TravelingRetninger

Gade Kuznetsky Most, Moskva. seværdigheder i Moskva

Buet gade Kuznetsk broen på et kort over Moskva er inden Boulevard Ring. Det er placeret i Tver og Meshchansky District centrale administrative distrikt i hovedstaden, og er opkaldt efter den eponyme gamle arkitektoniske strukturer, der eksisterede fra midten af det XVIII århundrede af 1819.

Oprindelsen af Kuznetsky Most Street tager på Big Dmitrovka og slutter ved skæringspunktet mellem Bolshaya Lubyanka.

Historie til 1819

Den første omtale af gaden, mødes moderne Kuznetsky Most, der er indeholdt i de "Census af Moskva gårde" af 1620. Det nævner også, at det er en gård patriarkalske adelige og ærkebiskop i Tver. Om en træbro over Neglinka blev bygget i samme periode, kaldet Kuznetsk, nær som begyndte at bosætte repræsentanter for de mest berømte aristokratiske familier. Et århundrede senere blev det erstattet af en hvid sten, og han blev en af de fire vigtigste bygninger af denne art i Moskva.

Efter bekendtgørelsen af Katharina II om privilegier for udlændinge, det område, hvor den moderne gade. Kuznetsky Most, begyndte at blive til et sted med kompakt bopæl købmænd fra de europæiske lande, der er begyndt at åbne der og trendy tøjbutikker. Over tid, mange russiske aristokrater flyttet, og deres huse forvandlet til passager og, som man ville sige i dag, indkøbscentre.

Under branden i 1812 på gaden, der krydser Kuznetsky Most, næsten ikke lide på grund af Napoleons vagter, der tog forældremyndigheden over butikker og huse deres landsmænd. Efter afslutningen af Anden Verdenskrig vendte tilbage til udlændinge, og handel gik en endnu større succes end før.

efter 1819

Som en del af den større omstrukturering af hovedstaden i 1817, begyndte at arbejde for at afskære Neglinka stenbuer. Som et resultat, den Kuznetsk bro faldt i søvn, rækværk fjernet, og de byggede et nyt hjem linjer. Ændringer gennemgået og stednavne. Især er det nu allerede Kuznetsky Most Street.

Moskva på det tidspunkt på den del af handelen havde endda en lille fordel i forhold til St. Petersburg, så der samledes for at shoppe fra hele Rusland. Især indtil 1917 Kuznetsky Most, i moderne sprogbrug, det er et stort shopping destination for fashionistas fra hele landet, og i aviserne fra den tid, blev han ofte kaldt "fristed for luksus og mode." Over tid, gaden optrådte studie, hvor kunderne 24 timer syede kjoler og dragter til prøverne bragt direkte fra Paris.

Senere Kuznetsk bro er blevet et udstillingsvindue for velvære af byen, der er glade for at demonstrere til udlændinge. Til dette formål er der i 1886 selv afholdt elektrisk lys, som var en nyhed i Rusland. Storstilet byggeri på gaden Kuznetsk bro (Moskva) begyndte i det 20. århundrede, da nogle blev revet ned forsømt og opførelse af nye beboelsesejendomme og passager, der nu er dens udsmykning.

Efter Oktoberrevolutionen

I de første år efter etableringen af sovjetmagten fleste af bygningerne på Kuznetsky Most blev konfiskeret og overdraget til forskellige statslige institutioner og organisationer. Det andet liv af gaden begyndte i den periode af NEP, når driftige borgere blev igen lov til at udvikle handel. Men titlen på den vigtigste mode centrum af landet dette sted blev returneret, når All-Union modehuset blev åbnet i huset №14, som stadig er berømt Kuznetsky Most.

Moskva efter begivenheden, takket være designere arbejder der, er blevet kendt i hele verden som et sted til at skabe en særlig tilstand med en russisk sjæl.

I den post-sovjetiske periode

Efter sammenbruddet af Sovjetunionen i begyndelsen af 90'erne, blev nogle af bygningerne revet ned og i deres sted nye bygget. Det er svært at sige, om de indrettede Kuznetsk broen. Moskva i denne periode generelt lidt mange arkitektoniske tab, primært uerstattelige. For at forhindre dette i fremtiden, i 2011 i de beskyttede områder er blevet tildelt en del af gaden, der er hjemsted for gamle strukturer. Hertil kommer, at stort set alle dem have status som monumenter i føderale betydning.

moderne look

I dag i nærheden og på den meget gaden Kuznetsk bro (Moskva område, der afgrænses Teater Lane og gader Dmitrovka og jul) er der mange berømte kulturelle og uddannelsesmæssige institutioner fra Bolshoi Teatret og Det Tekniske Bibliotek og slutter Skole. Shchepkin.

På samme tid, det fortsætter med at være et sted, hvor der er koncentreret de mest berømte butikker i hovedstaden. Disse omfatter en fuldstændig opdateret TSUM Trading House "Svetlana", 4-etagers butik Podium og andre. Det er kendt denne gamle gade og dens seværdigheder, fortjener en særskilt beskrivelse.

Lejlighed hus Tretyakov

Den mest bekvemme transport, som gør det muligt at komme til gaden Kuznetsk bro - metroen. Ikke langt fra stationen af samme navn er Tretyakov Lejlighed hus, bygget i 1892 i pseudo-russisk stil af arkitekt Kaminsky.

På dette tidspunkt ejeren af bygningen, som blev renoveret i 2011, er "Bank of Moscow".

passage Popova

Dette er en af de mest bemærkelsesværdige bygninger i Kuznetsky Most. I første omgang, i stedet var et palæ af Grev Vederevskogo. Bygningen blev gentagne gange gået fra hånd til hånd og har overlevet flere brande. I slutningen af det XIX århundrede hus købte han købmand Popov, der bar det til jorden og byggede et indkøbscenter, hvor mange butikker er placeret.

Efter revolutionen blev bygningen konfiskeret, og det husede forskellige offentlige kontorer, og senere - den videnskabelige og tekniske bibliotek. I øjeblikket er konstruktion rekonstrueres, og det er meningen at åbne et stort stormagasin.

Lejlighed hus "Falcon"

En anden attraktion, som kan ses ved at gå på gaden, Kuznetsky Most (metro af det er inden for gåafstand) er berømt for sin mosaik facade. Dette er den såkaldte lejlighedshus "Falcon" i udsmykningen af som blev overværet af N. Sapunov, I. Mashkov og Mikhail Vrubel.

Nu hvor du ved, hvad den berømte gade i Kuznetsk broen. Ovenfor er blot et tre berømte bygninger, fra dusinvis af monumenter, der kan ses der. Så det er alt værd at se!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.