FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad stræde adskiller øen Madagaskar fra Afrika? Madagaskar: klima, befolkning

Hvad stræde adskiller øen Madagaskar fra Afrika? Mozambique, selvfølgelig! Denne strædet betragtes som den længste i verden, for det er meget varmt, som fremmer dannelsen af varm luft over øen og Afrika regioner, der støder op dertil. Madagascar klimatiske forhold spænder fra fugtig ækvatoriale tropisk til tørre. Naturområder, der findes her - denne ørken og savanne, og stedsegrønne jungle. Nu vil vi se på i detaljer, hvordan strædet adskiller øen Madagaskar fra Afrika, end det er bemærkelsesværdigt, og effekten på jorden, som støder op til det.

Generel information om Strædet

Disse farvande er placeret i den vestlige del af Det Indiske Ocean vasker bredden i Østafrika og Madagaskar. I den øvre del af sundet er Comorerne, bestående af jord af vulkansk oprindelse. Mange af dem er "afsluttet" koraller, den mindste er helt ubeboet. Langsom dette stræde er allerede 1760 kilometer, og bredden varierer mellem 1250 - 422 km. Det dybeste punkt i Mozambique er i en afstand af 4,250 m fra overfladen af vandet, men i de fleste dele af dets dybde når 2000 meter. Saltindholdet i vand er ca. 36%.

Historien om uddannelse

Sarkastisk siger om hvordan strædet adskiller øen Madagaskar fra Afrika, selv dinosaurerne vidste, der boede ikke en planet i Jurassic periode. Omkring 165 millioner år siden fra Gondwana superkontinent, som eksisterede for en teori, på det sted hvor der i dag er Afrika, afbrød et areal, der gik tabt i havet og blev øen Madagaskar. Det er således på plads til mere end 100 millioner. Years. Og vigtigst af alt - ikke bevæger sig. Trench, som adskiller den jord, begyndte at danne ved krydset af to perioder - Jura og Kridt, og gradvist fyldt med saltvand. Samtidig adskilt fra Gondwanaland og de resterende kontinenter - Afrika blev selvstændigt, skiller sig ud funktioner i det indiske subkontinent, "gået" langt mod øst for Australien. Alt dette skete omkring 70 mio. År siden. Men mens Mozambiquekanalen der allerede 60 mio. År.

Vejr og Klima

For at forstå, hvordan strædet adskiller Madagaskar fra Afrika - koldt eller varmt, mener vi dens klimatiske forhold. De fleste af vindene - passatvinde, kommer her fra det afrikanske kontinent. Strait ligger i den syd for Sahara og tropiske band på grund af ham feje både tør og fugtig vind. Fra øst det blæser det sydlige Indiske anticyclone, som bringer køligere luft. Regnen her begynder i november og slutter i marts og mængden af nedbør er omkring 2000 mm om året. Lufttemperaturen varierer ikke med årstiderne og er ca 25-28 grader. Indtil de samme indikatorer og varmet overfladevand i Mozambique.

Tilstødende kyst - øen Madagaskar, Afrika. Beskrivelser af regioner natur

Mozambique bader bredden af to store: det er det samme navn med ham et land, der er i Afrika og øen Madagaskar, hvor der også er en selvstændig stat. Både geografisk objekt liggende i en fugtig syd for Sahara zone i troperne, og fordi naturen her er mangfoldigt. Madagaskars banker er dækket med stedsegrønne tropiske jungle, klimaet er meget fugtigt og varmt. Over dette område dannes den maksimale nedbør - 3000 mm, som primært forekommer under vintertid. I dybet af skovene på øen bliver til savanne og ørken. Her som på kontinentet findes de typiske afrikanske dyr: giraffer, zebraer, elefanter. Situationen i Mozambique om det samme. Coastal tropisk underskov bliver til ørkenområder, der er blæst af passatvinde og er kendetegnet ved tropiske storme.

Relieffet og for Madagaskar

Island otdelennny fra Afrika Mazambikskim strædet har varieret terræn. I den nordlige del af kysten er indrykkede klipper. Strand her stenet, stejl, meget ofte er der sumpe. Nord-vest for Madagaskar er præget af rolige bugter, hvor klipperne strækker sig snesevis af miles. Vandet her er opvarmet til et maksimum på ethvert tidspunkt af året. Den sydlige del af øen er mest egnet til en badeferie - derefter spores almindelig stepper og lavvandet indgang til havet. På øen er der bjerge - Ankaratra. Højde de når, er 2.500 meter eller mere. Blandt bjergene er der udslukte vulkaner, der dog stadig er årsag til jordskælv.

Beboere i kystområder Mozambique strædet

Som den vigtigste kontinent - Afrika - Madagascar befolket overvejende negroide race, mulat, mestits og i sjældne tilfælde indianerne. Men her er det nødvendigt at understrege, at i staten Mozambique folk bosatte langt tidligere end på øen. De er kendetegnet ved et stort engagement til afrikanske traditioner og religioner. Også blandt dem er langt flere indfødte Negritos end blandt indbyggerne i Madagaskar. På samme ø mentalitet repræsenteret ved forskellige kulturer, fra en typisk afrikansk, sydasiatiske efterbehandling.

Opsummering

Vi kortvarigt overvejet, hvordan strædet adskiller øen Madagaskar fra Afrika. Vi lærte, hvordan han klimaet er typisk, når der dannes, og hvad er dens funktioner. Vi besøgte også øen Madagaskar, hvor klimaet, befolkningen, terræn, og meget mere. Det var muligt at fastslå, at i mange lande i Mozambique og Madagaskar er ens, men på samme tid anderledes, især for de lokale spiller en meget vigtig rolle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.