SundhedSund kost

Nellike: nyttige egenskaber

Kryddernelliker, nyttige egenskaber, som vil blive drøftet i denne artikel er et produkt af en meget nyttig og relevant. De fleste mennesker kender det som en duftende krydderier, der kan forbedre smagen af mange retter.

Et interessant faktum er, at i det gamle Kina, blev det brugt som et middel til forfriskende ånde. I Europa kom igennem de indiske og arabiske købmænd. Det skal være her kun for at indrømme, at ingen endnu kender hendes hjemland. nogle forskere mener dog, at det dukkede op i Indonesien.

I det sekstende århundrede, nelliker, nyttige egenskaber, som er talrige, er interesseret i den hollandske og den portugisiske, der har besluttet at monopolisere alt, hvad der er en eller anden måde forbundet med det. Dette monopol blev opretholdt i to århundreder.

Selvfølgelig er dette aromatiske krydderi var engang kun tilgængelige for de rige, men med tiden begyndte at bruge alle klasser uden undtagelse. Det meste af denne eksport af nelliker produceret i Madagaskar, og Filippinerne.

Hvor brugte nelliker

Brug det i forskellige retter. Disse retter omfatter en række forskellige salater, forskellige supper og marinader. Ofte kan det ses i nogle søde retter. Den sødme af det, som regel, tilføjes sammen med noget andet (i det mindste med kanel). Blanding nelliker med sort peber, får du en fremragende krydderi til gryderetter, suppe, sovs eller fyld. Det er nødvendigt at sige, at det forbedrer smagen af både kolde og varme retter, men stadig i varme retter hendes duft føles bedst. Det bruges til at lave pickles, men du skal huske ikke at tilføje for meget fed i marinader, der indeholder vin eller eddike. Dette skyldes det faktum, at disse ingredienser kan forbedre smagen af krydderier.

nyder også popularitet og fed olie. Overraskende er det opnås ikke kun fra frugten, men selv fra grenene og stængler.

Generelt må jeg sige, at nelliker bruges ikke kun kokke, men også læger og kosmetologer. Den moderne verden ved en masse af kosmetiske produkter, som omfatter nellike. Dette cremer, lotions, shampoo og meget mere. Mange af disse værktøjer er fortjener opmærksomhed. I medicinske formål som det bruges i traditionel og folkemedicin.

Nellike: nyttige egenskaber

Selvfølgelig, et produkt, der er ikke kun lækre, men også nyttig, fortjener særlig opmærksomhed. Medicinske egenskaber af nelliker endnu kender beboerne i det gamle Øst og er meget udbredt i medicin.

Til at begynde, kan vi konstatere, at i de knopper af denne plante har en æterisk olie, der er en kraftig antiseptisk. Denne olie kaldes eugenol. Desuden kan denne olie anvendes som et analgetikum. Alligevel er det et diuretikum, diaphoretic og krampagtige effekter. Egenskaber nellike anvendes i tandplejen til behandling af caries, pulpitis, periodontal sygdom, såvel som til behandling af sygdomme der er en eller anden måde forbundet med orale slimhindelæsioner.

Nelliker, nyttige egenskaber, som vi anser, diarré forbedrer fordøjelsen, kan det hjælpe selv behandle flatulens. Selv med hjælp af nelliker bortvise parasitter fra tarmen, leveren og andre organer. Det er en gennemprøvet middel mod hikke.

Det menes, at nelliker væsentligt kan lette fødsel, som suschestvennno lettere kamp. Og faktisk skal det nævnes, at alle gynækologer fest ofte ordinere kvinder narkotika på grundlag af nelliker til mange forskellige formål.

Kryddernelliker bruger til forstuvninger, knoglebrud, blå mærker. Det er også anbefales til folk, der lider af gigt eller slidgigt. Massage cremer, som omfatter derivater, er tilgængelige i enhver anstændig massageklinik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.