Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Termiske seværdigheder: funktioner og anbefalinger om valg

Moderne termiske seværdigheder er high-tech udstyr, der giver mulighed for at levere brand under alle vejrforhold, uanset lysniveau. På trods af den relativt høje pris på dette udstyr, er det ofte brugt professionelle jægere, fordi en høj kvalitet instrument gør det muligt at betragte den og sender fra en afstand på mere end 600 meter.

Hvad er en termisk syn?

Dette udstyr er designet specielt til påvisning af levende objekter under dårlige lysforhold. Funktionsprincippet af sådant udstyr er baseret på fiksering af den termiske stråling fra levende væsener. Med andre ord, den person, der bruger de termiske seværdigheder, kan skelne i mørket levende objekter. Til dato, produceret flere sorter af dette udstyr, er kendetegnet ved høj kvalitet og design. Afhængig af afstanden og lysforhold, som kan skelne mellem en varmeudstrålende objekt isoleret normal og professionelt udstyr.

Hvilke muligheder termisk syn til jagt?

For et par år siden sådanne anordninger blev betragtet som en sjældenhed. I betragtning af de høje omkostninger ved deres brug kun et begrænset antal jægere, men i dag har situationen ændret sig dramatisk. Producenterne er begyndt at gradvist at sænke priserne, så de termiske seværdigheder, der har større funktionalitet er nu tilgængelige ikke kun professionelle, men også amatører.

Denne enhed gør det muligt at udlede afsløring og forfølgelse dyr til et helt nyt niveau end jagt øger kvaliteten. På grund af den produktion, der udgår fra lurer varmestråling jæger kan nemt finde det i mørke. Således personen, der bruger termografi seværdigheder, får en kæmpe fordel i forhold til dyret.

Hvad skal man vælge - eller termisk night vision enhed?

Det er to helt forskellige enhed har forskellige evner. Så seværdigheder Termisk betragtes som mere avanceret teknologi. De gør det muligt i absolut mørke til at skelne dyr og mennesker. De kan bruges til at detektere levende objekter, skjult bag træer, græs og buske. Jagt termiske kameraer tillader en stigning i området og klarhed derfor byttet kan ses selv under dårlige vejrforhold.

Den vigtigste detalje, der adskiller de termiske kameraer fra nattesyn udstyr - er den manglende evne til at genkende de inskriptioner, striber og andre små dele. Men i modsætning til militæret, jægeren er langt mere vigtigt at overveje den termiske signatur. For at gøre en præcis skud er nok kun at se omridset af dyret.

Fordele ved den nye generation af seværdigheder

De fleste af de producenter af udstyr er konstant forbedrer produktionsmodeller. Betragtes som en af de bedste termiske kamera "Pulsar". På grund af sin høje opløsning, kan de opdage et mål på lang afstand. Skarp, klart billede for det menneskelige øje giver mulighed for at stille og roligt tage sigte. Apex termisk syn, udstyret med anti-shock kan kombineres med enhver kaliber riffel modul. På grund af den Picatinny rem den kan udstyres med ekstra udstyr.

Hvad skal man kigge efter, når de køber en enhed?

Et af de vigtigste kriterier er billedets skarphed. Nøjagtighed og klarhed af displayet objekt i synet afhænger af opløsningen. Jo højere score, jo bedre billedkvalitet. De, der er alt for svært at fokusere på monokrom skærm, kan anbefales at være særlig opmærksom på modellen, komplet med en farveskærm. Elskere af vinteren jagt skal købe en enhed med OLED-display, modstandsdygtig over for temperaturer under frysepunktet. Valg mellem synsfelt og forstørrelse, er det nødvendigt at tage hensyn til den foretrukne form for jagt. frekvens frame opdateringshastigheden bør ikke være mindre end 50 Hz.

Dimensioner, vægt, modstand mod stød og materialet af skallen af synet, bør vælges i overensstemmelse med typen af våben. Dem, der planlægger at jage mere end én dag, skal du passe på at give mulighed for at oprette forbindelse til en ekstern strømkilde. I nogle modeller, giver ekstra muligheder. Således tilstedeværelsen af videoudgang gør det muligt at optage det resulterende billede og overføre det til en computer eller en anden ekstern enhed, hvis det er nødvendigt. Når du vælger en enhed, skal du fokusere på sine tekniske egenskaber.

Omkostningerne af indretningen

Selvfølgelig kan priserne på termiske kameraer ikke betragtes tilgængelig for de fleste jægere. Omkostningerne ved sådant udstyr spænder fra 2.700 til 24.000 dollars. I dag er mange virksomheder producerer dyrt udstyr, fyldt med forskellige ekstrafunktioner. Dyre kameraer på grund af tilstedeværelsen af sådanne komponenter, matrixen og linsen. Hvis produktionen af matrixen tager en stor indsats og økonomi, de dyre materialer anvendes til fremstilling af linsen. Jægere, der har besluttet at få en termisk syn, er det ikke nødvendigt at købe dyre modeller. Budget kan begrænse man ikke have sådanne yderligere funktioner som ballistisk computer eller afstandsmåler. Selv de billigste enheder er i stand til at klare deres opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.