ComputereComputerspil

Da der er i "Maynkraft" for at overleve?

"Maynkraft" er temmelig realistisk spil. Det er meget lig det virkelige liv, er der mange ting her, at enhver gamer vil være i stand til at lære. Selvfølgelig først og fremmest taler vi om mad - de fleste af spillene på dette ingen vægt, tegnet ikke brug for mad. Men det er ikke meget plausibelt, ikke sandt? Og i "Maynkraft" denne funktion er - din karakter føler en følelse af sult, og det skal opfylde. Men ikke alle novice spillere forstår at spise i "Maynkraft". Derfor er dette spørgsmål er værd at overveje nærmere.

De mange forskellige mad i verden

Hvis du ønsker at lære at spise i "Maynkraft", vil du finde en behagelig overraskelse - det er en meget simpel proces, men det er utroligt spændende. Det gør det sådan en overflod af forskellige produkter, som du kan ikke kun spiser rå, men stege, kok, og forberede dem til alle former for velsmagende retter. Alt dette gør gameplayet meget mere sjov, dreje en almindelig magt til at opretholde evnen til at leve et fuldgyldigt kunst. Du har ingen grænser og tvinger ikke - du kan både spise nogle æbler, og blive en erfaren kok, der kan selv at tilberede de mest lækre måltider uden problemer. Men processen med madlavning - er én ting, folk plaget af spørgsmålet om, hvordan man spiser i "Maynkraft".

Den enkle proces med at spise

Selv den mest erfarne spiller engang startet fra bunden. Han vidste ikke, hvordan man spiser i "Maynkraft", så det kunne være nogle problemer, for uden mad er umuligt at overleve. Det er, hvad skubbet eksperimenteren, udvælgelse værktøjer, fordi der i dette tilfælde er der ingen in-game guider der tygger mekanik af spillet, som det sker i andre projekter. I "Maynkraft" gamer skal nå til bare sig selv, sin intelligens, og derfor er der problemer, selv med denne enkle proces, absorptionen af fødevarer. Faktisk alt er meget lettere end du kan forestille dig. Hvis din beholdning har et spiseligt produkt, du bare nødt til at tage det i hånden. Så du knibe med højre museknap og se som produktet er gradvist forsvinder. Nu hvor du ved, hvordan man spiser et måltid i "Maynkraft", men at det bringer til dig?

skala hungersnød

Tegnet har kun to dur, der ledsager det fra starten af spillet - er den sundhedsmæssige og sult. Sult er repræsenteret ved ti farvede stykker mad. Over tid, hvis du ikke fodre din karakter, vil disse billeder forsvinde, så kun en mørk silhuet. Hvis du tror, at der er noget galt, du tager fejl - vil forsvinde, når det sidste stykke af fødevarer vil gå til spilde hjerter, der afspejler dit niveau af sundhed. Og du skal helt forstå, at hvis du allerede har og hjerter forsvinde helt, vil din karakter dø. Mad i "Maynkraft", og er designet til at sikre, at din karakter ikke døde så forsmædeligt. Der er mange metoder til at miste sundhed hjerter, så du skal ikke tilføje til dem også sulten - altid bære din mad for at genoprette denne skala, hvis det er nødvendigt.

madlavning

Det er værd at bemærke, at ikke alle produkter lige er godt reduceret skala hungersnød. Der er dem, der ikke hæve det og halvdelen af divisionen. Så du har brug for at spise en masse enheder af dette produkt for fuldt ud at tilfredsstille sult af den karakter. Det er derfor nødvendigt at vide, ikke kun hvordan man spiser, men også hvordan man laver et måltid i "Maynkraft". Efter alt, hvis et eksperiment, at selv de mest primitive parabol vil tilfredsstille sult bedre end en almindelig produkt, som ikke er blevet behandlet. Af den måde, kan tegnet helt forbruge råt kød, men det vil genoprette omfanget af sult er meget langsommere end stegt. Så du bør tænke over, hvordan man kan huske et par effektive og hurtige opskrifter, der vil tillade dig at tabe noget tid, hurtig til at lave mad og spise mad, der er i vid udstrækning genoprette omfanget af sult.

Risiko for forgiftning

Vi har allerede nævnt, at i "Maynkraft" du kan spise alt - fra æbler til råt kød. Men det er værd at indse, at det ikke forbliver uden konsekvenser. Hvis du spiser kød neprozharennoe, så er der en mulighed for at forgifte den karakter, som naturligvis ville indebære problemer. Desuden er der visse fødevarer, der almindeligvis ikke ville skulle fodre char, såsom råddent kød. Efter dens anvendelse i tre tilfælde ud af fire, vil du tjene dig selv forgiftning. Men der er en endnu mere farlig "delikatesse", som du helt sikkert vil forgiftet - det er spider øjne, så vær forsigtig, og under alle omstændigheder, ikke spise det. Andre produkter i rå form kan forbruges uden problemer - eller er de ikke farlige overhovedet, eller har en lav procentdel af sandsynligheden for forgiftning. Men det er bedre at bruge lidt tid til at lave mad - så det vil være bedre fodres, og sikrere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.