ComputereInformationsteknologi

Nærmere oplysninger om, hvordan du overfører bits og bytes

Bits og bytes er nødvendige for at færdiggøre arbejdet af computere og andet digitalt teknologi. Under de data indebar en fuldstændig alle oplysninger, der kommer fra visse kommandoer til filerne. Filer er skabt direkte af brugerne, for eksempel, en video eller noget tekst.

Til dato er der et særligt bord "byte-bit", hvor det vil være muligt at foretage alle de nødvendige beregninger. Ved bruger data kan lagres i helt forskellige formater, og til dato, disse formater er et stort antal, men i de fleste tilfælde, er filerne gemmes som en binær type. Nogle data kan kun have en midlertidig type, men snarere de anvendes og opbevares kun i en tid, hvor operationerne er nødvendige. Efter visse operationer, er disse data simpelthen fjernes automatisk. Bits, bytes, kilobytes, og andre, højere værdier anvendes til datalagring, samt operativsystemet på en personlig computer. Også, bytes og bits registreres på særlige enheder midlertidigt at gemme oplysninger, for eksempel, kan resultere i hukommelsen eller random access memory.

definition

Bit betragtes som den mindste enhed, navnet kommer fra det engelske navn «binært ciffer», eller rettere, det er et binært tal, denne type har kun én ladning af binær kode. Du kan nemt bestemme, hvad decimaltal vil blive ydet i form af en eller et nul, for eksempel, kan du blot åbne tabellen. Hvis du ønsker at lære at konvertere bits til bytes, så kan du bruge denne tabel og lommeregner, i virkeligheden, det er ikke nogen big deal.

andre værdier

Lad os nu se, hvad en kilobyte, og hvordan man kan omsætte bits i bytes. Den mest udbredte har kilobytes systemet beregning i computeren teknikken. Hvis vi taler om en professionel, så kan du sætte det på denne måde: binære tal anvendes til særlig nummerering af alle de eksisterende celler, som hører til den digitale hukommelse. Lad os analysere et simpelt eksempel er der et stort antal adresser til enhver adresse bus, men under alle omstændigheder vil det være lig med antallet to til en vis grad med hensyn til N. Ellers kan du bare sige - 2N. Bogstavet N angiver antallet af bits i bussen.

forholdet

Faktisk er spørgsmålet om, hvordan at oversætte de bits i bytes, er ikke den nemmeste, men stadig, hvis du vil behandle dette spørgsmål med den største omhu, så du vil helt sikkert gøre en præcis optælling. I princippet er der nu endda specielle steder, hvor særlige beregningsmetoder algoritmer udviklet. Hvis du ikke arbejder på egen hånd at løse problemet med, hvordan man konverterer bits til bytes, så vil du være i stand til at besøge disse specialiserede sites, og ret op for at skabe beregninger, men hvis du har maksimal præcision er vigtig, så har du alle de samme hele optælling proces til at producere på egen hånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.