ComputereSoftware

Fejl 905 i Play Marked: hvordan man kan lave?

Fejl 905 i Play marked er meget udbredt, er det ikke, og det viste sig relativt nylig. Nogle brugere, uden forståelse, i alle skylden deres mobile gadgets. Men fejl i at downloade eller installere software, spil, og så videre. D. I de fleste tilfælde er knyttet til manglerne i arbejdet i tjenesten selv.

Fejl 905 i Play Marked: årsagerne til

Måske, mange ejere af smartphones og tablets, der kører Android operativsystemer, forskellige versioner, nogle gange bemærket, at når du forsøger at hente og derefter installere et program eller kan opstå spil nedbrud.

I dette tilfælde er fejl 905 i "Play Butik", eller snarere en besked om det ser ud, er, at så-og-så var ude af stand til at downloade eller installere. Men mange brugere er ofte forbundet til højhastigheds internet. Så hvad der kunne ske?

Først og fremmest, uanset hvor corny det lyder, enten i den interne flash-hukommelse eller på et flytbart hukommelseskort er simpelthen ikke plads nok til at hente og installere programmet. Det er overflødigt at sige, er det ønskeligt at se, hvor meget du vil frigøre plads, og fjern alle unødvendige at løslade ham. På kommunikation lidelser er det nu ikke går.

På den anden side, kan fejlen 905 i "Play Butik" vises, og hvis der er nok diskplads, og i det normale højhastighedsforbindelse. Dette kan være flere årsager, herunder for kort tid i dvaletilstand, der er installeret på enheden. Men det meste af fejl 905 i Play Marked (også kendt som Google Play) er forbundet med driften af sig selv, eller rettere, dens automatiske opdatering tjeneste ( "bugs" blev overværet af en hel del i nogle af den seneste opdatering). Men første ting først.

Fejl 905 i Play Marked: hvordan du løser den enkleste måde?

Så, som allerede nævnt, en af de grunde "underudnyttelse" eller manglende evne til at installere softwaren kan hurtigt aktiveres søvn smartphone eller tablet-tilstand (nogle gange kan det også forårsage denne fejl).

I denne situation, anbefales det at øge dette hul ved at gå til indstillinger, hvor der er valgt de skærmindstillinger. Her kan du vælge den længste periode inden jeg skal sove (normalt 30 minutter). Nu kan du prøve at hente og installere den nødvendige ansøgning igen.

Deaktivering aktive tjenester og processer

Hvis fejlen vises igen, kan du anvende en anden rettelse metode. Ofte "Android" fejl 905 tolkes som en mangel på RAM, som er forbundet med et stort antal kørende processer og tjenester.

I dette tilfælde anbefales det at udfylde alle de aktuelt aktive program. Nogle af dem kan lukkes manuelt, vil baggrunden nødt til at deaktivere tjenesten gennem menuindstillingerne, hvor sektionen ansøgningen er valgt. Vi vender os til den aktive udseende, hvilke der er de mest "grådig", og deaktivere alle unødvendige.

Men denne metode er ganske besværlig og usikker (få, hvis en uerfaren bruger afbryder). Den nemmeste måde at bruge specialværktøj ligesom den mobile version af CCleaner, der automatisk scanner systemet til og fra er ikke påkrævet i det øjeblik systemet processer (bliver nødt til at sætte kryds før rengøring af bunden modsat "Processer" linie). Hvis dette ikke virker, og fejl 905 i Play Marked fortsætter, skal du fortsætte til næste trin.

Rydning af cache og data applikationer Play Marked

Det første skridt er at rydde cache af tjenesten til at fjerne alle de "skrald", der har samlet sig i systemet. Igen kan dette gøres ved hjælp af CCleaner nytte, men for at være sikker på bedre at gøre denne proces i tjenesten.

For at gøre dette, gå tilbage til de indstillinger, vælge programmet partition, Tapan fanebladet for alle tjenester og bladre gennem alle de poster, finde Afspil marked. Når du logger ind i tjeneste ved hjælp af "Ryd cache" og "Ryd data". Men dette er ikke nogle ekstra procedurer ikke altid virker.

Sletning Play Market Update

Fejlkode 905 i "Play Butik" ofte afspejler ikke kun den manglende mulighed for at udfylde de trin for at downloade og installere programmer. Som allerede nævnt, tjenesten har sine ulemper.

Derfor, når tiltræden, ud over at rydde din cache og data, uden at mislykkes du skal trykke på for at fjerne en opdatering. Noget forfærdeligt vil ske, men tjenesten selv vil vende tilbage til sin oprindelige fabrikstilstand. Når du opretter forbindelse til webtjenesten opdateringen sker automatisk, og sat til at være den sidste ændring, hvor alle de "skoler" allerede er blevet rettet. Denne metode betragtes af mange eksperter som den mest effektive. Efter en sådan fejl 905 procedurer i Play Market, i teorien, ikke skal længere forekomme. Men det er ikke alle så glat. Der er også situationer, hvor det er nødvendigt at bruge drastiske foranstaltninger.

Sletning af en aktiv konto

Så lad os sige, at alle de ovennævnte metoder ikke hjælper, og fejlen 905 i Play Marked dukker op igen med misundelsesværdig regelmæssighed og konsistens. Hvad skal man gøre? Påfør hvad mange kalder "kontrol skudt".

Nogle gange kan problemet ligge i den forkerte identifikation af brugeren konto. Derfor, som en sidste udvej, kan du prøve at fjerne det. Men det hænger sammen med den meget "Android", især hvis brugeren til selvstændigt at etablere forskellige opgraderinger eller brugerdefinerede firmwares.

Igen, gå til afsnittet indstillinger, hvor overgangen til afsnittet "Konti". Her skal du finde en Google-konto - slippe af med det ved at trykke på "Slet konto". Under alle omstændigheder, overbelastning enhed, og derefter gå til Google Play (Afspil marked) service og gøre genindtræden at indtaste login (som regel den registrerede adresse gmail.com) og adgangskode. Nu, i hvert fald det bør arbejde fejlfrit.

I et ekstremt tilfælde, hvis det ikke hjælper, skal du lave en fuld nulstilling til fabriksindstillingerne. Men jeg tror, det behøver ikke, er det ikke muligt at fjerne mange ønskede programmer, for eksempel installeret fra en uofficiel kilde manuelt. For at beskytte sig mod denne tidligere, kan du oprette en sikkerhedskopi.

konklusion

Som du kan se, er let at forstå karakteren af fejlen. Under alle omstændigheder, her er nogle almindelige situationer, der opstår oftest. Det kan være, at ikke alle løsninger vil passe hver enkelt bruger i denne situation. Men metoden til at fjerne Google Play services opdateringer, ifølge mange eksperter på området, er den mest alsidige. Men før du udfører en handling, er det nødvendigt, som de siger, nøgternt vurdere situationen, og først derefter begynde at løse problemet.

Endelig er det fortsat at tilføje, at i dette tilfælde, vi overvejet kun løsninger, som du kan bruge direkte på din mobil gadget. Nogle gange, når yderligere installeret klienter, der kan gøres noget lignende på computeren. Men hvorfor opfinde hjulet, når alt dette er elementært løses uden at oprette forbindelse til computersystemerne?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.