Kunst og underholdningFilm

Aktørerne i filmen "Den unge kone." filmen

Premiere på filmen "Den unge hustru" blev afholdt i 1978. Filmen fortæller historien om frustrerede forventninger og ulykkelig kærlighed. Aktørerne i filmen "unge kone" - A. Kamenkova, Prokhanov og andre stjerner i den nationale biograf.

Skaberne af filmene

Dette billede - en film tilpasning af det hidtil ukendte Iriny Velembovskoy. På værker af denne forfatter havde tidligere skabt så berømte malerier som "The Women", "sød kvinde". Story, er blevet en kilde til at skrive manuskriptet til filmen, der er nævnt i denne artikel, kaldes "en stenmur." Selv de, der ikke er bekendt med det arbejde, som forfatteren af værkerne har titler, er det klart, at det vigtigste tema i hendes bøger er ikke en let kvinders skæbne.

Filmen er instrueret af Leonid Menaker er også kendt for film som "Glem ikke ... Meadow Station", "Hund Feast".

Hovedpersonen

Aktørerne i filmen "Ung kvinde" - filmen aktører, der på tidspunktet for skyderiet var allerede ganske godt kendt. Anna Kamenkova, medvirkede i filmen, var i filmografi af flere værker. Det var første gang på en film sat i en alder af syv. Skuespillerinde ved starten af arbejdet på filmen "Den unge hustru" var seksogtyve år. Hendes karakter i begyndelsen af historien - sytten. Det siges, at film-dele Kamenkova meste lyrisk. På hendes konto - mere end tyve værker i den film. Til rollen som Maria i filmen "Den unge kone" Anna Kamenkova fik prisen på festivalen i Ashgabat.

Andre aktører i filmen

"Ung kvinde" - en historie om ulykkelig kærlighed. Uelsket mand i filmen spilles Vladlen Biryukov. Mislykket brudgom - Sergei Prokhanov. Andre aktører i filmen "Den unge kone":

 1. Galina Makarova.
 2. Elena Melnikova.
 3. Anatoly Rudakov.
 4. Natalya Nazarova.
 5. Valentin Vladimirov.
 6. Lyubov Sokolova.
 7. Igor Erelt.

Sergei Prokhanov fik sin filmdebut i 1970. I dag er kendt mere som en teaterinstruktør. Valentina Makarova spillede i filmen "Unge kone" rolle i hans første kone Masha mands mor. Denne skuespiller huskes af publikum i form af utiltalende nabo fra filmen "White Bim Black Ear".

Alexei datter - mand Kamenkova heltinde - ved unge skuespiller Sonia Jishkariani spillet. Pigen sang i filmen kun seks roller. Den sidste film i skyderiet, der deltog Sonya Dzhishkariani, blev udgivet i 1983. Filmen hedder "Early, tidligt om morgenen ...". Det er kendt om skæbnen for Sony smule. Kun der bor i St. Petersborg, og det erhverv det har nogen relation til biografen.

I filmen spiller Leonid Menaker en af sine mange roller Lyubov Sokolova. Den store russiske skuespillerinde legemliggjort billedet på skærmen af Volodya mor, en mislykket forlovede Mary.

bit dele

Optagelserne af filmen deltog også følgende aktører:

 1. Igor Ozerov.
 2. Elena Arzhanik.
 3. Stanislav Sokolov.
 4. Alexander Susnin.

historie

Filmen er sat i landsbyen. Maria - forældreløs. Hendes bedstemor rejst. Fra den syvende klasse Masha og Volodya elsker hinanden. Og når en ung mand indkaldt til hæren, blev han laver pigen forslaget. Vladimir og Masha ønsker at blive gift før deling, men så hurtigt registrere deres ægteskab mislykkes. Den unge mand er sendt til militærtjeneste. Maria ventede på ham.

Men Vladimir er en mand blæsende uansvarlig. Efter hæren, vendte han tilbage med sin unge kone. Opflammer kæmpe skandale, og derefter Masha forsøger at begå selvmord. Fra dette trin, det holder min mormor - en hæk kvinde, stærk.

Mary ikke tilbyde Alexei - en enkemand, der bor i nabolaget. Hun indvilliger kun at gifte sig for at irritere sin tidligere forlovede. Og fordi hun var træt af medlidenhed mærkes af hendes kolleger landsbyboere. Ordene fra min bedstemor, "I vil leve med den skændsel - hvide lys kan ikke se" ikke stoppe Maria fra denne hensynsløse trin.

Alex er ikke romantisk. Mary tilbyder sin hånd og hjerte, det forårsager en mærkelig argument. Nemlig, sagde han på sin opsparing til besparelser bog og har planer om at købe "Lada". Mache denne tilgang afskyelige. Dog havde hun allerede gjort hendes beslutning. Bryllup af Maria og Alexei går galt, som det skal være i russiske landsbyer. Det vil sige, uden alkohol, dans og street gulyanok.

Om morgenen efter bryllupsnatten Maria forstår, at en urigtig. Livet for hende er uudholdelig. Det eneste, der holder Maria i huset kone - er vedhæftet Lucys plejedatter. Mens den unge kvinde smægtende i sin Mands Hus hun ikke elsker, ulykkelig kærlighed til ham lider Tamara - et ekspeditrice fra en lokal butik og en tidligere elskerinde Alexei.

Tiden går. Maria beslutter at gå for at studere i byen. Men Alex, selvfølgelig, ikke understøtter sin kone i disse planer. Og snart sender den til byen for arbejde. Der, Maria opfylder hendes ex-forlovede, og efter en kort samtale forstår, at for ham, at hun ikke længere nogen mening. Efter mødet, Maria går på college og væk fra sin mand. Og kun et par måneder senere han indser, at Alex elskede hende virkelig, og med ham er det som en stenmur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.