Sport og FitnessUdstyr

Sniper riffel "Kord": egenskaber, pris. Anti-materiel riffel, "Kord"

Pålidelighed i kamp, en enorm destruktiv kraft, unikke teknologi - det handler om familiens arme "Cord". Heavy maskingevær i de lange års eksistens formået at deltage i flere krige. Machine optrådte for nylig, men har allerede været i stand til at vise gode resultater. Trygt holder sin position i toppen af de bedste eksempler på russiske våben og snigskytteriffel "Cord". Det bemærkelsesværdige ved disse våben hvad så ligesom det og en professionel soldat, og enkle teoretikere, hvilke kvaliteter gøre det skiller sig ud blandt brødrene? Dette vil blive diskuteret.

slægtsforskning

Slutningen af 1980 - en vanskelig tid i livet i vores land. I luften var ånd forestående forandring, men en række arrangementer forhindrede naiv drøm, der ændrer liv vendt til det bedre. Den nærmer kollaps af imperiet har ingen i tvivl. Fremme solnedgangen på en æra, ikke at lægge mærke til det var umuligt.

Jeg fornemmede et pust af vinden skifter og underverdenen. Kriminelle sikrede lagre af våben af alle kalibre. Men gjorde han altid ... Men på de turbulente tider tog ukontrollable våbenhandel myndigheder en kæmpe skala. Med hensyn til korruption og manglende finansiering underverden bevæbnet bedre end statskontrollerede sikkerhedsstyrker. Dette er, hvad du bliver bedt om at udvikle en fundamentalt ny snigskytteriffel, som kunne trænge ikke kun armerede beskyttelsesdragter og hjelme, men også din bil, og på et forholdsvis respektabel afstand. Vi bekræftede dette behov og begivenhederne i Tjetjenien - den regulære hær arsenal nødvendige ajourføring så meget som de retshåndhævende myndigheder.

For udvikling tog flere design kontorer. Og snart et nyt våben blev oprettet.

Igen lød det gode navn Degtyarev våbenfabrik. Designere M. Yu Kuchin, EV Zhuravlev, N. Ovchinnikov VI Negrulenko udviklet og forelagt eksperterne fundamentalt ny riffel, som fik navnet "SVN-98." Det blev gjort på en "bullpup". Dette navn henviser til butikken placering bag på aftrækkeren. En sådan ordning gjorde det muligt at udvide det væsentligt stammen, medens tidligere dimensioner.

Allerede de første tests har vist, hvor meget effekt opnås Kovrov Bøssemagere. ny riffel længde er 1350 mm, 1000 af disse var i bagagerummet.

Senere blev riffel omdøbt KSVK (Kovrovskaya snigskytteriffel stor kaliber). I 2004 blev det venter på den næste rebranding under det nye navn KAFP det og taget i brug i nogle hær- i Den Russiske Føderation. Men navnet blev ikke endelig. Anti-materiel riffel "Cord" - der nu omtales som våben.

afkast

Minimere virkningen var en af de vigtigste krav til den nye riffel. Efter alt, blev det antaget, at kaliber ammunition vil være stor nok, og den dødelige vifte af behov betydelig. Betaling for ydelser sådanne afkast, som regel, er men degtyarevtsam formået at reducere den til et minimum. En af de vigtigste faktorer kan kaldes en mundingsbremse-kompensator, aktiveres af en særlig teknologi. Ifølge specialister, kun fordi han var i stand til at mindske virkningerne faktor på 2,5. En vigtig rolle blev spillet af tønden design - i sig selv er ganske massiv, han blev aktiveret af en flydende type. Buttplate eksperter færdig med et specielt porøst materiale, dæmpning når fyret.

ammunition

På det tidspunkt, den mest magtfulde snigskytteriffel Rusland "Cord" var behov for en solid patron. Dens udvikling blev ledet af V. N. Dvoryaninov. På grundlag af den standard patron 12,7 x 108 mm særlige snigskytte patron 12,7SN det blev oprettet. Denne ammunition har høj destruktive kraft og viser den bedste nøjagtighed. Udover ham, riflen "Kord" kan du bruge almindelige patroner BZT-44, BZT-44M, BR med en kugle B-32. Her må vi konstatere, at disse patroner ikke giver så høje niveauer af nøjagtighed på lang afstand.

optik

Sniper riffel "Kord" kan udstyres med ekstra optisk udstyr, herunder nat seværdigheder. Oftest anvendes til hende 1P71 og 1PN111 (til at skyde i mørke). Installation og seværdigheder såsom PSO-1, PIC 13h60, 12h50 pic. Selvfølgelig kan du foretage rettet ild, og med hjælp af "søjle - fly".

skæbne

De vigtigste mål var at gennemføre en snigskytteriffel KAFP "Chord" - nederlag tropper og lys rustning af fjenden på afstand. Forsøg har vist, at fjenden, klædt i skudsikre veste, fra denne riffel kan ramme fra en afstand af en halv kilometer.

enhedens funktioner

Selv når anti-materiel riffel, "Kord" kun udviklet, antog en række innovative og kundetilpassede løsninger. Badebukser til dette våben er lavet af kold smedning. Det er rettet i fritbærende måde, ikke er i kontakt med nogen anden del. Mundingsbremse-kompensator udfører flammespærreanordning funktion.

Sniper riffel "Kord" har en på langs skydeport, der gør det nemt at betjene uden at tage øjnene fra målet. Som med de fleste jævnaldrende, køer skydning tilstand er ikke tilgængelig. Stiv Box massiv kuffert og manuel reset bidrager til nøjagtigheden af brand.

Selv på de første versioner af riffel til at håndtere belastningen var placeret til højre. Afkrydsningsfelt og sikringen har spillet rollen af holderen til omslaget af vinduet på modtageren. Feed Stock er lavet af aftagelig kasse magasin kapacitet på 5 runder. Mellem endehåndtaget og patronen modtager stall placeret. Afgang brugt skaller kom gennem vinduet til højre. I den neutrale stilling af vinduet blev dækket af et låg, så den ikke fremmedlegemer, fugt og støv.

Moderne snigskytteriffel "Kord" har en række funktioner i forhold til den første version, men de fleste af dem er mindre. Som med KAFP, om det der er håndtag til at bære, folde støtteben knyttet til særlige stang i bunden af modtageren.

"Cord" i tjeneste

Som oprindeligt beregnet, første riffel "Kord" faldt i hænderne på de retshåndhævende myndigheder. Det er i øjeblikket i tjeneste med nogle specialstyrker enheder i Rusland. Fik en riffel og militær: spejdere, motoriseret infanteri, faldskærmstropper. Den track record af disse våben - deltog i begge tjetjenske kampagner.

udsigter

Hvad siger de, snigskytteriffel "Kord" har allerede været i hvis hænder? Karakteristisk for det er givet ved alle næsten identiske. Det har vist sig i marken, og i tætbefolkede byområder. Vi kan antage, at degtyarevtsy ikke stoppe der og vil fortsætte med at forbedre hans skabelse.

I øjeblikket den snigskytteriffel "Cord", hvis pris normalt ikke overstiger 15 tusind dollars, fast tager en position i top ti snigskytterifler nogensinde er produceret i Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.