SundhedKvinders sundhed

Sex før og efter - efter svangerskabsforebyggende handling

Prævention - det betyder aktioner rettet mod bekæmpelse af uønsket graviditet. Blandt de mange metoder, der anvendes til svangerskabsforebyggelse, hormon isoleret, naturlig, mekanisk og kemisk.

hormonelle system metoder omfatter p-piller (en- og to-element), svangerskabsforebyggende plastre, intrauterin plade og hormon injektioner.

Blandt de mekaniske metoder er de mest populære - et kondom og spiraler. Det skal bemærkes, at deres effektivitet er lavere end hormonelle metoder. Der er kondomer til mænd og kvinder, selvom sidstnævnte er langt den mest anvendte. Sidstnævnte type af prævention, som henviser til mekanisk - det kontraceptiva, indeholde stoffer, der dræber sæd, det vil sige, spermicider. Men desværre er de ikke meget effeciency.

 

Svangerskabsforebyggende efter lovens - du har 72 timer.
Ferie, især for unge, - det tidspunkt, hvor du kan slappe af, få nye venner og have det sjovt. Ofte under indflydelse af følelser, kan du miste årvågenhed og glemme alt om sikkerhed. I en sådan nødprævention hjælp kommer efter den handling - akut svangerskabsforebyggelse (fødselskontrol, ellers kendt som postcoitaltesten nødhjælp). Derfor, før du går på ferie, er du nødt til at lære mere om nødprævention. Brugen af p-piller inden for 72 timer efter ubeskyttet samleje med til at forhindre uønsket graviditet.
 

Svangerskabsforebyggende efter lovens tilgængelige i en enkelt tablet. Det bør tages, hvis der er en risiko for, at andre præventionsmetoder har bragt eller hvis køn fandt sted uden nogen form for beskyttelse. Effektiviteten af prævention, "efter" den højere, jo hurtigere efter samleje åbner du tager en pille. Det anbefales at tage piller i 72 timer (3 dage) efter køn.

Hvordan virker nødprævention?
Virkningsmekanismen af nødprævention den samme som for konventionelle hormonale tabletter. Tabletter "efter" taget før ægløsning, undertrykke dens forekomst, hvilket forhindrer muligheden for graviditet.
Samtidig, anvendelse af svangerskabsforebyggende efter ægløsning gør slim tykkere, som faktisk komplicerer penetration af sæd ind i livmoderen.

"Tabletten efter 72" - dette er en meget bekvem mulighed, hvis du glemmer at beskytte partnere før sex eller konventionelle metoder til forebyggelse skuffe. Nogle gange selv de mest erfarne partnere tilfælde af akutte tilfælde, såsom kondom briste. Og når parret endnu ikke er klar til at blive forælder, skal hun være opmærksom på, hvordan man kan beskytte sig mod nødsituation. I dette tilfælde bør du straks gå til gynækolog, som efter inspektion vil fortælle dig, hvordan du vælger prævention, der passer til din krop og livsstil. Mulig bistand vil du også have en farmaceut på et apotek. Han vil rådgive og forklare, hvad det er bedre at købe prævention.

Graviditet og prævention "efter"
Svangerskabsforebyggende efter den handling er ikke en metode, som kan forårsage abort. Denne beskyttelse metode er ikke effektiv, hvis en kvinde er allerede gravid.

Bemærk, at pillerne "efter" er ikke en form for prævention til hverdagsbrug og kun kan anvendes i hastetilfælde, selv i tilfælde af voldtægt.

Hvis brugen af nødprævention igen kommer til ubeskyttet sex i samme menstruationscyklus, så tage p-piller vil ikke være effektiv, og sandsynligheden zaberemet forblive høj. Nødprævention beskytter ikke mod seksuelt overførte infektioner af.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.