Mad og drikkevarerSupper

Suppe med sød peber. Suppe med tomater og peberfrugter

Suppe med paprika ofte udarbejdet i løbet af sommeren. Det kan ikke alene tjene varmt, men koldt. Fremstilling suppe bouillon. Udover peber tilsættes det, og andre produkter, der lægger vægt på smag, aroma og originalitet af retterne. Denne dig og læse artiklen.

Forberedelse af den klassiske suppe med sød peber

På denne parabol det brugt et minimum af tid og produkter, så det kan lave mad hver kvinde, for at behage sin familie. For at gøre det, skal du omkring 300 gram svinekød. Bare ikke tage skovlen, som det er fedtet. Det er bedst egnet svinemørbrad. Tag 2 peberfrugt i forskellige farver, 1 stk. løg og gulerødder, 5 eller 6 stykker. mellemstore kartofler, pasta lidt "skuffen" og friske krydderurter til din smag.

Svinekød skåret i tern, steges i en lille gryde og sted i en gryde. Her hæld 1 liter vand. Indtil kødet tilberedes, skæres i små tern af kartofler, peberfrugter, løg og gulerødder.

I en stegepande sætte 5-7 gram smør, tilsæt 2 Art. l. bouillon og let steger løg bliver gennemsigtig, men ikke gyldent. Derefter tilsættes revet på et groft rivejern eller hakkede gulerødder. Steg grøntsager.

Nu kan du tilføje dem peber. Igen, steger pan indtil de er bløde og der er afsat.

Når kødet er kogt og bouillon er færdig, tilsættes kartoffel, kog det i ca 15 minutter. Men jævnligt sørge for, at der ikke syde. Efter alt, alt afhænger af sorten.

Tilsæt derefter på panden med bouillon ristede grøntsager. Lad koge alt sammen i 3 minutter efter kogning. Krydr med salt smag. I 1 liter kapacitet tilstrækkelig 5 g salt. Nu kan du tilføje krymmel. Hvis du tog "edderkoppespind", som anført i opskriften, så nok koge i 2 minutter, sat i en gryde 5 g smør, og fjern fra varmen.

Mens suppen er brygget, hakkede friske krydderurter. For denne sommer retter perfekt persille. Det øser ved indsendelse af pladen. Her er parat klassisk suppe med sød peber. Opskriften er meget enkel og tilgængelig for hver familie.

Tilsæt tomater

Mange husmødre elsker at eksperimentere i køkkenet. Prøv det, og du gør suppe med tomater og peberfrugter. Kun bør de ikke lægges i puljen, og i zazharku. Nogle mennesker tror, at hvis suppen viser sig meget dem og sundere.

Forbered fadet, som beskrevet i forrige opskrift. Du kan tilføje alle krydset. Når du lægger i gryden peber hakket 2 tomater (eller gøre 100 g tomatjuice). De skal tilføjes, når de steger peber. Lad tomaterne pokipyat to minutter, og zazharku kan fjernes fra varmen.

Suppe med kylling bouillon

Den hævdede, at fadet viser sig mere sommer og frisk. For at tilberede kylling suppe med paprika kylling bouillon, tage en lille kylling, behandle det og sætte det i en gryde med vand. Sæt på brand. Når vandet begyndte at koge, dræne det. Efter alt, først bouillon anses skadeligt.

Nu kan du hælde kyllingen nye, frisk vand og kog suppen, som du skal bruge til madlavning suppe.

Suppe med peberfrugter

Det kan også serveres kold. Kogte meget hurtigt og nemt. Til en start, koge kødet skiver. Du får en flot, klar bouillon, hvis du tilføjer et protein, som hjælper med at slippe af med mudret farve.

Derefter løg, gulerødder, peberfrugt og tomater i en gryde steges. Kartofler er sat i bouillon, kog det, indtil det halve. Nu kan du tilføje i de samme kapacitet sauteed grøntsager. Kog suppen i ca. 15 min mere til kartoflerne var det meget blød. Så, når der vil være nogen ekstra KONSISTENS Piskestadier klumper.

Kog lidt længere, indtil kartoflerne, krydr med salt suppe. Du kan tilføje et laurbærblad 2 minutter for lugt. Men at det er nødvendigt at rense det op. Når suppen er kogt, fjerne det fra varmen og lad køle lidt. blender og derefter piske indholdet i gryden og vise sig meget velsmagende suppe med sød peber.

I denne parabol, kan du improvisere og tilføje dine favorit krydderier samt ingredienser. Nogle husmødre sætte endnu friske agurker. Det viser sig suppen med en unik og originalt smag. Og når piskning fad bliver lyse farve, lys grøn og pink farver. Det afhænger af mængden af tomater og agurker.

Pynt fadet kan være persille, grønne ærter, og endda dåse ananas. Grønne ærter understrege farven og giver en uforglemmelig eftersmag og ananas vil skabe en sød aroma, der passer perfekt med kylling bouillon.

Kulinariske tips

Suppen kan tilføje frisk hakket hvidløg, der fremhæver smagen. Hvis din husstand som en krydret fad, så sætte det i halvdelen af røde chilipebre.

Prøv suppen for at tilføje ikke kun peber, men også tomater. De understreger den farve, aroma og yderligere at supplere den smag af skålen. Du kan endda tilføje tomatsaft med tomater. Suppe bliver mere mættede farver.

Zazharku ønskeligt at hælde i en gryde i 2 minutter, indtil måltider. Så kartoflerne ikke har tid til at blive rød.

For gennemsigtighed nødvendigvis sætte æggehvide. Kan være bouillon, første kog ved høj varme. Men bare til en småkoge. Derefter fjerne skummet og fortsætte med at koge ved svag varme. Mere gennemsigtighed for varm bouillon sætte et stykke is og bragt i kog.

Hvis du har et stykke tørt ost, ikke haste til at smide ud. Tilføj den til suppen med tomater og peberfrugter. Du vil blive overrasket over, hvad smag og smage osten giver fadet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.