HjemlighedGør det selv

Udgangen fra kaffe pletter fra tøj og tæppe? Pletfjernere og renseri derhjemme

Kaffe - en favorit morgen drik. Han er ikke kun forfriskende, men giver også et godt humør for hele dagen. Men om morgenen haste alt kan ske, for eksempel kaffe kan lække direkte ind i din favorit bluse eller skjorte. Kast en skam en ting, og så opstår spørgsmålet: "Hvordan at vise lokationer ? Kaffe" I denne artikel, vil vi overveje de mest simple og overkommelige måder at slippe af med dem.

nyttige tips

Før demontering, end at udlede pletter fra kaffe, anbefaler vi, at du læser de små tricks. De vil bidrage til at gøre processen så effektiv som muligt:

  1. anbefales Pletter fra kaffe, der skal fjernes med det samme.
  2. Rensning i huset - processen er ganske kompliceret, så du skal tage alle forholdsregler. Før du anvender nogen måde at fjerne pletter, teste det på et lille stykke væv fra vrangen (især de farvede og sarte).
  3. Før rengøring anbefales at fjerne støv fra sit tøj med en speciel børste.

Disse enkle tips vil hjælpe med at holde dine ting. Så, hvordan du fjerner kaffe pletter fra tøj og møbler? Præsentere din opmærksomhed de mest effektive opskrifter.

glycerol

Friske kaffepletter kan hurtigt fjernes med glycerin. Denne metode er velegnet til lys-farvet tøj. Forvarme lille mængde glycerol og anvende et tyndt lag på stoffet. Efter en halv time, fjern beklædning materiale og skyl med varmt vand.

Endvidere kan glycerol blandes med regelmæssig bordsalt. Den resulterende blanding bør anvendes på stoffet, og vask det med varmt vand efter 5 minutter.

Denne måde at fjerne kaffepletter anses for at være effektiv og økonomisk overkommelig.

Varmt vand og sæbe

Friske kaffepletter fjernes let almindelig sæbe. Forurenet område grundigt rent sæbe. Så koge vand i en kedel. Kogende vand i en tynd strøm hælde på en klud indtil pletten indtil den forsvinder. skyl derefter tøj i varmt vand.

Terpentin og ammoniak

Output pletter fra kaffe, hvis glycerol og sæbe var ineffektiv? I så fald skal du bruge bedstemors metode. En blanding af terpentin og ammoniak vil fjerne selv gamle pletter fra kaffe og te. Men denne metode er ikke egnet til sarte stoffer, da det kan ødelægge dem.

Givet dette, bland terpentin og ammoniak i lige store andele. Fugt en vatrondel i opløsningen og forsigtigt behandle dem stedet. Efter et stykke tid, når blandingen absorberes ind i stoffet, vaske tøj eller sæbe pulver.

sal ammoniak

Ammoniak anses for at være et meget effektivt middel mod genstridige pletter på tøjet. Afhængigt af hvilken type af stof kan du vælge den bedste kvalitet mix.

Hvis du ikke ved, hvad der skal vises på kaffe pletter på silke og uld stof, skal du bruge en blanding af ammoniak og sæbeopløsning. At forberede de nødvendige at tage 1 liter vand og 5 dråber alkohol midler. Den resulterende opløsning er nødvendigt at behandle det forurenede område og derefter vaske tøjet i pulveret.

Inkarnerede pletter kan let fjernes ved anvendelse af ammoniak og glycerin. Til denne blanding ingredienser i et forhold på 1: 2 og tilsæt til blandingen lidt vand. Den resulterende sammensætning behandle pletten indtil den forsvinder helt. Efter dette, vaske det i varmt vand.

Eddike og pulver

Fjern selv stædige pletter hjælp og særlig pasta af eddike og opvaskemiddel pulver. Til denne blanding eddike, koldt vand og detergent til opnåelse af en tyk masse. Påfør pastaen til stoffet på ydersiden og undersiden. Inden for få minutter blev blandingen agitere på det forurenede område. Derefter forsigtigt vaske det i varmt vand.

andre opskrifter

Der er andre måder derhjemme renseri:

  • Kaffe pletter på silke stof kan afledes under anvendelse af serum. Det er nok til at suge kortvarigt ting i en varm substans, og derefter vaske pulver.
  • Med farvede tøj spor af kaffe nemt udledt ved hjælp af borax løsning.
  • Brune pletter med en bomuldsklud kan fjerne blegemiddel. Til dette hvidhed fortyndet i vand og gennemvædet i en opløsning af tøj.
  • Output frisk pletten med en hvid bluse eller skjorte ved hjælp af tilgængelige værktøjer, såsom hydrogenperoxid og ammoniak. Ligeledes fjerner pletter og indelukket. Kun tiden en sådan procedure vil tage meget mere.
  • Slippe af kaffe pletter kan opnås ved at gennemvæde vævet i opløsninger af to forskellige temperaturer. Til fremstilling varme midler tilsæt kogt vand soda (halv teske). For kolde opløsning mix 1 liter vand og lidt eddike. Vask forurenet tøj i en varm substans, og derefter skylles to gange i koldt retsmidler.
  • Pletter fra syntetiske stoffer kan udlede en alkoholisk opløsning.
  • Der er også særlige pletfjernere, som sælges i alle butikker for husholdningskemikalier.

Sådan udlede pletter fra gulvtæppet?

Hvis du spildt kaffe på gulvtæppet, at den første ting at gøre - det er ikke tilladt at drikke absorberet. Duppes væske med papir eller klud, kan man også bruge en speciel absorberende materiale. Den næste fase - en tør rengøring i hjemmet.

Først tage mild opvaskemiddel og bland det med koldt vand (1 spsk. Stof pr 1 liter væske). Påfør opløsningen til det forurenede område. Vask derefter tæppet med rent vand og fjerne overskydende fluid via servietter eller håndklæder.

Hvis så ikke kunne bringe en plet, bruge mere aggressive metoder. Til dette blandes koldt vand med eddike ligeligt. Den resulterende blanding tørre det forurenede område. Efter at opløsningen er absorberet i gulvtæppet, tørre det behandlede nettoareal med koldt vand.

Fjern selv de mest vanskelige snavs at hjælpe kemiske produkter, der kan købes på enhver butik. Den mest populære er "Vanish". Det tager effektivt snavs og ikke ødelægge teksturen af tæppet. Også specielle shampooer kan anvendes til rengøring (f.eks "Askepot", "Kovron", "Shtihonit"). De er som regel billige, men har en ganske betydelig effekt. Endvidere kan sådanne stoffer anvendes til rengøring af polstrede møbler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.