TravelingRetninger

Den fritidshjem "Borodino": beskrivelse, funktioner, tjenester og anmeldelser

Vær opmærksom på valg af et sted for rekreation - en stor udfordring. En god løsning ville være et fritidshjem i en rolig, fjernt fra byens travlhed hjørne.

beskrivelse

Fritidshjem "Borodino" placeret i 160 kilometer fra byen St. Petersborg. Dette er en stor roligt sted i Vyborg-distriktet. Basen er spredt på den smukke skovsø. Her fantastisk energi, der fylder de indre kræfter, bringe fred og ro.

Et særkende ved "Borodino" - frem for alt, hjemlig atmosfære. Alle hytterne er individuelt planlægger struktur. Fås også der er fiskeri og landbrug. Derfor vil hver af gæsterne kunne fuldt ud at nyde ørredfiskeri eller se husdyr. Frem for alt har du mulighed for at zanity aktive fritidsaktiviteter. Det fungerer året rundt basis.

karakteristika

I dag præsenterede fritidsklubben "Borodino" i den mest tilgængelige segment. Priser, serviceydelser, forudsat i dette format, de er blandt de mest egnede.

Strukturen basen består af ni huse. De indeholder en 2 til 18 gæster. Arrangeret i en afstand fra hinanden, har et andet layout. Alle husene er forsynet med varmt og koldt vand, kloak, og satellit-tv.

Tjenester, underholdning

Som enhver moderne fritidshjem, "Borodino" har en lang række fordele til at slappe af på ethvert tidspunkt af året. Der er forskellige variationer af indkvartering og fritid:

  • Tilgængeligheden af websteder for volleyball, fodbold, kroket. Fremragende mulighed for aktivt at tilbringe helligdage og dage. Og der er også mulighed for at organisere et team konkurrence blandt venner.
  • Russisk bad. Du kan nyde en af to bade efter eget valg. Deres kapacitet - fra 2 til 8 personer.
  • Udlejning udstyr til skiløb (både, katamaraner, jet ski).
  • Legepladser. For børn er der særlige legeområder med det nødvendige udstyr.
  • Fiskeri på søen. En stor mulighed for at glemme alt om de presserende problemer, bortset fra travlhed.
  • Eksotiske dyr.

På grund af landbrug og dambrug, kan du altid prøve produkterne af egen produktion (hjem kylling, ørred, stør, etc.).

Køkken. power Features

Fritidshjem "Borodino" indebærer selvforplejning feriegæster. Alle boliger er udstyret med alt det nødvendige udvalg af udstyr til madlavning. Madlavning kan bringes ud af produkterne, og det er også muligt at købe dem på stedet. En anden fordel er muligheden for at bestille måltider fra økologiske produkter (egen produktion). Ear ild med brænde af elletræ, bagt stør og mange andre retter kogte specielt til dig. På det område er der en havepavillon med grill og spiseområde.

hytter tema

basen er sammensat af huse, forskellige i deres område. De har forskellige dimensioner og interiør. Efter at have læst anmeldelser om fritidsklubben "Borodino", og beskrivelsen af det indre af hver af dem, kan du vælge den, du kan lide.

"Svalerede" - 1-etagers hus. Indeholder 1 soveværelse og et køkken. Samlet kapacitet - 2 personer. Møbler - sofa, kommode, tv, skrivebord. Køkkenet har alt hvad du har brug for: komfur, køleskab og mikroovn. Der er et badeværelse og brusebad.

"House of svampen Picker", "Forest Eventyr" har en etage. Den består af et soveværelse plus et køkken. Beregnet til samtidig fund af 4 personer. I køkkenet, køleskab, el-komfur, mikroovn.

"Hus Forester" har 1 sal. Designet til 6 personer. Inkluderer 3 separate soveværelser og køkken område. Der er brusebad, toilet.

"House of fiskeren" - en hytte, som har 2 etager. For 6 personer. 1. sal - køkken, udstyret med alle nødvendige apparater og møbler. Samt et badeværelse og brusebad. På 2. sal er et soveværelse med dobbeltseng. Det har en dobbeltseng og 2 enkeltsenge.

"Bondegård" - et rummeligt hus på 2 etager. For ophold 8 personer. I stueetagen er der et køkken-stue. Den anden sal indeholder to separate værelser med dobbeltsenge.

"Huset på klippen" - 2 etager sommerhus. Den kan rumme 12 personer. Første sal indeholder et køkken med et opholdsområde, med alt køkkenudstyr, spisebord.

"Kaptajnens villa" - komfortabel to plan hus. Der er fem soveværelser. I stueetagen er der et billardrum og et stue med pejs. Køkken indeholder: komfur, ovn, posudomoechuyu maskine og køleskab. Det har et stort spisebord, stole og et tv. På samme niveau er et badeværelse og bruser. På 2. sal er der to dobbelte og tre 4-sengs værelser.

"Hunter hus" - er et af de største huse, som tilbyder rekreation "Borodino". Anmeldelser af ham altid positiv. Det omfatter 5 soveværelser og en privat sauna. Huset kan rumme op til 18 personer. 1. sal har et køkken-stue. Så er der 4 senge (sofaer), et tv og et skrivebord. På 2. sal er der to værelser med køjesenge. Et af værelserne firedobbelt. Det 2 dobbelte sofaer. Huset har et badeværelse og brusebad er på hver etage.

Lej et hus kan være så lav som 2.750 rubler om dagen.

Corporate hvile

Effektiv hvile hele holdet - et godt redskab for dannelsen af arbejdsmiljøet ånd. Basen har alt hvad du behøver for denne type af rekreation. Personalet vil hjælpe med at arrangere ture, cykling, holdspil. Organiseret grill og grill vil skabe en behagelig atmosfære.

Ferie Fritid

Året rundt arbejde gør det muligt at reservere din hus til nogen ønskede dato. I feriesæsonen, kan du nyde fuldstændig afslapning i naturen.

Anmeldelser af fritidsklubben "Borodino"

Mange af de gæster, der har besøgt denne vidunderlige sted, kun forlader beundrende anmeldelser.

For eksempel står der, at "House of svampen picker" - er det perfekte sted for en afslappende ferie i naturlige omgivelser. Huset er utrolig ren, med et komplet sæt af nødvendigt udstyr og redskaber. I nærheden ligger en dejlig havepavillon med en grill og et bord. Gæster altid takke administratorer for deres professionalisme og opmærksomhed.

Nogle planlagt at bo i weekenden. Skriv det blev valgt rekreation "Borodino". Anmeldelser, pris og beliggenhed kun behage. Det blev hurtigt klart, at de ikke laver en fejl med valget. Alt var på et anstændigt niveau. Komfortabelt sommerhus, samt mulighed for at fiske og slappe af væk fra byen gjort opholdet perfekt.

Andre mennesker taler om hvor fantastisk udgangspunkt og lade ord oprigtige taknemmelighed. Skriv, der har været på udkig efter en lignende format til fest. Jeg ønskede at dykke ned i stilhed, nyde skønheden i naturen. Comfort hytter, lækker mad, venligt personale. På grund af dette, en ferie tæt på naturen er virkelig en succes.

Hvis du sætter pris på den uberørte naturlige skønhed, og resten - en rolig og fredelig atmosfære, mens fritidsklubben "Borodino" passer til dine behov. Her vil nogen finde sig præcis, hvad du ønsker. Fiskeri entusiaster kan tilbringe timer med en fiskestang i nærheden af dammen. Elskere af udendørs aktiviteter og tilbringe tid med fordele, spille volleyball, badminton, eller rider på en vand transportformer. Lækker, ren mad, frisk luft, komfortable hytter - alle sikre på at gøre gæster føler sig godt tilpas, og du vil ønske at komme tilbage igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.