Sport og FitnessOpbygge muskler

Arkady Vorobyov: biografi, resultater i sport, foto

Arkady Nikitich Vorobiev (1924-2012) - sovjetiske vægtløfter, forfatter, videnskabsmand. Sports entusiaster er godt klar over personens navn: Professor, dr of Medicine, et medlem af de tre konkurrencer, hædret træner i USSR og Hædret Master of Sports i USSR. Sådanne fremragende resultater i stand til at opnå ikke hver atlet.

Vorobev Arkadiy Nikitich: biografi sovjetiske vægtløfter

Arkady - kommer fra en bondefamilie, respekteret i området i den bemærkelsesværdige fysiske styrke. Han blev født i Tambov-regionen, i landsbyen Mordovia. Mor - Praskovya Alexandrovna, hans far - Nikita Y., betragtes sammen med sine to sønner - Arkady og Boris - berømte pugilists i distriktet. Også, Arcadia har en ældre søster, Nina.

Efter nogen tid, den Sparrow familien for at spare fra sult flyttede til Baku, hvor han boede fra 1928 til 1933. Senere var det at flytte til Tartary (Tetyushinsky distrikt); det er der tilbragte sin barndom og teenage år Arcadia. Kærlighed til sporten dreng drømme om at blive en militær og fra barndommen en masse tid er afsat til fysisk træning, idrætslæreren indpodet. Han er den eneste lokale teenagere roligt krydsede Volga.

Års tunge krigsår

Siden begyndelsen af krigen Vorobev Arkady, perfekt forberedt fysisk, sprang jeg hen til forsiden. Men på grund af den unge alder i hæren ikke tage det, men blev sendt til passage af rekruttere uddannelse, og derefter til skolen af dykkere Gelendzhik. Efter hendes eksamen stadig fik Arkady til fronten og serveret ved Sortehavet Flåde marinesoldater sømand. Til støtte for sin præstation, da den første ved mundingen af Donau som en del af en virksomhed af tropper førte til angrebet, blev han tildelt medaljen "For Courage". I 1944 blev han venter på bekendtgørelse af den Fædrelandskrig II grad ansvarlig for gennemførelsen af opgaver som en del af Marine bataljon.

Start sport måde

Krigen sluttede, og i 1946, Arkady Vorobyov vendte tilbage til Odessa, hvor han deltog i restaureringen af havnen clearance og det omkringliggende område. Beskæftigelse det var meget farligt: måtte kigge efter en bombe, der vejer nogle gange nåede op til et ton, og neutralisere dem. I sin fritid, en ung mand superintending molen lethed med de sejlere historier, men se som forkæmper for Simon rejst bar (der fungerer som den akse af vognen) ligger der og respektfuldt kaldet "akse træner for kejserinde Elisabeth." Arkady også besluttede at teste deres styrke, og med held! Først i slutningen af tro på deres evner, Vorobiev besluttet at udvikle dem. Siden debut af dagen, holder det kommer til molen og at være engageret med stangen. Sæd var hans idol, tilskynde unge mand på resultatet. En måned senere, med starten af klasser Vorobyev, nægtede af hensyn til dette mål fra alkohol og cigaretter, indhentede Semyon styrke og løftede den samme vægt. Næste var træningen på sportsklub "Vodnik", levering standard "Master of Sports", sejren til erobringen af titlen "Champion af Sortehavet Flåde" i Sevastopol.

Optag efter rekord!

I 1952, Arkady Vorobyov, et foto, som præsenteres i artiklen, var den beærede mester i sport i USSR, og efter 12 år, blev tildelt titlen hædret træner i Sovjetunionen. I løbet af denne periode atleten var i stand til at få en dobbelt sejr i Sommer-OL i lyset sværvægter division (1956 - Melbourne, 1960 - Rom); i den situation, kaptajn af USSR holdet var i stand til at vinde mesterskaber: World 5, 5 europæiske, 10-Union. Også på regningen Vorobyova optegnelser: 37 21 Union og verden. Blandt sovjetisk vægtløfter Arkady Nikitich er førende i det samlede antal priser vundet på den internationale arena.

Som en del af vægtløftning team af USSR talentfulde atlet han spillede fra 1949 til 1962. Samtidig var han i stand til at få en højere uddannelse, eksamen i Sverdlovsk, hvor dengang boede hans mor, medicinsk skole og blive en ph.d.-studerende på Institut for Fysiologi. Ved slutningen af sit aktive karriere tog han op coaching. I 1962 forsvarede han sin ph.d.-afhandling. I 1970, Arkady Nikitich blev en læge af medicinske videnskaber.

Arbejde i en ledende stilling

Arkady Vorobyev, hvis biografi er fuld af udestående begivenheder gennem en utrolig vedholdenhed og hårdt arbejde af geni, indtil 1977 var leder af Central Institute of Physical Culture af Institut for vægtløftning, hvor han forberedte 50 læger og kandidater af videnskaber, nu med succes arbejder i forskellige idrætsorganisationer i Rusland og resten af verden.

I 1977 blev Vorobiev udnævnt rektor for Moscow Region State Institute of Physical Culture. Siden sin ankomst på universitetet skarpt intensiveret videnskabelige og sportsaktiviteter. De fleste af de videnskabelige ideer udtrykt af et tilstrækkeligt antal år siden, Arkadiem Vorobevym, der er relevante for nutiden.

Fra kontoret af rektor Vorobyov blev sendt på ferie i 1991 - en vag tid for landet, når myndighederne ikke meget positivt ved at opretholde holdninger. I denne vanskelige periode, han stadig fortsatte med at engagere sig i offentlige aktiviteter, var en af arrangørerne af rehabiliteringscenter for børn af Tjernobyl. Nogen tid Arkady Nikitich førte det videnskabelige råd for Sports udvalget af Rusland.

Arbejde! Lær! Train!

Kolossal arbejde, et stort ansvar, vedholdenhed i at nå målene, selvtillid og kærlighed til sit land tillod Vorobiev, hvis liv motto lød som: "arbejde! Lær! Tog! "Opnået betydelig succes i sine aktiviteter. Som læge, blev han dybt dykket ned i essensen af konkurrencedygtige og uddannelse med henblik på at validere uddannelse masser af planlægningsprocessen. Hans metoder til læring trænere i mange lande. Det er den sport i almindelighed, og vægtløftning især, gav han al sin erfaring og erhvervede viden. Udført eksperimenter på sig selv, forståelse en korrekt afvikling af sportslige uddannelse, viden om de fysiske evner en atlet og metoder til deres stigning - alt det virkelig hjulpet Arkady Nikitich og hans holdkammerater på vej til stjernestatus.

Arkady Vorobyev, hvis kvalifikationer var i efterspørgslen idrætsforbund, ofte mødt med alumner og studerende; i væggene i Moskva Academy of Physical Culture tog hans 80 og 85. mærkedage. Mange, der vidste denne vidunderlige højtuddannede spekulerede på, hvordan han formåede efter den første hjerteanfald så hurtigt genoprettet; Dette faktum viser den utrolige styrke i ånd og en enorm kærlighed til livet. Arkady Nikitich Vorobiev døde i 2012 i en alder af 89.

Litterær erfaring Arkadiya Vorobeva

Arkady Nikitich Vorobiev - personlighed, hvilket er usandsynligt at finde en lige i sportens verden. Talent er en stor sportsmand sammen med lederen af intelligens og viden om videnskabsmanden har ydet et stort bidrag til videnskaben om sport, anerkendt verden over. På hans konto - skrivningen af lærebogen "tunge løft" for fysiske uddannelsesinstitutioner, monografier, teoretiske værker og undervisningsmidler til vægtløftning træning. Også fra pennen Arkady Nikitich var sådanne kunstværker erindringer som "magthavere", "I tre OL," "Iron spil". Arkady Nikitich - forfatter til mere end 200 aviser og tidsskrifter materialer. Blandt de udmærkelser modtaget af Vorobiev, bekendtgørelse af den røde Banner Lenins "Til service til fædrelandet IV grad", mere end 30 forskellige medaljer. For yderligere oplysninger om funktionerne i træning af atleter i alle faser af dannelsen af sport færdigheder, personlige erfaringer med passagen af denne måde at coaching erfaring, har en anstændig standard for akademisk uddannelse og ledelse aktiviteter identificeret Arkadiya Vorobeva som en af de mest markante personligheder i verden og russisk sport.

Merit Arcadia Vorobyova

I 2009 blev Moskva byrådet i krig og Labour Veterans Arkadiyu Vorobevu tildelt en honorær veteran fra byen Moskva. Han var også en æresborger i Lyubertsy, Moskva-regionen og byen Tetyushi Tatarstan. En bronze buste af berømte sportsfolk etableret i Moskva, på Walk of CSKA Sports Hall of Fame.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.