HobbyVideo Games

Racing Simulator: funktioner i genren

Racing spil er de mest populære genre blandt eksisterende videospil. Lige siden barndommen, mange drenge og nogle piger lege med biler, præsenterede sig som chauffør. Og i dagens verden, kørsel er ikke en luksus, men snarere en nødvendighed. Derfor kan vaccination i en tidlig alder kærlighed til transport endda være gavnligt.

For at se de mange forskellige, der er væddeløb simulatorer, skal du blot besøge hjemmesider af gratis spil. Der er mange typer af simulatorer, der giver mulighed for at opleve den hastighed, få et skud adrenalin, se de smukkeste biler for at opleve den kraftfulde motor, trygt indtaste de skarpe sving. Mange spilprojekter give gamere sådanne muligheder.

Nogle racing spil sat før spilleren til opgave at udføre en bestemt opgave, andre tilbyder at vinde for at komme til målstregen først. Andre henlede brugerens opmærksomhed på overholdelse af færdselsregler, der tager væk værdifulde point for kollisionen.

Racerspil simulatorer på en pc er meget forskellige fra andre genrer af applikationer. Næsten alle racer er der ingen vold, da, på grund af hvad forældrene ikke får lov til at spille på computeren for deres børn. I disse spil, det vigtigste - en tørst efter sejr, sport spil, reaktion og opmærksomhed. For at starte spillet, bare gå til dit foretrukne websted eller tænde computeren med et spil, skal du vælge en favorit bil, og du kan begynde.

Hvad en racing simulator spil at vælge imellem alt mangfoldigheden?

Den ubestridte leder af den moderne marked er Racing spil serie Need For Speed. Spillet udkom i 2007, og har udviklet sig flere reinkarnationer. En af de mest interessante er den version Prostreet (simpelt). Spillet har usædvanlige historie, som skal overvindes af den såkaldte fem Kings specifikke racer (træk, afdrift, og andre.). Hele processen ser temmelig realistisk, er det muligt at vælge løbene, at ændre og til at købe for de optjente play money nye biler.

Ved genre af racing simulatorer sand spil Gran Turismo (Gran Turismo), udgave 5. Denne serie udkom i 2010 og er designet eksklusivt til Playstation. I dag, i den nye version har mulighed for at spille på nettet, er tilgængelig over tusind unikke maskiner, der realistisk udseende på skærmen. Også spillet tilføjer en række specifikke typer af konkurrencer.

Bedøvelse race simulator er Test Drive Unlimited 2. Dette er den tiende del af en serie. Handlingen foregår på den spanske ø Ibiza og Hawaii. Ændringen af vejr og dag og nat på begge steder er uafhængig. Flåden kan gå videre til valget af de jern heste, der er meget lang liste, som er den stærke punkt i spillet. Udover Chevrolet og Bugatti mærker til rådighed cabrioleter TVR, Shelby, Spyker og Pagani.

En af de bedste rally i dag kan kaldes racerspil Colin McRae Dirt 2. Spillet er et stort udvalg af biler og deres talrige modifikationer. En række stier og undersøgelse kunne fordybe sig i chok selv de mest ivrig gamer. Det vigtigste fokus i spillet er vanskeligheden ved at passere hver af løbene. Det skal bemærkes og kompliceret ordning, hvor bilerne opfører sig på vejen. De stærkeste modstandere, som er nødvendig for at vinde en række vejbelægninger og ankomster bragte spillet til en førende position blandt racing simulatorer.

Nå, skal du sørge for at spille Grid racerkører. Dette er i sandhed en fantastisk racing simulator. På trods af, at spillet er udgivet i 2007, kan det give odds til enhver repræsentant for den nyeste genre. Udfordrende fysik spil viste vanskeligheden ved motorsport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.