SkønhedHudpleje

Ansigtsmasker af bananer til forskellige hudtyper

Kvinder, der tager sig godt af deres udseende, du passe på ikke kun store-købte kosmetik, men også naturlige produkter, herunder bananer. Disse frugter har en gavnlig effekt på huden takket være den rige vitaminindholdet. I sin papirmasse er bioaktive stoffer, uden hvilke optagelsen af vitaminer er simpelthen umuligt. Facial masker fra banan kan fugter og glat hud. De indeholder vitamin A og C har anti-virus og baktericid virkning, samt langsom ned aldringsprocessen og ældning af huden.

Hertil kommer, at en ansigtsmaske med en banan hjælpe slippe af med acne - de evige problemer med unge. Når de påføres på huden af pulp af E-vitamin beskytter mod de skadelige virkninger af sollys, samt nærende celler med vitaminer og mineraler. Makro- og mikroelementer normaliseret flow metaboliske processer i hudceller. Alle disse gavnlige virkninger på huden kan have en ansigtsmaske af bananer, som længe har været anvendt af kvinder i hjemmet.
Ansigtsmasker af bananer til tør hud

At lindre tør hud, skal du forberede en maske til ansigtet: fløde (20 g), kartoffelmel og banan. Banana grundigt mos med en gaffel, tilsæt creme fraiche, tilsæt mel og slå indtil tyk konsistens. Denne maske påføres i to trin. Efter det første lag er tørret, bør anvendes til sidstnævnte. Derefter ansigt dækket med væv, og efter 20 minutter blev blandingen vasket med vand aflejret. Disse procedurer giver huden sin elasticitet og frisk udseende.

For at rense tør hud brug havregryn, mælk og en banan. Flager at hælde varm mælk, tilsæt banan papirmasse, og rør i den varme tilstand sat på ansigtet.

Ansigtsmasker af bananer for aldrende hud

For at forberede denne maske, vil du har brug for en halv banan, honning, æggeblomme og creme fraiche. Sådanne behandlinger for aldrende hud afholdes flere gange om ugen. Påfør masken til at være på huden i 15 minutter.

Også for moden, er aldrende hud maske påføres med hytteost og banan. Stå på huden i 20 minutter.

For at opnå en mere udtalt anti-aging effekt, er det ønskeligt at maskere veksler med dampbade, naturlægemidler og kosmetiske massage sessioner for ansigtet.

Brug en banan for at gøre masker til følsom, tilbøjelige til hudirritation. For at gøre dette, tage en banan, æggeblomme og olivenolie. Alle ingredienser er godt mash med en gaffel eller piskeris blender. Om sommeren, fugtighedscreme er nyttigt at tilføje persille, men om vinteren er det bedre ikke at gøre det, fordi kun friskplukkede urter kan lindre huden og fjerne hendes irritation.

Banana maske til fedtet hud

For at tørre op fedtet hud, fjerne glans og at indsnævre porer, er det nødvendigt at tilføje den banan papirmasse citronsaft og honning. Hvis huden er fedtet, men meget følsom for at undgå irritation, citronsaft er bedre at erstatte det naturlige tomat. Modstå masken på dit ansigt i 20 minutter og skyl med kamille infusion. Sådanne procedurer er fremragende forebyggelse af acne, som er tilbøjelige til fedtet hud.

Anses for at være effektiv følgende opskrift: Tag en skefuld banan papirmasse, citronsaft og en skefuld æggehvide, mix og anvende på huden i 15 minutter. Disse kosmetiske procedurer ikke kun udtørrer huden, men også bleget hendes meget.

Til normal hud nærende maske påføres ved anvendelse banan og yoghurt. Komponenterne blandes og anvendes til ansigt, 20 minutter skylles med vand Påføringsværktøj. Toning effekt på normal hudtype har en maske af banan og appelsin. Du skal bruge en skive appelsin og en halv banan. Det er kun, når følsom hud ikke bør bruge dette middel.

Korrekt anvendelse af bananer til kosmetiske formål bidrager til en forbedring af alle hudtyper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.