ComputereInformationsteknologi

Information System - det er videnskabeligt rimelig mulighed for operationelle forvaltning

Udtrykket "system": et sæt af forbundne elementer, der arbejder sammen for at nå målene. I forvaltningen proces er der mange forskellige organisationer, der er rettet til virkeliggørelsen af de overordnede mål for organisationen, så det informationssystem - er en form for en sådan organiseret sæt af komponenter. Da ledelsen er direkte relateret til informationsstrømme både eksterne og interne, så er det meget vigtigt, at den rettidige modtagelse af data til enhver tid og i fuldt omfang, og dermed arbejdet i denne enhed spiller en vigtig rolle i de rigtige løsninger. Overvej, hvad er denne samling, og hvad er princippet om sine aktiviteter.

Information System - er en organiseret gruppe af dele, som er engageret i indsamling, behandling, transmission og lagring af data, der er bestemt til ledere af forskellige rækker. Det omfatter: personale, der deltager i disse aktioner; inventar, som opstår genvindingsprocesser; direkte information og operationer på det.

Enhver informationssystem - det er en bestemt proces, som peger på behovet for information; udvælger de nødvendige ressourcer; vurderer, forarbejdning og output til forskellige brugere, og giver også feedback.

Med stigningen i produktionsmængden og øget konkurrence, den operationelle forvaltning af har organisationen blevet umuligt uden deltagelse af automatiserede udvikling. Derfor moderne virksomheder bruger oplysninger management systemer. Dette gør det meget hurtigere at løse problemer af strategisk, taktisk og aktuelle planlægning, rettidig kontrol og korrekt gennemførelse af planen, for at opretholde regnskab, materiale bogføring osv De udføres af fagfolk med matematiske og økonomiske modeller, metoder, software og teknologisk støtte designet til dataanalyse og beslutningstagning management-løsninger.

Derudover er der også en markedsføring informationssystem. Dette bundtet struktur opererer kun i mellem- ledere. I den første fase, de interagerer med lederne af Institut for Marketing og vurdere behovet for virksomheder i de nye oplysninger. Derefter begynde at indsamle og diskutere informationer fra interne kilder, markedsinformation og forskning. Alle resultater analyseres og forarbejdede formularer sendes til de samme ledere, marketingfolk, med henblik på at hjælpe dem med at træffe de rigtige beslutninger.

Som vores samfund bliver mere og mere information, udvikling af andre områder, også bevæger sig i denne retning, især i erhvervslivet. Et komplekst styresystem er repræsenteret i form af en pyramide, hvor hvert niveau af data vis grad af generalitet påkrævet. Således informationssystemet - dette er en ny mulighed for at få oplysninger fra alle funktionelle niveauer i organisationen med forskellige kriterier for forskellige brugere støtteberettigelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.