begynde at bygge. Ikrafttræden SRO Builders giver mulighed for at engagere stroitelsvo lovligt uden at ty til statslige tjenester.

Hvad er fordelene for slutbrugerne, for eksempel, købere af lejligheder, huse, pakhuse, og i almindelighed, enhver bygning eller struktur. Og at hvis virksomheden begynder at bygge et anlæg gik konkurs, ude af stand til at organisere produktionsprocessen eller til at tjene anden force majeure - objektet vil slutte en anden deltager SRO. Fordelen er indlysende. Husk stævner på byggepladser et par år siden? De var på grund af det faktum, at bygherren ikke var i stand til at fuldføre huset. Nu er det simpelthen umuligt. Hvis den første ikke vil være i stand til at afslutte arbejdet inden udgangen, vil sagen blive taget for anden udvikler.

I øvrigt har CPO vist sig at være en succes i den nærmeste fremtid vil der være de SRO forsikringsselskaber, rejsebureauer, hjælpeprogrammer og andre. Juridiske personer vil blive holdt ansvarlig for Durg hinanden. Dette bør føre til forbedret kvalitet af service på noget marked, hvor CPO indlejret. Præsenter dig selv. Jeg havde en ulykke. Det kan være alt - brand, oversvømmelse, sygesikring begivenhed, Auto-katastrofe eller nogen anden. Den virksomhed, hvor du er forsikret, Gud forbyde det, gik konkurs. Alt kan være. Så for dig, især svtupitsya selvregulerende organisation, betaler strahovouyu kompensation. Så giv din sag til Durga forsikringsselskab, som er i SRO.

Spørgsmålet er: hvor SRO vil tage penge for at refundere dig for bekostning? Svaret er ganske enkel. Alle medlemmer, når du indtaster de SRO vstupitelnye betale bidrag. For eksempel, hvis du gå ind i SRO bygherrer, gebyret er 300.000 rubler. CPO, som findes i flere år - er, som regel flere hundrede virksomheder. Tilsvarende er de penge tages fra erstatningsfond, som er genereret fra entré, der er betalt for at deltage i SRO. Unødvendige SRO liv på grund af det faktum, at de virksomheder, der har indgået den, betale månedlige medlemskab gebyrer til SRO. Disse bidrag er brugt på lønninger til personalet, kontorleje og andre forretningsaktiviteter.

Tilsvarende Rusland, bevæger civilisation fremad, der ikke ville blive tale. For at starte komapnii starten til at fungere godt, du har brug for at slutte sig til SRO. Hun vil jitteriness ansvar ikke kun for kunder, men også til sine konkurrenter. Dual ANSVAR gør 2 gange til at tænke mere om rigtigheden af byggebranchen og tilgangen til klienten. Hertil kommer, at hvis komapniya ødelagt, brændt hendes entré til SRO.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.