ForretningNon-profit organisationer

Autonome institution - en form for statslige organisationer

I vores land er der sandsynligvis ikke en eneste person, der alligevel ville blive konfronteret med offentlige myndigheder. Vi alle gik i skole, besøger klinikker, forsvarede de lange linjer på skattekontoret eller en social sikring. Mindst et af disse steder, men ikke nødvendigvis kender til borgerne i Rusland. Og alle hørt, og mange kender personligt ikke skyhøje lønninger til offentligt ansatte. Men nu er det ikke om det. I lang tid begrebet "offentlig institution" var synonymt med begrebet "budget organisation". Men ikke så længe siden, var der nogle ændringer i vores lovgivning. I øjeblikket er de kommunale og statslige organisationer opdelt i statsejede, autonome og budgetmæssige institutioner. I denne artikel, lad os tale om en af disse typer.

Autonome institution - en statslig organisation, etableret af Den Russiske Føderation, dens motiver eller kommune. Dens formål er levering af tjenesteydelser eller udførelse af arbejdet i de videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter inden for områderne sundhed, social beskyttelse, beskæftigelse, kultur, sport og andre.

Statens selvstændig institution oprettet, kan være på to måder:

  1. Etableringen af den nye organisation.
  2. Ændring af typen af driftsorganisation, dvs.. E. Omdannelsen af budgettet eller offentlige institutioner i den autonome. Til denne procedure, beslutning om den udøvende myndighed. Desuden, når ændre typen grundlægger institutioner er generelt ikke ændret.

Hvad der er behov, denne procedure? Det modtager organisationen som resultat?

Autonome institution - en organisation, der de fleste af fordelene rådighed, status for budgetmæssig institution, men ikke har de samme begrænsninger. Lad os prøve at forklare. Budgetmæssige institution modtager nogle midler fra staten på forbrugsstoffer tidsplan. Tilbring det, kan det kun i strengt definerede formål. Af den måde, det samme gælder for sine extrabudgetary aktiviteter. Og for alle de omkostninger og indtægter, det bør være fuldt ansvarlig over for statsfinanserne i Den Russiske Føderation. Autonome institution - en organisation, der har større frihed i finansielle og økonomiske vilkår. Den modtager støtte fra staten, som kan rettes til omkostningerne ved kerneaktiviteter, vedligeholdelse af ejendommen eller betaling af skatter. Men kan også modtage indkomst fra ejendommen overdraget til det, for eksempel ved at udleje et værelse. I dette tilfælde vil organisationen selv bestemme hvordan du skal bruge de midler, og har ret til at tilpasse omkostningerne, hvis det er nødvendigt. Det kan kombineres budget og midler modtaget fra off-budget aktiviteter. Autonome institution har ret til at placere midler på indlånskonti, og derved opnå yderligere indtægter. Derudover kan det låne. Forenklet rapportering til statsfinanserne institutioner af denne type.

Autonome institution - en organisation, der har en mulighed for at øge sin rentabilitet, samt kvaliteten af tjenester på grund af ovennævnte faktorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.