InternetForum

Aktiviteterne i den kontakt, du skrev?

"In Touch" - en filosofisk ting. Kontakt kritiseres ofte, siger, at han spiser tid, dræber det virkelige liv, trækker folk til internettet og ikke lade ud, hindrer arbejdet.

Alt dette er sandt. Men kontakten har en vægtig fordel, plus at opvejer alle disse ulemper. Han gør du tror. Under alle omstændigheder er de, der er så dygtige.

Umiddelbart efter registrering af en person sætter ild til en alvorlig prøve - udfyld oplysninger om dig selv. Med grafer såsom "Selskabet" og "Skolen", alt er klar. Skriv adressen, skriv nummeret, skriver navnet. Vi må tænke ikke. Det er nødvendigt at kopiere og indsætte fra hukommelsen.

Med "hævn" er også i orden. Det eneste, der kræves - en god hukommelse. Eller Google. Med "foretrukne tv-show," lidt hårdere. Vi må spørge os selv: Hvad skal jeg elsker? Jeg kan ikke lide? Men så kom til undsætning seneste erindringer: som fnisende over nogle tyggegummi-Club, eller straks skiftede nyheden.
Alle disse spørgsmål - dyr. Hvor er din hule, dyr? Og hvor vil du foretrækker at gå på jagt? Hvad kan du lide at spise grådigt øjne? Fra hvad du pack?
Men Tæl aktiviteter i kontakt pauser dette mønster. Tæl aktiviteter i kontakt hvad du skal skrive? Denne filosofi koncentreres. "Hvad laver du nu?" - spurgte en mand-bæst. "Jeg skriver til dig" - opfylder mennesker.
"Hvor vidunderligt, at du skriver, og jeg læser! - ansvarlig kontaktperson. - Alle ville være så stor at kommunikere som vi gør! Men ... mere? Hvor længe har du bemærket mig på hjemmesiden? Jeg bemærkede lige nu, eller så længe siden? Hvad er dit kald i livet, med undtagelse af korrespondance VKontakte, og, mand? .. "

Og mand, hvis han er en mand og ikke en dyr begynder at tænke. Hvad laver han i dette liv. Hvorfor. Når. For som han generelt lever. Det synes ganske simpelt spørgsmål: "hvad laver du" eller "aktiviteter i kontakt hvad du skal skrive?"
Og svaret er vanskelig. Kun hårdere spørgsmål - "Hvem er du?"
At noget sådant. Det ser ud til, at husstanden - informationsaktiviteter i kontakt.
Men før nogen "kontakt" folk har lært at bevæge sig væk fra disse dybe filosofisk refleksion elegant måde:
"- Hvem er du? - Jeg er en mand. - Hvad laver du? - Jeg behandler folk. Lægen er jeg. Må ikke distrahere. "
Spørgsmålet "Hvem er du?" Erstattes af profession.
Den "aktivitet" kolonnen, mange foretrækker at skrive så godt. Sig, "rider".
Men kontakten ønsker at vide om din bruger mere. Og du er nødt til at opfinde noget. Og nemmere end at opfinde sig selv kun ... hvad? Det er rigtigt. Stjæl fra en ven.
Her er nogle eksempler på, hvad du kan skrive til folk i deres status (og denne aktivitet er i kontakt skrive, at blive populær i hele verden):
- Workshop at passe på dig og dit hjem, vil det rense hvert hjørne, vil der være et støvkorn ... og (meget almindelig fokus for "aktivitet" - ah, hvad jeg er dårlig og mere - åh, hvad jeg er dårlig).
- Repræsentanten for den yngre generation af sprite. Jeg tror kun på baggrund af sine bobler. (Men det er bedre at skrive i "religiøse synspunkter" er en anden iørefaldende element kontaktovskoy profiler. Mange mener om deres holdning til religion er kun på dette tidspunkt).
- I - ormen videnskab, der progryzet dens granit grundigt og altid vil være i fremragende form. Tro ikke på mig? Og du prøver og besvare dit spørgsmål.
- Jeg elsker livet ... Livet ikke elsker mig ... Jeg drikker og røg, men det er en skam penge ... Hvem har ikke noget imod, og indgav en cigaret og en øl! (En typisk prøve af ægte forsøg introspektion).
- Jeg bærer den sindssyge, men ikke bærer ansvaret for det. (En typisk repræsentant for pun. Plyndret ti gange bedre end alle de andre).
- Mit hus - en kontakt. (Ærligt Levende illustration af starten af artiklen Hvad laver du -..? Sitting).
Og så videre.

Folk! Tænk for dig selv! Være bare lidt originalitet!
Aktiviteter i kontakt hvad du skal skrive? Bare se på dig selv og finde de mest interessante fakta fra den periode af livet. De kan bare skrives i kolonnen aktivitet. Denne kolonne er nødvendig for en forståelse af den person, som han er eller hvad han er. Så lærer vi om hans holdning til livet. Aktiviteter i kontakt - dette er din måde at udtrykke sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.