Mad og drikkevarerOpskrifter

Kød i muffen til bagning

Der er i dag sådan en vidunderlig ting - et ærme til bagning. Denne enhed kan købes i ethvert supermarked, og omkostningerne er sammenlignelig med folien. Det har sine fordele og ulemper.

Kød i ærmet til at bage forberede dvolno enkel. Denne ærme er meget muligt at forberede endnu en rigtig grill, bør kun kødet marinere forhånd. Men hvis du har tid til dette, du ikke, så bare bagt kød i ovnen er også meget velsmagende.

Du skal bruge:

Ca. 1 kg svinekød (bedre at tage lænd, som ikke har nogen ben);

3 mellemstore løg;

sort peber;

krydderier;

salt.

Således begynder vi at tilberede kødet i ærmet til bagning:

Til at begynde forpligtet til at skære kødet i stykker (ca. såsom spyd). Så har du brug for at hak løg halve ringe. Dernæst alt hvad du behøver for at blande godt og sætte salt, krydderier, peber. Igen skal alle blandes grundigt.

Tag manchetten til bagning. På den ene side det sno og omhyggeligt hældes i det den forberedte kød blandet. Sæt slangen på en bageplade og omhyggeligt vrider det og med den anden hånd.

Yderligere bagning kød i en bøsning sættes i ovnen. Tilberedningstiden af skålen - omkring en og en halv time ved en temperatur på 180 grader. Det er ikke nødvendigt at opvarme ovnen til 200 grader mere, fordi muffen til bagning er ikke beregnet til sådanne høje temperaturer.

Efter en halv time er det muligt at udtrække kød og tjene. Armen bliver en hel del saft. Kødet viser sig meget mørt og velsmagende.

Vi kan tilbyde dig selv en opskrift på kød i ærmet - oksekød, der er bagt i ét stykke.

Du skal bruge: 700 g oksekød, 1 tsk sukker, sennep, 2 spsk salt, den samme mængde citronsaft, laurbærblade, peber, hvidløg, vegetabilsk olie.

Oksekød er bedre at købe i markedet og vælg "unge", som har en lyserød farve og lugten af mælk.

Så fortæl mig , hvordan man tilbereder kødet i ærmet.

I en liter vand skal opløse 2 fulde spiseskefulde salt, en teskefuld sukker og citronsaft. Sætte den resulterende opløsning ind i kødet (forvask). I så fald, hvis et stykke oksekød er for stor, anbefales det at punktere det på forskellige steder med en kniv. Således saltvand bør helt at dække kødet. Put peberkorn (ca. 5 enheder) og to laurbær blad.

Læg et stykke oksekød på pladen og tromle en temmelig tung genstand. Kødet skal bejdses under belastning på minimalt 12 timer ved stuetemperatur. Hvis lejligheden er for varmt, er det muligt at holde Chasa 4 ved stuetemperatur, og derefter sætte i køleskabet.

Den næste dag oksekød skal fjernes fra saltlage og dup tør forsigtigt med en serviet.

Smører kødet med olie, sennep og peber. Vi laver et lille snit, og sætte dem i hvidløgsfed. Lad i en halv time.

Sætte kød til stegning muffe hvor pour ca. 100 ml. vand og anbragt i en ovn forvarmet til 180 ° C. Muffen således oppustet, i forbindelse med, hvad der kræves for at sikre, at det ikke kommer i kontakt med væggene i ovnen.

Hvis du kan se, at vandet i hullet er allerede i fuld gang, er det nødvendigt at sænke temperaturen til 120-150 ° C, og fortsætte med at bage i 80 minutter oksekød. Sluk derefter ovnen og lad kødet i det i yderligere 20 minutter. Hvis et stykke oksekød er for stor, at den tid, koge kødet i ærmet til bagning, skal du have et par stykker mere. Meget høj temperatur kræves ikke at stå i vores arm af kød er lyserødt, og hvis det er bagt ved en høj temperatur, kan det endda brænde lidt fra oven.

Oksekød bagt ved denne fremgangsmåde, og pdoydet som varme måltider og en snack koldt. For at evaluere det selv, koge kødet i ærmet til bagning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.