HobbyVideo Games

Hvordan man laver en Minecraft fortryllelse tabel hurtigt og korrekt?

Minecraft er bemærkelsesværdigt, at konstant og dynamisk udvikler sig. Hver gang der vises en lang række interessante emner og værktøjer. Denne uendelige verden tilbyder at gøre eventuelle interesser håndværk, til at kæmpe eller blot udforske. Selvfølgelig ville ingen magiske objekter spil ikke være så attraktivt og spændende. Derfor, her implementeret evnen til at fortrylle en række emner. Dette kan gøres ved hjælp af en særlig tabel. Men hvordan man laver en tabel Minecraft fortryllelse?

Hvad er ved bordet, og hvad er det nødvendigt?

For første gang talte om det skaberen af den legendariske Minecraft Markus Persson. Han skrev, at omsider at realisere deres egen drøm - indså magien i dit yndlingsspil.

Tabel charme - en magisk alter, hvorpå du kan fortrylle næsten ethvert emne. Det kan være og arbejdsredskaber, og de mest forskellige våben og beklædningsgenstande. Dette gøres for at forbedre spilleegenskaber af objekter. Derfor undvære denne slags alter i spillet, i virkeligheden, umuligt. Oftest Bewitched ting som bue, et sværd eller rustning. Men dette i tidligere versioner det ikke var kendt, hvad effekten vil blive anvendt på den fortryllede objekt Minecraft. Sådan laver du en tabel fortryllelse - det haster og meget alvorligt spørgsmål for enhver nybegynder.

Historien om

Magic - det er en af de vigtigste komponenter i enhver hit spil. Derfor, i Minecraft, optrådte hun næsten med det samme. fortryllelse tabel blev første gang præsenteret i samme premiere i 2011.

Glade mester Pearson fortalt mange fans af spillet, at når du nærmer dig til denne "tabel fortryllelse", en bog om det tænder automatisk og vipper gennem siderne. Samtidig over bordet kunne ses et par specielle magi en særlig galaktisk sprog SGA. Men i den første version af spillet var en glitch: efter server overbelastning af fortryllede genstande dataene ikke er gemt. I de følgende udgaver af disse detaljer er allerede taget i betragtning og korrigeres. Der var også mere raffineret spørgsmål om, hvordan man laver en tabel Minecraft fortryllelse. Nu kan det forbedres væsentligt ved hjælp af de særlige reoler. Kun nødt til at sætte dem i den rigtige rækkefølge, ellers sker der ingenting.

Sådan opretter tabellen fortryllende

Opret en tabel kan være en bruger af Minecraft. Muligheder fortryllet elementer afhænger udelukkende på færdighedsniveau af skaberen. Hele oplevelsen af ekspertise til at skabe nogen magiske element overføres til de specielle briller for at udføre hekseri.

Før hvordan man laver en tabel i Minecraft, du har brug for at bestanden op på nogle få vigtige og sjældne genstande. At zakraftit bord, du ønsker at finde eller erhverve sådanne enheder:

- 1 bog;

- 2 diamant;

- 3 eller 4 enhed sjældne obsidian.

De er installeret i en bestemt rækkefølge, og først efter, at du kan trykke på en særlig knap og derefter bordet er klar til brug.

Sådan fortrylle det valgte element?

Før du lave en tabel i Minecraft fortryllelse, skal du vælge en placering. Indstil alter af denne art i ethvert sted, du kan lide spillet felt. Men der er én trick - for den bedste effekt besværgelser, indtil for nylig, er niveau 50 afkræves et bord skabe. De bør være omkring 30 stykker, og de skal være i nøje sekvens.

At trylle ethvert objekt, skal du klikke på selve tabellen. Dette åbner grænsefladen, hvor venstre kan sætte emnet og retten til at vælge effekten af fortryllelse. Hver sådan handling er værd en vis erfaring. Ulempen er, at alle de magiske egenskaber er skrevet i et ukendt sprog til spilleren. Efter fortryllende emnet selv ser anderledes - alt det lys og shimmers, og effekten navn vises under ikonet.

I ethvert moderne spil magi ikke opfører sig som i Minecraft. Foretag fortryllelse bordet for at forbedre egenskaberne af ethvert objekt kan kun være her. Dette er højdepunktet i den moderne-hit spildesigner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.