SundhedKvinders sundhed

Inflammation af vagina

Næsten hver kvinde mindst én gang i deres liv lidt fra eventuelle sygdomme i uorgenitalsystemet. Faktisk er disse sygdomme bringe en masse besvær, ubehag, inflammation og bidrage til etableringen af andre organer i systemet. Betændelse i skeden kræver altid behandling af en specialist.

Vaginitis eller coleitis, som det kaldes læger, er en ret almindelig sygdom. Ifølge statistikker, halvdelen af alle problemer i arbejdet i de organer i det urogenitale system af kvinden er forbundet med det. Derudover første gær infektion forekommer i barndommen. Med hensyn til de voksne medlemmer af en mere retfærdig køn, i deres tilfælde, vaginitis er sekundær. Vaginitis kan skyldes, for eksempel, enhver sygdom i vulva og cervix. Det er grunden til, at en gær infektion ofte kaldes bare vulvaginitom. Meget mindre disse lidelser er forårsaget af tuberkulose eller en anden infektion nedad.

Jo ældre kvinden er, jo større er sandsynligheden for hendes særlige uspecifik vaginitis. Eksperter kalder disse aldersrelaterede sygdomme. betændelse i skeden i en lignende situation som følge af tabet af kroppens evne til at producere selvrensende naturlig måde. Dette lettes ved svækkelsen af den såkaldte ovariefunktion.

Ubehag i skeden kan opstå ikke kun på grund af alder af damerne. Forekomst af vaginitis fremmer handling enhver infektion samt sygdomme i kønsorganer, stofskiftesygdomme og mange andre. Det er vigtigt at huske på, at denne udvikling fører til det faktum, at slimhinden i kroppen simpelthen befolket af store kolonier af forskellige bakterier. Denne såkaldte abakteriel karakter af den inflammatoriske proces. Som et resultat, vil patienten har brug for hjælp i genopbygningen af hele vaginale flora i almindelighed.

Colpites opdelt i flere typer. Den mest almindelige af dem er en enkel og granuleret vaginitis. Det skal bemærkes, at absolut enhver form for vaginitis er oftest den smitsomme karakter. Det kan være forårsaget af candidiasis, Trichomonas eller flere former for patogener.
Generelt det kliniske billede af sygdommen er variabel. Fagmanden kan identificere og observere flere mellemformer. For eksempel kan en simpel hyperæmi gradvist gå ind i en tung inflammatorisk proces. Som et resultat, coleitis simpelthen bliver kronisk.

Vaginitis kan være akut, subakut eller kronisk. Først coleitis sker ganske hurtigt. Sygdommen er ledsaget af svær kløe og fremkomsten af ubehagelige tunge udflåd. Kan forårsage hævelse af slimhinder krop og selv dannelsen af pus.

Den anden fase, dvs. subakut coleitis, ledsaget af udsondring og alvorlig hævelse. Hertil kommer, at i nogle områder er der fejl i epitel. Dette skyldes infiltration af specielt lag, som lægerne kalder papillær. Over tid, dannelsen af en lille bakke. Sådanne formationer er fastholdt i den kroniske fase af vaginitis.

Diagnosticere vaginitis let. Nok klager over kvinder til svær kløe og indledende undersøgelse af en gynækolog. Som et resultat af inspektion af livmoderhalsen og vaginal vægge kan registrere tegn på vaginitis i den indledende fase af sygdommen. Der er en misforståelse , at denne sygdom kan medføre en stigning i skeden. Dette er ikke tilfældet. Myndighed stigning er et resultat af fødsel. Processen med genvinding efter fødslen er undertiden ledsaget af fremkomsten af vaginitis eller vaginitis. Men ikke omvendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.