ComputereSoftware

Sådan fjerner Skype helt

Skype er langt en af de mest populære programmer til kommunikation på internettet. I modsætning til den samme "ICQ", som er mere beregnet til tekstbeskeder, kan du chatte på Skype næsten levende, foretage et videoopkald til sin kammerat. Her kan du også kommunikere i den normale "telefon" mode, og det er helt gratis.

Men det kan også ske, at en dag, af en eller anden grund, vil du ikke længere har brug for dette program og ønsker at fjerne ikke blot deres egen regning, men selve programmet. For information om, hvordan du helt at fjerne Skype fra din computer, vil du lære ved at læse vejledningen nedenfor. Gør det er ikke svært.

Så først og fremmest, du skal indtaste i afsnittet "Programmer og funktioner". Kør dette værktøj kan du via "Start" kontrolpanel er placeret i menuen. Blot et par minutter i pop-up vindue vil blive oprettet en liste over alle de værktøjer og applikationer, der er installeret på din computer. Også at fjerne Skype kan du indtaste "Denne computer", og der (i venstre kolonne), ved at klikke på kolonnen, som kaldes "Tilføj eller fjern programmer".

På listen, kigge efter Skype. For at gøre det lettere at gennemføre, kan du sortere listen alfabetisk. For at gøre dette, skal du klikke på titlen på den kolonne eller på datoen for installationen. Markøren Musen skal installeres på en sådan måde, så du kan vælge en hel række. Det næste skridt er at fjerne Skype vil være følgende: efter du udføre proceduren på listen udvælgelse der en anden mulighed "Slet". På det skal du klikke på venstre museknap, så du starter processen med at fjerne software fra operativsystemet. Men hvis du ikke har tilstrækkelige rettigheder, elementet kan stadig være til rådighed.

I løbet af deres handlinger, hvordan du fjerner Skype, skal du bekræfte det operativsystem anmodning om, at det program, du virkelig ønsker at fjerne. Du vil blive tilbudt et par skridt, der skal gå, indtil endelig vil du ikke ser på skærmen en meddelelse om, at det valgte program er slettet. Også forsvinder fra skrivebordet etiket køre Skype. Nu kan du komme ind i systemet et lokalt drev at finde navnet på hans liste at være fjernelsen af programmet og fjerne det fra mappen, alle filerne.

Efter Dog instruktioner om, hvordan du fjerner Skype, er det værd at huske, at selvom du helt afinstallerer et program, vil brugeren oplysninger ikke forsvinder. Hvis du ønsker at tjekke det ud, installere Skype igen, og du vil se, at alle logi til rådighed igen.

Generelt for ethvert program, som du har installeret operativsystemet og at du ikke længere behøver fjerne behovet for at korrigere. Hvis programmet ikke har sine egne links at afinstallere det i menuen "Start", skal du downloade utility "Programmer og funktioner", med hvilke, og at fjerne unødvendige ansøgning standardværktøjer der er en del af Windows-operativsystemet.

Ganske ofte, er noget software fjernes fra computeren og med hjælp af tredjepartsprogrammer. Hvis du har problemer med, hvordan du fjerner Skype standardværktøjer, kan du prøve at gøre det ved hjælp af applets DeleterPRO. Den kan frit downloades fra internettet. Det er meget simpelt, dens interface er klar på et intuitivt niveau, så selv en nybegynder ikke vil være at bruge det nemt. De vigtigste ting - klart følge instruktionerne, der tilbydes af programmet i installationen.

Som du kan se, at intet særligt vanskeligt fjerne programmet nej. Ved den tid, det tager kun et par minutter. Desuden, om ønsket, et program kan indstilles igen og bruge det som før. Kom nu, prøv det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.