Kunst og underholdningKunst

Leonardo da Vincis "Kongernes tilbedelse": beskrivelse af billedet

Den bibelske historie, der er forbundet med fødslen af verdens Frelser, var populær i renæssancen. Alle portrætteret scenen omtrent samme måde. Men Leonardo nærmede dette emne meget forskelligt. "Kongernes tilbedelse" - Leonardo da Vinci, der kan kaldes den første modne nok arbejde, hvor han var i stand til at udtrykke deres individualitet.

I det, brugte han viden om menneskers og dyrs anatomi, samt resultaterne af eksperimenter med perspektiv og dets teknisk forskning. Men der er i denne film, og mere - hemmeligheden om sin hensigt ikke videregives indtil nu.

Historien om skabelsen

Leonardo da Vincis "Kongernes tilbedelse" er udstillet i Uffizierne i Firenze - byen, hvor hun blev født i årene 1481-1482. Lærred malet med tempera og olie på poppel boards fastgjort.

29-årige Leonardo modtog denne ordre på anbefaling af sin far fra sin ven - abbeden af den augustinske kloster. Billedet var beregnet til alteret i kirken San Donato Scopeti. Han arbejdede på køb af i alt syv måneder, dog fuldende billedet ikke kunne (eller ville ikke), har besluttet at gå til Milano til Lodoviko Sfortsa som en militær ingeniør. Leonardo vendte tilbage til Firenze først efter mange år.

Chokeret af munkene til at fuldende billedet hyret en anden kunstner, der ikke står på ceremoni med den meget hensigt forfatteren, og foretaget ændringer til din smag (og måske fulgt kirken). Heldigvis har vi overlevede adskillige skitser, der hjælper med at løse emnet for billedet.

Leonardo da Vincis "Kongernes tilbedelse." Beskrivelse af billedet

Nogle kritikere mener, at maleriet er en skitse af flere emner ikke er relateret til det primære fokus for mening - Maria med Jesusbarnet. Ikke set på det, som forventet, dyr såsom et æsel og en okse.

I midten af maleriet forestiller Jomfru Maria med den nyfødte. Halvcirkel omkring hendes beundrere i knælende stilling. I forgrunden er tre king-Magi, prepodnosyaschih hellige gaver. Der er også baggrunden mørkere og med et stort træ, som er registreret med naturalistiske nøjagtighed.

I det øverste venstre hjørne af den synlige faldefærdige bygning. Øverst til højre for at se to kæmper rytter.

I nederste højre hjørne viser den unge mand slået væk, fordi, som tiltrak alle øjne, selvom hans gestus indikerer den hellige familie. Kritikere siger, at denne unge mand har et portræt lighed med unge Leonardo.

Hele komposition er bygget på en baggrund af silhuetter af bjergtoppe, som er typisk for mange værker af Leonardo.

Den traditionelle fortolkning af meningen med billedet af den bibelske historie

"Kongernes tilbedelse" - Leonardo da Vinci, hvis analyse er svært nok, da dens indhold ikke passer ind i den sædvanlige rammer.

Sammensætningen selv er bygget på princippet af pyramiden, hvor Marys hoved bestemmer dets top. Hovedtemaet er podnesenie gave af den fremtidige frelser en af Magi. Mens den ældste konge hug til Marys fødder, og den anden, ydmygt klynger sig til klippen, giver til barnet. Den tredje tryllekunstner er kun vil komme ned på knæ. Det antages, at disse tal repræsenterer befolkningerne i Asien, Afrika og Europa, klar til at omfavne den nye tro.

Ruinerne til venstre symboliserer Dvorets Davida, på ruinerne af som allerede vokset to unge træer, som symboler på den nye æra - en æra af barmhjertighed og kærlighed. Centrale træ med sine rødder til lederen af barnet Kristus, med henvisning til hans forhold til kong David.

To ryttere på højre minde stridende konger, der besøgte Betlehem, besluttede vi at slutte fred. Generelt sammensætningen understreger kontrasten mellem lys fra Maria med barnet, og mørke omgivelser.

Fundet Maurizio Seracini

Anvendelse dyb scanning af malingen lag, florentinsk Seracini formået at trænge de øverste lag af maling og det originale billede for at se "Magi". Det viste sig, at billedet er blevet beskåret fra de nederste 10 cm. Det var poleret opløsningsmidler, og derefter grundes hvid. Over tid, revner dukkede op, som gled igen, denne gang i blåt. Det er "ufuldstændig" billede lavet det meste efterfølgende manipulationer.

Leonardo da Vincis "Kongernes tilbedelse" var fyldt med en masse af mennesker involveret i forskellige aktiviteter. I alt er der afsat omkring 66 stykker. Der var også dyr: et æsel, en tyr og en elefant.

Det blev mere udtalt tredimensionalt billede. I forgrunden er der udbud af gaver den hellige spædbarn. Men Guds Moder er ikke på jorden, men i klippen, ligesom på en piedestal. Øverst til højre er tydeligt kampscene. Et øverste venstre hjørne fyldte arbejdere, der bygger nye tempel.

Gesture Ioanna Krestitelya

"Kongernes tilbedelse" - Leonardo da Vinci, interessante fakta om hvilke det er muligt at bemærke i forbindelse med gestus Ioanna Krestitelya. I katolicismen er det tolkes som en opfordring til omvendelse.

Det er kendt, at Ioann Predtecha var bare seks måneder ældre end Jesus. Men under den centrale træet Leonardo portrætteret en voksen med en pegende finger.

Så hvem er mere vigtigt, John eller Jesus? Dette emne er blevet vigtigt for Leonardo Ledsager ham hele sit liv. Johannes fulgte ham overalt:

• Ioann Krestitel protektor for Firenze.

• Leonardo har gentagne gange appelleret til Døberen og hans gestus i hans arbejde.

• Rafael i hans maleri "Skolen i Athen" malet af Leonardo i Platons billede, med den samme gestus af John.

Således billede af Leonardo da Vincis "Kongernes tilbedelse" dirigerer beskuerens opmærksomhed på de konnotationer forbundet med Johannes Døberen. Gesture er klart synlig, og karaktererne i den anden plan, i øvrigt, yngre end Virgin miljø, ser ikke for Maria med spædbarnet og til personens vozdevshego tommelfingre op.

John Wood: Hvad ved vi om ham

Alle er enige om, at Leonardo placeret over Maria johannesbrød (carob, johannesbrød), som er forbundet i katolsk symbolik med Johannes Døberen, som vandrer i ørkenen, han spiste sin frugt.

Disse bønner var maden af de fattige dele af samfundet i det gamle Egypten. Senere begyndte de at fodre dyrene. John var så uhøjtidelig løbet af sine vandringer, der spiste kun johannesbrød bælg.

I de dage i renæssancen billedet af "træ af John" kom til at være forbundet med hans virkelige tilstedeværelse.

Trappe til ingenting?

Faktisk i billedet øvre venstre viser to stiger, hver ved 16 grader. Og de fører til den øverste etage - det sidste klatring scenen. Så i summen, er trappen i 33 trin. Dette nummer er annonceret den næste "Da Vinci Mysteriet" har gjort det muligt nogle forskere tyder forholdet mellem Leonardo med bekendtgørelse af Tempelridderne - det falder sammen med antallet af "grader" af indledningen blandt indviede af sekten.

Da under malingen på øverste etage af bygningen bygherrer involveret opførelsen af væggene blev fundet, blev det klart, at den "symbol på hedenskab", ifølge forfatteren, må genoplives.

"Kongernes tilbedelse" - Leonardo da Vinci, hvor han "set" to gange.

En af de Magi optrådte mistænkeligt ligner Leonardo sig selv i sin alderdom, og den unge mand, vende sig bort fra Frelserens fremtid - Leonardo i sin ungdom. Der er meget at tænke over.

Ikke en duel, men slaget

I øverste højre kvadrant - hvor der var oprindeligt et billede af to kæmper krigere, har det fremhævet hele massakre. Seracini siger selv, at formen af denne kamp fik ham rædsel. Dette er en reel kamp, skjult under lag af maling.

Måske Leonardo da Vincis "Kongernes tilbedelse" indeholder den oprindelige plan for kamp temaer, solgte dem senere i "Slaget ved Anghiari". Denne fresco blev fundet for nylig i Palazzo Vecchio under billederne Vasari.

Hvis vi taler om symbolikken i alle de billeder af kunstneren, i denne del af "Magi", portrætterede han sin holdning til krige, herunder Korstogene - så meget mere som de slagscener synlige flader, vendt mod templet er konstrueret af en anden tro.

Ifølge forskeren Seracini, en nøgle til at forstå den store kunstner og tænker arv er "Kongernes tilbedelse" af Leonardo da Vinci. Analyse og beskrivelse af malerier lavet af denne forfatter, tydeliggøre disse understrømme på mange måder, hvilket er en forudsætning for skabelsen af hans mystiske malerier. Ikke desto mindre kan det hævdes, at de store opdagelser er stadig forude.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.