SundhedSund kost

Menu tørring krop: ingen fedt og kulhydrater

Atleter, der er professionelt involveret i el-sport, herunder bodybuilding, der er begrebet "krop-tørring". Som en generel regel, anvendelse af det før konkurrencen, når det er nødvendigt at smide de ekstra kilo. Det er virkelig en meget effektiv teknik. På det vil være nyttigt at identificere dem, der kan være i sporten har et indirekte forhold, men ønsker at slippe af med den overskydende af sin vægt. Så essensen af menuen for at tørre kroppen er at maksimere reduktionen af kulhydrat indtag. Absolut uden dem folk ikke derfor begrænse antallet til 50 gram om dagen. Samtidig er det nødvendigt at inkludere i kosten af protein fødevarer. Princippet om kost af handling ligger i det faktum, at når vores krop føler behov for kulhydrater, det aktivt nedbryder fedt i kroppen er til rådighed. Men det er umuligt at bevæge sig skarpt til tørring menuen krop, da dette kan resultere i pludselig stress på kroppen og har en negativ indvirkning på dit helbred. Kulhydrat indtag bør reduceres til 4 - 5 dage. Hvis du er ny "tørre ud", skal du sørge for at holde øje med tilstanden af hans krop. Hvis en stærk ubehag og utilpashed stoppe kosten.

Tørring Produkter

Så hvad skal omfatte din kost? Det kræver tilstedeværelse af følgende produkter: kål, agurk, kiwi, jordbær, banan, radise, selleri, grøn peber, citron, løg, yoghurt, fedtfri yoghurt, kogt fisk og nogle andre. Men frem for kroppen tørring menuen sletter mel, sukker, pasta, brød, korn, ris og kartofler, da disse fødevarer indeholder kulhydrater. For effektiv udledning af overvægt, du har brug for at få mere end 1300 kalorier om dagen. Den eneste måde kost for tørring af maven , og kroppen vil passere hurtigt. En anden meget vigtig at forbruge masser af væske. Ideelt, drikke mindst 2 liter vand om dagen. Dette gør det muligt at udskille giftstoffer og fedtstoffer.

konstant uddannelse

Når du begynder at tabe sig hurtigt, at huden mister sin elasticitet, bliver slasket og sagging muskler lidt. Derfor parallelt med tørring menuen overholdelse krop, du har brug for at udføre særlige øvelser. De skal omfatte undervisning på et løbebånd og cykel. Disse øvelser er gode pacemakere, der giver yderligere vægttab. Efter dem, er du klar til bænkpres og motion med håndvægte. Tørringen periode er ikke nødvendigvis pine sig selv stærke belastninger, fordi kroppen ikke har den nødvendige energi til dette volumen. Derfor Train blid. Følg tilgange mindre, men gøre flere gentagelser. Dette forbedrer muskel relief, vil reducere aflejring af fedt i bughulen del af kroppen. Gennem hele tørringen konstant lytte til din krop. Lægerne siger, at 1300 kalorier om dagen for en person med vægt over 70 kg - det er meget lille. Hvis du stramme diæt, kan du i høj grad forstyrre stofskiftet. Derfor, før du beslutter, om denne type kost, konsultere en diætist, og sammen med fitness træner udgør et individuelt system egnet til din træning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.