Mad og drikkevarerSalater

Fransk salat med æbler: pikante, elegance, raffinement

Udvikling af en nytår eller jubilæum menuer, husmødre ofte falder i modløshed. Traditionelle "Olivier" med "sky" er ikke længere synes at være festlig, og med hensyn til alternativ fantasi folder. Uafprøvede opskrifter er i tvivl: Hvad hvis ikke kan lide det? Prøv at stole franske køkken. Ikke underligt dette land madlavning anses næsten en standard. Måske fransk salat med æbler blevet en tradition på din ferie. Endvidere er der det i flere varianter. Nogle, men sandsynligvis vil appellere til dine gæster og familie.

Løg fransk salat: opskrift med æbler

For et vellykket resultat af forsøgene, huske et par regler, der beskæftiger sig med alle former for lignende salater.

  1. Æbler er taget hård med fast kød.
  2. Mayonnaise parabol kan ikke udfylde. Den franske satte saucen i en meget mager mængder, men slutresultatet var ikke tør.

Først kan vi tilbyde fransk salat med æbler bør teoretisk indsamles på salatblade. Men hvis du ikke er meget glad for en grøn, kan du fjerne det fra listen over komponenter.

Første store stærk løg skære tynde, næsten gennemsigtige semi-ringe og hældes marinade til hvilken en halv kop vand avlet to skefulde æble eddike med en ske halv sukker og en knivspids salt. Syltede løg bør være en tredjedel af en time. Han derefter dekanteret fra væsken, lagt ud i en skål dækket med mayonnaise og fint. Gned top to hårdkogte æg og smør dem godt. Stor lurvet æble uden huden er det næste lag. Igen, lidt mayonnaise. Dernæst en tredje 100-gram skive ost. Den oprindelige opskrift er taget hård, men nogle kokke foretrækker cremen - med ham fransk salat med æbler får mere luft. Fnug mayonnaise ost lag rigeligt vågner finthakkede valnødder og placeret i et køleskab - parabol kræver et par timer til imprægnering.

Salat "pikante"

Han er ikke forgæves såkaldte: en usædvanlig kombination af produkter giver en meget original smag. Alle komponenter, bortset fra løg, gned. Blandt dem:

  1. To små skrællede gulerødder.
  2. Et par søde og sure, berøvet skind af æbler.
  3. To kogte æg.
  4. Et hundrede gram ost, ikke for bløde og ikke smuldre.

Parallelt hermed stævnen-pen hakket og kortvarigt fyldt med varmt vand for at fjerne bitterhed. Alt er inkluderet i denne franske salat med æbler, og blandes med creme fraiche og mayonnaise, taget i lige store mængder (på et par skeer).

Ved første forsøge at få en bid af salat, lige nok for dig at forstå, om du ønsker at gentage eksperimentet.

Krabbe salat

Det nye år fad: huske "Enjoy Your Bad". To dåser dåse krabbe åbnet, indholdet dekanteres og demonteres for at fjerne brusk. Krebsdyr er skåret, klædt med lys mayonnaise, citronsaft, peber og eventuelt salt; alle blandet. Parabol prostilaetsya salat. I midten er placeret krabber rundt - skiver af røde æbler, drys med citronsaft for at undgå mørkfarvning. Serveres denne elegante fad bør nedkøles.

Salat "Montmartre"

Navnet i sig selv giver sin oprindelse. I denne franske salat med æble og kylling kan sætte fjerkræ i kogt, røget eller bagt formular. En tredjedel af et kilo filet skåret i strimler, er fire æg skæres i tern, to æbler af grønne sorter af store rub. 150 g tørrede svesker (tage udstenede) gennemvædet indtil blødgøres i varmt vand og skæres i strimler. Et stykke ost af samme vægt fint gnides. Støbte lag af salat med mayonnaise promazyvaniem hver, med følgende rækkefølge: kyllingekød - æg - æbler - stykker af svesker - ost. Oven i alt dette rigdom drysset med masser af hakkede valnødder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.