Intellektuelle udviklingReligion

Den Jesus Prayer: hvordan man beder?

En af de mest "kompakte", og den mest effektive appellerer til Herren - Jesus Prayer, længde bare et forslag. Det - en appel til Guds Søn ved navn og beder om tilgivelse, det vil sige, at beskyttelse og bistand. Forslaget, der er let at huske, men ikke meget let at gentage hver dag ... travlt, det er vores evige beskæftigelse, hvilket er en enorm kløft mellem Gud og mennesker! Og vel at mærke, ikke Gud skylden for dette.

Og dog i denne bøn sætning - alt vores tillid, vores tryghed, vores lykkelig fremtid. Alle de mål, som hver fordelene passer ind i en kort bøn. Og henrettet, forudsat at Jesus Prayer læses korrekt.

Teksten og betydningen af bøn

De hellige fædre kalder det en åbenbaring, bekendelse af troen og løftet. På trods af sin kortfattethed, Jesus Prayer ortodokse meget rummelig i indhold, og giver dig mulighed for at investere i den sin betydning hver muldvarp.

At sige: "Herre Jesus Kristus, Guds Søn, forbarm dig over mig", Alle har i tankerne den benådning, som han har brug for i øjeblikket. Nogen beder for en vellykket dag, nogen - om sundhed, nogen - en familie, nogen - af verden, nogen - om deres daglige brød. Og man finder i det et svar - hvis ikke i dag, næste uge, næste år, men det vil komme, hvis i bøn arbejde folk lagt en masse sjæl.

Rensning af hjertet og det guddommelige gaver giveren - mere så karakterisere denne mirakuløse bøn.

Hvor og hvordan man anvender til Jesus

Gud hører os altid og overalt. Der er ingen dag eller tidspunkt på dagen, da han havde opgivet deres børn i opmærksomhed. For at vi kan hele tiden "i kontakt" Han gav kristne praktisk kort bøn. Hvordan at bede Jesus Prayer? Som i resten af bøn appellerer, det vigtigste redskab - sjælen.

Gud hører den oprigtighed, Gud reagerer på kærlighed. Hengive i bøn, er det nødvendigt at glemme alt om dig selv og til at elske Jesus som offer til frelse for den menneskelige race, og blot - uden betingelser - for hvad han er. Og husk, at Guds Søn, gå til Golgata, ikke kræver folk særlige løfter, ikke engang lavet og ikke bede om at ændre de grimme karaktertræk. Bare dø af kærlighed til dem, hvem vi er.

Gør Jesus bøn Det tilladt overalt og under alle omstændigheder: i hjemmet, på arbejdspladsen, på farten eller andet sted. Bøn kan gøre siddende, stående kan være, kan være i nogen fysiske aktiviteter (madlavning middag, eller vanding af blomster). Den vigtigste ting, at hans tanker var fokuseret på behandling af Jesus Kristus, og ikke forstyrrer udenlandske fancy bøn.

Under beskyttelse af Gud

I nogle regioner i Ukraine den vigtigste hilsen i flere århundreder, er udtrykket "Tak Isa!". Udtale det, manden viser sin respekt for og tro på Guds Søn, og Herren ønsker at beskytte, til hvem trukket hilsen.

Den beskyttende effekt af det samme, som giver Jesus bøn, er næsten ubegrænset. Efter at udtale navnet på Guds Søn, den person siger, at Jesus er Herre, og som opfordrer ham om hjælp, vi anerkender, at Gud - i midten af universet, vi får fra ham støtte, den stråle af lys, som kræver hver eneste sjæl.

Præsterne rådes før læse Bøn Jesu, omvende sig og begynde at læse med en ren, fri hjerte, klar til at passe en guddommelig magt, som det vil blive fyldt med Herren som genforeningen.

Og en anden ting: Jesus Prayer kan rense fra synd, er det nødvendigt først efter "forbarm dig over mig" for at påberåbe sig syndige og tilføjede: "fordømmende, jaloux, stolt," osv ...

Hvor mange gange at sige Jesus Prayer?

I princippet kirkelige kanonerne de tillader grænse gentagelse af Jesu bøn til nogen bestemt nummer. Men præcis hvordan? Hvordan at bede Jesus Prayer, og hvor mange gange? Den definerer hver for sig selv alene: mens udtale ordene i bønnen, du skal lytte til dig selv. Når sjælen spreder sindsro, glæde, opløser alle de små og uinteressant, så arbejdet appel til Guds Søn.

Én til at opnå en sådan tilstand ganske ti bøn tidspunkt for oprettelsen, og andre - og hundredvis af små.

For ikke at blive distraheret af beregningerne og samtidig ikke miste dit nummer, mens kan bruges udtale Jesus bøn perler.

Hvad er kloge laver bønner?

I kristendommen, under den kloge forstår at gøre den maksimale koncentration og åndelige kræfter til kontemplation på Gud i sit eget hjerte.

For enhver bøn, selv leverede ingen reoler, og i hans egne ord, det er meget vigtigt smarte gør. Om Jesus Prayer Præster altid minde sognebørn undervisning intelligent bøn: det giver en mulighed for at fokusere på de grænseværdier kræfter. Med langvarig udtale af hendes bøn stiger til et åndeligt niveau, og i hans sind og hjerte åbnet mere forståelse af Gud.

Smart Jesus Prayer åbner en enorm mulighed i åndeverdenen, vejlede mennesket langs stien, der vil bringe ham eneste fordel. Men enhver, der ønsker at gå videre med det samme til den ytring af denne bøn, bør du vide: bøn - en bedrift, der er nødvendig for at gøre med et rent hjerte og gode tanker. Og så, hvis bøn på læberne og i sit hjerte had - det gode af det ikke vil være en anden skuffelse, som har nok i mit liv.

Derfor præster anbefalede, før du læser Jesu bøn til at bekende, modtage den hellige kommunion, at omvende sig, og hvis det er muligt, at I tilgiver alle lovovertrædere.

action bønner

Med ordene fra Metropolitan Anthony, gør Jesus Prayer være holdbare, fordi fokus på Kristi navn er i stand til at samle al den styrke åndelige, psykiske og fysiske, der tillader en person til at være mere dristig og selvsikker i aktionerne og nå dine mål hurtigere.

Når en person er uden støtte fra oven, dets natur er meget fragmenteret, kan det ikke gå sammen, og endelig at realisere alle vores planer, moskeer, søger, kan ikke finde, kan ikke tro, og lider derfor. Jesus Prayer genskaber integriteten af den svage menneskelige natur.

  1. Revitaliserer kroppen og hjælper til at styrke den mentale balance.
  2. Takket være hende, kan manden genoptage kontrol over de tanker og følelser, organisere sensuelle aspekter af livet.
  3. Bøn tager fat i mennesket og begynder at have en positiv indvirkning på alle livets områder: det guddommelige lys trænger og det åndelige og materielle niveauer. Manden begynder at føle en klar hjælp og støtte hele vejen igennem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.