SundhedSund kost

Sund mad - produkter rige på protein

Proteinrige fødevarer, der er nødvendige for kroppen, ikke for ingenting, at de er en del af den grundlæggende kost af atleter. Gennem deres brug, musklerne svulme kraft og er konstant på tæerne. Sådanne fødevarer har ingen effekt på vægtstigning. Hvis en person ønsker at tabe sig og samtidig danne uglen muskelmasse, så i sin daglige kost bør omfatte fødevarer, der indeholder store mængder protein. Desværre, de rige protein fødevarer i naturen er ikke så meget. De kan være enkel og let at tælle og være sikker på at inkludere et par arter i deres daglige menu.
Men proteiner - stoffer, der ikke kun understøtter musklerne tonet. Deres anvendelse er nøglen til god og et godt helbred for alle. Dette er på grund af deres deltagelse i forskellige vitale processer. It fødevarer rige på protein, er det materiale, som er konstrueret væv, celler og organer. De er involveret i dannelsen af enzymer, hæmoglobin, hormoner og andre vigtige forbindelser, der udfører komplekse funktioner.
Med dannelsen af disse forbindelser tillader proteinerne at producere immunitet mod en række infektioner, foruden de er involveret i de processer af absorption af fedtstoffer, mineraler, vitaminer og kulhydrater. Proteiner konstant forbruges, så kroppen har brug for dem på grund af den fortsatte opfyldning af at spise fødevarer rige på dette stof. I modsætning til fedtstoffer og kulhydrater proteiner ved deres natur ikke ophobes i kroppen og kræver daglig genopfyldning.
Voksen organisme for normal funktion kræver omkring 70 gram protein per dag. Det er normalt for en rask person. Efter infektionssygdomme mængde af proteinprodukter bør øges, og den daglige kost bør give kroppen på mindst 120 gram protein. Når proteinet kost produkter, herunder et stof skal levere mindst 130 gram.
Den vigtigste kilde til protein er kød. Hver menneskelig kost bør indeholde data fødevarer rige på protein, ved hvad der er nødvendigt for at bruge magert kød. Det er denne mad indtager førstepladsen på listen over protein fødevarer. Det kan være kalvekød, oksekød, kanin, lam. Selvom svinekød er også et produkt med højt proteinindhold, men på grund af det høje fedtindhold er det bedre at udelukke fra personlige kost. Det skal erindres, at ikke alle typer af kød indeholder en masse protein. Således røget, dåse eller råt kød, samt forskellige artikler deraf, såsom wienerpølser, frankfurtere, bør pølse ikke anvendes som en proteinkilde. Som for fjerkrækød, gåsen, kylling, kalkun eller fasan er perfekt som et produkt, der bærer kroppen protein.


Fish and marine organismer - også fødevarer rige på protein. Det anbefales at medtage i din kost torsk, tun, laks, makrel, rødspætte, sild og ørred. Hertil kommer, eksperter rådgive ikke at glemme alt om kød af rejer, hummer, krabber og muslinger. Disse fødevarer er meget rig på protein. Og skal ikke vente, og det er bedre at udelukke fra kosten af røget fisk delikatesser meget brug.
Alle ved, at mejeriprodukter har store mængder af calcium, især for osteprodukter, som skal gives til børn. Hertil kommer, de er rige og protein. Yoghurt, mælk, fløde, fedtfattig hytteost, creme fraiche og en række yoghurt - det er også fødevarer, der er protein leverandører i den menneskelige krop. Det gavnlige middel absorberes bedre hvis mejeriprodukter kombineret med en række frugter. Men i kombination med kød, denne mad er ikke egnet.
Du bør altid spise ost og dens produkter, såsom ost. De osteprodukter indeholder et gennemsnit på omkring fem procent af proteinet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.