HobbyVideo Games

Thorium malm som grundlønnen på auktionen

I WoW er det meget nemt at samle en anstændig mængde guldmønter. Den vigtigste ting at vide, hvordan man gør det korrekt, og hvor. En af de nemmeste job til et levende er en minedrift, da de fleste spil steder vrimler med en overflod af bjerget levende. Men ikke alle ressourcer kan bringe nok profit.

Thorium Ore, den mest efterspurgte på spillemarkedet, som er let at nafarmit og dyrt at sælge. Metaller som kobolt og Sharon har ikke en permanent forsyning og er ofte faldet, så stige i pris. De er ustabile indkomst, produktionsprocessen er arbejdskrævende og tidskrævende. Vi har også brug for en stabil og enorme indkomst!

Thorium Ore WoW

Du kan gøre et lille marked forskning: stable thoriummalme på auktionen går til 80-120 guldmønter, og med det du kan sælge engros og 150. I løbet af dagen kan du nemt grave tre til fire stakke af malm. Det er vigtigt for hurtigt og nemt at indsamle et beløb, der vil tilfredsstille efterspørgslen.

Når du rejser til steder WoW Thorium malm er fundet i de tre lande i stort antal. På øen, besøge Kalimdor Silithus og Winterspring. En tredje, myldrende placering thorium, er beliggende i den østlige kongeriger (Burning steppe). Hver af dem har sine egne kendetegn og fordele.

Placering - Vinter nøgler

Dette område har gode malmforekomster (thorium, kobolt, Saronite), som er tilstrækkeligt tæt på hinanden. Den rigeste malm på steder, hvor landsbyen Winterfall og Caverns Ledopolohov. De er meget tæt på, der vil spare dig tid på gården. Thorium Ore i WoW er nemme at finde på de tracker mineraler - så vil du være i stand til at indsamle meget mere end en hukommelse, eller rådgivning af spillere. I hulerne, kan du nemt finde nogle rige thorium vener og et stort antal små, hvilket gør det mere end et dusin stykker af thoriummalme og andre mineraler.

Silithus: WoW Thorium Ore

Dette område er ikke for flittige og ikke for hurtig profit. Større klynger er malm i huler med masser af mob. Thorium malm er spredt over steder, så bliver nødt til at løbe fra kernen til kernen. Men der er fordele såvel som vender mod mobs der genopstår hurtigt, du kan samle flere guldmønter til salg eller materialer til fagfolk. I dette område, en masse sjældne monstre, hvorfra falder kraftige våben og stærk rustning.

Brændende stepper - et godt sted at dyrke

Kontinuerlig gård - denne sætning som den bedst egnet til denne placering. Thorium malm udspilede steder på omkredsen af hvilken er en oval. Konklusion: du skal bare køre rundt i "cirklen" og samle malm under dens restaurering. Også, for nemheds skyld, har du mulighed for at smelte malm i blokke i midten af området. Desuden kan du finde her thorium indskud Mithril (temmelig dyrt og populær ressource på auktion), Mørk Jern (ikke rentabelt metal). Se på kortet over hulen trold. De skal se, ikke kun til malmen. Mange sjældne mobs vil bringe dig anstændige guld og andre lækkerier.

fundamentet for

Det vigtigste færdselsretning pharma - en stor cirkel på kanten af det sted, hvor små vener vil blive genoprettet i en enkelt løb, og stor - omkring to omgange. Den konstante bevægelse giver dig en konstant forsyning af ressourcer, forudsat at der er ingen nærliggende konkurrenter.

konklusion

Selvfølgelig er der andre muligheder for at tjene: daglige quests, ture til fangekælder, spillerne hjælpe. Men det er nødvendigt at bruge en masse tid og kræfter på at være konstant i spillet og ikke blive distraheret. I let at se TV, mens du søger efter fossiler, drikke kaffe eller læse en bog. Ja, og i løbet af kort tid, du indsamler malm for omkring tre hundrede guldmønter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.