SundhedMedicin

Polio dråber: bivirkninger, komplikationer, kontraindikationer

Polio er en smitsom sygdom af tegn. Sygdommen er forårsaget af virus af tre typer. Denne patologi er kendetegnet ved beskadigelse af nervesystemet. De mest almindelige symptomer - mavesmerter, feber. Der er betændelse i næse og svælg og tarme. I den indledende fase af sygdommen kan forveksles med akut luftvejsinfektion. Dog vil konsekvenserne være langt mere alvorlig. I nogle tilfælde kan lammelse forekomme. Derfor forebyggelse polio er meget vigtigt.

Takket være de specialudviklede vacciner, der kan beskytte barnet fra sygdom. Spædbørn i deres første leveår har indført vaccination mod polio. Komorowski siger, at vaccination spiller en vigtig rolle i den normale udvikling af barnet. Men dette velkendte specialist i pædiatri understreger, at udføre proceduren bør i overensstemmelse med strenge regler.

Vaccination, i dette tilfælde, kan udføres på to måder. Injektion og polio dråber. Bivirkninger og at i begge tilfælde den mindste.

vaccinen

Dråberne fremstilles i form af en gul eller lyserød opløsning. Medicin gennemsigtig, uden sediment og andre fremmede elementer. De vigtigste agent sammensat af midler, der betragtes svækket Sabin stammer af poliovirus 1, 2, 3 type. I hver stamme pr dosis indeholdt 0,2 ml. Understøttende komponenter er magnesiumchlorid, kanamycin. Et hætteglas indeholder 10 vaccinedoser.

Har alle børn passer polio dråber? Bivirkninger af medicinen er. Derfor før vaccination, hvert barn bør undersøges af en børnelæge.

effekt

Oral polio vaccine indeholder svækkede Sabin-stammer af poliovirus tre typer. De dyrkes i primære kulturer af nyreceller afrikanske grønne aber.

Med indførelsen af den minimale dosis af lægemidlet, kroppen producerer kroppens forsvar, som derefter kan modstå en mere alvorlig infektion. Vaccination årsager, der er immune over for den virus af polio. Komplikationer fra vacciner er stort set fraværende. Kun i sjældne tilfælde kan det være en allergisk reaktion.

Indikationer og kontraindikationer til modtagelse dråber af polio

Indikationer for vaccination er aktiv forebyggelse polio. Proceduren udføres i det første år af barnets liv. På grund af dette, i de tidlige stadier er det muligt at beskytte børn mod alvorlige infektioner.

Kontraindikation for indførelsen af vaccination anses for at være en neurologisk lidelse forårsaget af en tidligere vaccine. Den svage tilstand af immunsystemet af barnet kan også være en årsag til afvisning af vaccinationer. Umiddelbart er det ikke anbefales at udføre proceduren efter lider en alvorlig sygdom.

Du kan ikke bruge dråberne, hvis barnet er i løbet af immunosuppression. Vaccination bør startes tidligst seks måneder efter behandlingen. Det er ikke udført fremgangsmåde som i akutte virusinfektioner. Først efter genopretning og normalisering af barnet temperaturfald administreret polio. Bivirkninger fra vaccinen faktisk ikke forekomme, hvis specialist vil gøre alt rigtigt.

dosering

Lægemidlet administreres oralt alene. Hos et barn beregnet dosis på 4 dråber. Det stof kommer ind i munden med en særlig pipette, der er knyttet til vaccinen. Efter proceduren, ikke spiser i en time. Ifølge rækkefølgen af sundhedsminister i Den Russiske Føderation, er vaccination foretages fire gange. Revaccination udført 3 gange.

Hvis barnet er helt rask, vil vaccinen ikke påvirke hans helbred "polio". Anmeldelser viser, at kun lejlighedsvis kan observeres en lille stigning i kropstemperaturen.

Første gang dråber er 3 måneder, derefter 4, 5 og 6 måneder. Således bør en sund baby udskyde vaccinationen indtil 3 år. Revaccination foregår i et år og en halv senere i 20 måneder og de sidste 14 år. Alle vaccinationer registreres nøje i magasinet og journal af barnet. Det hedder dato og sted for den procedure, navnet på serien vaccination og batchnummer. Specialisten skal være sikker på at se, hvordan kroppen reagerer på barnet vaccinen. Alle observationer registreres i journal.

Funktioner i brug dråber

Forkert brug af dråber af polio kan føre til alvorlige konsekvenser. Derfor bør vaccination udføres af uddannede specialister professionelt og kompetent. Vaccination mod polio kan udføres i forbindelse med andre profylaktiske vaccinationer.

Det stof bør opbevares korrekt. Tilladte temperatur, ved hvilken vaccinen skal lagres, er 8 grader Celsius. Skal beskyttes ved hjælp af direkte sollys.

Nul temperaturer vaccine kan opbevares i ca. 2 år. Transportorgan nødvendigt under passende forhold. Til dette formål en særlig beholder, hvor temperaturen ikke overstiger 8 grader Celsius.

Polio dråber, bivirkninger

Hvis værktøjet anvendes korrekt, er bivirkninger, som ikke observeret praktisk. Undtagelserne er børn, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner. I dette tilfælde kan en lille udslæt på kroppen vises efter vaccination.

Forældre om den kommende vaccination bør anmeldes på forhånd. Før indførelsen af lægemidlet nødt til at fortælle min mor, hvordan at praktisere god hygiejne immuniserede barn. Hvis en familie har et barn med et svækket immunsystem bør ikke anvendes til børn samlet pot og kop. Forældre opmærksomme på behovet for vaccination, en specialist er også ønskeligt at fortælle forældrene, hvad der kan være farlige polio. Kontraindikationer til vaccination bør klart læses før proceduren.

Vaccination mod polio "Polio Imovaks"

Vaccinen kan også indgives ved injektion. Til dette formål, narkotika "Imovaks", som indeholder tre virusstammer dyrkes i Vero-cellelinier og aktiveret formalin. Allerede efter den anden vaccination barnet producerer stærk immunitet over for polio. Medicin bruges profylaktisk.

Kontraindikationer seneste akutte infektionssygdomme og reaktioner på streptomycin. Vaccinen kan indgives intramuskulært eller intravenøst. Bivirkninger er stort set fraværende. I sjældne tilfælde rødme på injektionsstedet eller organ temperaturstigning. indførelsen af "polio" vaccine er strengt fast i kortet af barnet. Gæst eksperter foreslår, at forebyggende metoder af denne art med til at reducere forekomsten af barndommen.

Og hvad gør forældrene gøre?

Mange mødre og fædre har tendens til at have tillid til lægerne. De rette mener, at vaccinationer bør undgås, hvis barnet er helt rask. I de fleste tilfælde børn tolererer vaccination. De har ingen bivirkninger. Alt du skal gøre - er at tage forholdsregler. Før indførelsen af vaccination for at besøge børnelæge, der vil undersøge barnet og i tilfælde af manglende direkte kontraindikationer vaccination værelse.

Som en forebyggende foranstaltning er afgørende, at en vaccineret mod polio. Komorowski sagde, at rettidige vaccinationer - et vigtigt element i en sund udvikling af barnet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.