ComputereComputerspil

Drag Racing: Tilpas PPC og forbedringer

Den moderne computerspilindustri tilbyder et stort udvalg af forskellige spil i de mest utrolige genrer. Der er naturligvis nok projekter til fans af klassikere, for eksempel racesimulatorer. Men det kan bemærkes, at selv denne genre allerede har et imponerende antal enheder. Du kan finde arcade racer, hvor hurtighed og reaktion er alt. Andre bilsimulatorer giver dig mulighed for at nærme virkeligheden, hvilket gør processen mere spændende, men også meget mere kompliceret. Der er andre undergrupper, der fokuserer på andre funktioner. For eksempel er der et spil Drag Racing - indstillingerne for kontrolpunktet er meget besluttet. Derfor skal du vide om dette så meget som muligt, hvis du vil lykkes.

CAT i Drag Racing

I arkadesimulatorer er det meget ofte ikke gearkassen , det er i de fleste tilfælde automatisk, så du behøver ikke engang at tænke på at skifte gearet på det rigtige tidspunkt. Alt er imidlertid helt anderledes i spillet Drag Racing - indstillingerne af kontrolpunktet her er en vigtig parameter, og det er på dem, du skal fokusere al din opmærksomhed.

I racesimulatorer, tæt på virkeligheden, er du nødt til at skifte gear og gøre det til tiden, hvilket gør løbet meget vanskeligere, men der skal du bare passe ind i et bestemt tidspunkt, slippe det i tide og tilføje hastighed ved at skifte de relevante gear. Her er gearkassen den vigtigste nøgle til vindende løb, det er hun, der beslutter meget i spillet Drag Racing. PPC-indstillingerne er, hvad du har brug for at bruge mest tid på.

Sådan opretter du et kontrolpunkt?

Så du forstod allerede, at i Drag Racing spillet er indstillingerne for checkpoint det vigtigste, men du skal stadig beherske denne kunst. Faktum er, at du bliver nødt til at lægge vægt på hastighed eller acceleration for hver transmission, for at indstille den præcise hastighed, omskifterpunktet og så videre. Derfor afhænger af din succes, hvordan du opretter din PPC. Racer i dragkørsel finder ofte sted på en lige linje og varer ikke længere end et par minutter. Derfor vil du ikke have tid på klassen at omgå modstanderen, klippe den eller bruge andre tricks. Det hele afhænger af, hvordan du opretter din PPC, på hvilket tidspunkt transmissionen vil blive skiftet og hvor hurtigt systemet vil fungere. Så løbene på de samme maskiner kan blive vundet af den spiller, der har stemt sit gear bedre. Desuden kan du vinde på en svagere bil, hvis din modstander begår en fejl i opsætningen, og du tværtimod vil gøre alt perfekt. Og løbet løber i Drag Racing, og derfor er du nødt til at kunne justere bilens gearkasse.

forbedringer

I spillet tilbyder Drag Racing også forskellige opgraderinger til biler, som yderligere udvider mulighederne og gør processen mere forskelligartet. På den ene side forbedrer installationen af opgraderinger ydeevnen til din bil, fremskynder den, gør gearskiftet mere lydhurtigt og så videre. Men samtidig er du nødt til at genkonfigurere gearkassen, som, som du allerede har forstået, ikke er så let. Derfor skal du søge balance mellem opgraderinger og gearkassens indstilling, lære at tilpasse sig hurtigt og forstå, hvad der er forkert i indstillingerne på din gearkasse, så hurtigt som muligt at bringe det til det optimale udseende. I spillet på Android Drag Racing er PPC-indstillingerne, hvad hele processen handler om, så hvis du endnu ikke er klar til seriøse beregninger, test og vanskeligheder, så vælger du bedre en anden racesimulator.

Aktivering af avancerede funktioner

I spillet Drag Racing 4x4-indstillinger spiller PPC en afgørende rolle, men du har allerede lært, at enhver bil kan forbedres, hvilket gør den endnu hurtigere og mere kraftfuld. Derudover vil du have yderligere evner, som du også skal kunne bruge til tiden. For eksempel kan du købe nitro-acceleration, som er inkluderet til enhver tid i løbet af løbet. Men samtidig skal du forstå, at ved lave hastigheder vil nitro accelerere dig mindre end ved høje hastigheder, men nogle gange er acceleration nødvendig i starten. Generelt giver det dig en anden grund til at tænke på din strategi for et bestemt løb. Som du kan se, er dette spil snarere et strategisk spil end en almindelig arkadesimulator.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.