Mad og drikkevarerSalater

Cæsar salat opskrift

Lige så populær salat "Cæsar" for næsten hundrede år behager europæiske og amerikanske beboere. I vores region ankom denne vidunderlige salat ikke så længe siden, men det er allerede lykkedes at fange de fancy af mange. Denne artikel vil beskrive, hvordan man laver en Cæsar salat, som vil være i stand til at konkurrere med den traditionelle russiske salat. I hjertet af historien om Cæsar salat på virkelige hændelser, der bidrog til at blive født geni opskrift. På trods af at han fik navnet på en berømt historisk figur, det har intet at gøre med Gaius Julius.

Denne skål optrådte grund Hollywood filmskabere. I øjeblikket er der en Cæsar salat opskrift i mange variationer. De vigtigste ingredienser i kyllingen kan tilføjes, skinke, sild, tun, agurker, nødder, peberfrugter, oliven og andre produkter. Listen kan udvides næsten i det uendelige, i hvert fald, vil vise sig en lækker Cæsar salat. Dernæst en udførelsesform af madlavning parabol er ikke specielt svært at blive tilbudt.

Cæsar salat opskrift

Til fremstillingen er at fremstille et sådant sæt af ingredienser: karse - en hoved, kyllingebryst - to stykker, hvidt brød - 300 gram hvidløg - 5 fed, æggeblommer - 2 stk, mayonnaise - 2 skeer tør hvidvin - 50 ml oliven olie - 150 milliliter, nogle vegetabilske olier, citronsaft, parmesan ost - 100 gram, rasp og krydderier og salt. Du skal først forberede kylling, denne kyllingebryst skal skæres på langs, derefter let slå ud. Smør kylling med særlige sauce lavet af mayonnaise, hvidløg, salt og sort peber. Breast til at stå i to timer i køleskab. Nu er det tid til at dyppe kyllingen i rasp og steges i solsikkeolie på begge sider. Nu, skal kødet afkøles til stuetemperatur.

Vi vil fortsætte med Cæsar salat opskrift madlavning crouton. Under croutoner croutons forstået. Her kan du vælge hvilken som helst række brød, men husk ikke at bruge gammelt brød eller kiks klar, som normalt sælges som en snack med øl. Kødet er brødet skal skæres i stykker med en side af en centimeter. Forbered olivenolie, er det nødvendigt at tilsætte en fed hakket hvidløg og sort peber, give det brygge i en halv time. Du skal sætte på bage brød, dryp med olie og parat til at sende det i ovnen i 5 minutter, tørret ved 200 grader. Tvebakker skal der opnås med en skorpe, hvorefter skjuler et blødt hjerte.

Cæsarsalat opskrift er ufuldstændig, hvis du ikke fortælle os om forberedelsen af sauce og udformningen af det færdige fad. Til saucen skal blandes i en blender æggeblommer, vin, sennep, citronsaft og en skive hakket hvidløg. Nu skal du indtaste 100 ml olivenolie og 50 gram revet ost. I denne klar sauce.

Det er nødvendigt at gnide væggene i salat med hvidløg og derefter at plukke salat. Nu kan du tilføje halvdelen af kiks, halv ost, en halv kylling, skåret i strimler. Hæld halvdelen af saucen alt, bland grundigt. Dette gøres bedst med en træ kniv. I denne salat klar.

Denne opskrift kan ikke kaldes en klassiker, men det giver dig mulighed for at realisere de ubegrænsede kulinariske fantasier. Her kan du eksperimentere ikke kun med ingredienserne, men også med de tilberedningsmetoder. Den klassiske opskrift omfatter alle anvendes i denne opskrift, undtagen kylling. Nu husmødre koge det med kylling, rejer, kylling, svampe, mayonnaise og andre tilsætningsstoffer, som ikke ødelægger det, men tværtimod giver det nye ved smag.

Prøv og du vil forberede forskellige versioner af denne skål, overraskende deres kære, ikke kun i ferierne, men også på almindelige dage. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.