SkønhedHudpleje

Kan jeg gå til en garvning salon hver dag? Hvilke regler skal overholde?

Overdreven udsættelse for UV-stråler er ikke særlig godt for huden. Derfor er mange elskere af sol pleje, om det er muligt at gå til en garvning salon hver dag. Selvfølgelig, alle har deres egne karakteristika organismen, og at reagere på den førnævnte spørgsmål kan kun være en læge, du vil have adgang, før du går solbadning. Bedre endnu, hvis det vil være tre eksperter: onkolog, hudlæge og gynækolog. De er hurtige, om du kan gøre for at være under UV-stråler, og hvor længe den skal vare "session" solskoldning.

Utvivlsomt, mørk hud ser mere attraktiv og sexet end hvid, så de fleste unge piger drømmer om garvning. Men kan du gå til en garvning salon hver dag, hvis du er under 18? Svaret er nej, fordi huden er udsat for denne alder brænder stærkere, så enhver onkologisk sygdom er i større risiko for at komme i fremtiden. Af denne grund, mange lande har eller er i den fase af udviklingen af love, der forbyder personer under 18 år til at besøge et solarium.

Kontraindiceret ophold under UV-stråler, hvis du tager antibiotika, antidepressiva, hormoner og medicin til at stabilisere trykket. Faktum er, at når det ultraviolette lys under indvirkning af disse lægemidler er reduceret betydeligt. Endvidere interaktion med visse UV lægemidler i kroppen dårligt forstået. På spørgsmålet: "Kan jeg gå til en garvning salon hver dag i løbet af måneden?" - svaret er også nej. Eller under menstruation eller under graviditet og amning at deltage i disse procedurer, skal du ikke.

Hvis der ikke er kontraindikationer at fyre ikke, er det stadig ikke værd at gå til disse møder dagligt. Pausen skal være mindst én eller to dage. Det afhænger af, hvordan din hud er følsom. Efter alt, hvad der er princippet om garvning? Den omstændighed, at UV-stråler påvirker huden og såret hende, og hun defensivt, begynder at producere melanin. Og et par dage på huden for at "berolige", er nok, ellers konsekvenserne er måske ikke den mest behagelige.

Kan jeg bruge et solarium hver dag, hvis vi bruger specielle cremer? Hvis du ikke har holdt dit helbred, kan du gøre som du vil, på eget ansvar. Men, som nævnt ovenfor, et solarium kan ikke anbefales at gøre hver dag. Og hvis du kommer til sessionen, er det stadig bedre at bruge specialværktøj, der ikke kun forbedrer tan, men også fugter huden. Det er heller ikke anbefales i solariet skyde undertøj, fordi brysterne og kønsdelene er særligt sårbare over for UV-stråler af kroppen. Glem ikke at beskytte dine øjne med specielle briller, ellers er risikoen for at tjene grå stær.

Men på spørgsmålet om, hvorvidt vi kan gå til gymnastik hver dag, er det muligt, og i bekræftende, selv om naturligvis det hele afhænger af din kondition. Hvis det er svagt, med henblik på at vænne sig til, kan du gå til gymnastik tre gange om ugen. Så snart du føler dig klar til tung last, kan det øge dem. Måske ønske om at forbedre din krop vil tvinge dig til at gøre en konkret tidsplan, ifølge hvilken du ikke længere vil spørge: "Kan jeg gå til en garvning salon hver dag?", Fordi sport og skønhed begivenhed vil du blive malet i tiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.