Kunst og underholdningMusik

Devid Birn - Biografi og arbejde

I dag vil vi vise dig, der er Devid Birn. Hans biografi vil blive diskuteret i detaljer nedenfor. Det er en ejer af "Golden Globe", "Oscar", "Grammy", musikeren. Han var bedst kendt som grundlægger og sangskriver bandet Talking Heads. Han bor i New York i øjeblikket.

biografi

Devid Birn blev født i 1952, den 14. maj. Hans fødested - den skotske by Dumbarton. To år senere, hans forældre flyttede til den canadiske provins Ontario, byen Hamilton. Derefter, da hans søn var 8 eller 9 år gammel, flyttede vi til USA, Maryland, byen Arbutus. Han studerede på School of Design, Rhode Island. Så kastede han træningen.

I 1974 dannede han gruppen Talking Heads, sammen med to andre studerende i institutionen - Chris Frantz og Tina Weymouth. Senere fik de følgeskab Dzherri Harrison. Endnu et år, vores helt besøgte College of Art of Maryland, ligger i Baltimore. Musikeren fortsatte med at deltage i gruppen, da han tog på en lang række tredjeparts-projekter. Især sammen med Brian Eno, har vores helt udgivet et album kaldet My Life i Bush of Ghosts. Dette arbejde har tiltrukket sig opmærksomhed fra kritikerne. Dette album var en af de første, hvor der udtages blev brugt. Blandt de andre projekter af firserne skal det bemærkes at skabe musikken til Broadway genoplivning af The Catherine Wheel. Desuden er vores helt, der producerer gruppe The B'52s. Han skrev musik til ballet og film.

I 1988 sammen med Cong Su Birn og Ryuichi Sakamoto modtog han "Oscar", hvilket skaber et soundtrack til en film Bernardo Bertoluchchi "Den sidste kejser". I halvfemserne skabte musikeren sit eget pladeselskab LUAKA Bop. Med dette selskab var han involveret i fremme af brasiliansk musik. Desuden har vores helt undervist og tog op fotografering professionelt. I dag er hans udstillinger organiseret i hele verden inden for murene af moderne kunstgallerier.

I 2003 udgav han en bog kaldet Envisioning Følelsesmæssig epistemologisk Information. Den suppleres af en DVD-bilag, der indeholder den arbejdende musiker i Power Point. Siden da indtil nu han foredrag dedikeret til dette program. I 2005 vores helt formået at tilpasse sig de forskellige resultater af musikværker Fargfabriken - forladte fabrik, der fokuserer på produktion af blæk og er beliggende i Stockholm. For at bruge alle bygningens struktur i lydproduktion, vores helt genskabt på en særlig måde det gamle orgel, der arbejder ved hjælp af træ bælge. En del af nøglerne og pedaler blev kombineret med snesevis af gennemsigtig plast rør, hvorigennem luft suges. Således skabte jeg en fløjte og vindstøj. Særlige kabler forbundet nøgler med hamre, der ramte på metal hule kolonner i fabriksbygningen. På de tværgående bjælker er blevet fastgjort indretninger, som tvang stænger vibrere, udsender en summende forskellige højder. I 2009 musikeren udgivet en bog med titlen "Noter af en cyklist."

fakta

Devid Birn og Bonnie Lutz har en datter - Malu Abeni Valentayn. han blev skilt i 2004 sammen med sin mor, den

Musiker vises i en episode af "The Simpsons". I historien, er han og Homer arbejder på en musikalsk komposition.

Kreativiteten af vores helt er omtalt i "Tørst" sang gruppe "Aquarium".

Diskografi

Devid Birn i 1981, indspillede Catherine Wheel albummet. 1989 oplevede rekord Rei Momo. I 1991 kom The Forest. I 1992 udgav han Uh-Oh album. I 1994 har arbejdet med David Byrne blevet registreret. I 1997 udgav han albummet Følelser. I 2001 er der en disk kig ind i øjeæblet. I 2004 vores helt skaber et album Grown Backwards.

udtalelser

Devid Birn som musiker er højt respekteret af kritikere. Solomon Volkov kaldte Talking Heads en af de bedste bands i den nye bølge af New York. Kritikere påpeger, at vores helt er en fin digter og musiker. En overraskelse for publikum var den klassiske arie, sunget på deres egen ordning.

Nu hvor du ved, hvem er Devid Birn. Foto musiker er knyttet til dette materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.